Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224584 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
... i upravo sam zamenio N73 za (neotpakovanu-glanc novu) N70 Black (i dobio pride 100e) ... stara ljubav zaborava nema  Smile
Hehe ... nisi ti to uradio samo zbog "stare ljubavi" i pregršt aplikacija, ... već i zbog toga što za OS verzije 9.1 u zadnje vreme svaku drugu aplikaciju ako ne i češće treba sertifikovati, visiti on-line zbog toga i na kraju znati da to opet ima "trial" podlogu sa rokom trajanja od 6 meseci a ne full th., neograničeno! Smile
Još kada se uzme u obzir da za OS verzije 9.1 od aplikacija ništa novo nije izmišljeno što već ne postoji za starije verzije, onda i nema dileme.

... vala da znaš da mi se "smučilo" to potpisivanje aplikacija , a i mislio sam da će to malo brže ići sa izbacivanjem novih apps , ima ih nije da ih nema ali  Smile

za N70 imam bukvalno sve šta mi treba i dokazano je NAJ ... kompletniji telefon danas.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
-"line2" ti je neshto slichno callw. samo shto je "fizichki" odvojen,znachi funkcijski gledano,kao na sekretarici...*-Zoreli,stavio si pechat na moju dilemu !-ostajem na mojoj 70tici definitivno !!!!!! Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 02:12:11 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Cigla tel,ni ja nemam line 1 i line 2.A sta predstavlja u stvari ta druga linija - koliko ja znam,postoji call waiting,konferencijski poziv(izmedju najvise 5 ucesnika,obavljao sam ga),push to talk(nase mreze ne podrzavaju ovo).Dakle,sta je line 2?
Dve govorne linije sa različitim brojevima telefona(usluga alternativne linije) "line1 i line2" mogu biti omogućene u telefonu jedino ako ste pretplaćeni na takvu uslugu kod operatera i jedino ako operater dozvoljava takvu uslugu. Ovo je korisna mogućnost ako želite, na primer, imati jedan broj za poslovne namene a drugi za lične.
Mogućnost primanja i slanja SMS poruka je ograničena samo na "line 1"!

Svi odlazni pozivi cirkulišu preko trenutno izabrane linije, dok se dolazni mogu ostvariti preko bilo koje od njih dve. Kada vas neko zove, pitanje "odgovori" se zamenjuje pitanjem "linija1" ili "linija2", zavisno od trenutno izabrane linije.
Za svaku "liniju" se mogu imati različita podešavanja zvuka signala zvona, preusmeravanje poziva, zabrana poziva, funkcija poziva na čekanju, ...

Eto, to je u stvari "line 1" i "line 2" koje su negde prisutne kod N70 negde ne, koliko vidimo! Smile Što opet znači, da ako želimo dve kartice istog operatera možemo ih koristiti kao dve različite linije a ne klonirati ili kupovati razne "dual SIM" adaptere radi toga. Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 20:08:46 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Zahvaljujem na iscrpnom objasnjenju! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Cigla te. Ja mislim da te dve linije nemoras posebno da trazis da ti podese na kartici.Barem ne na o64(mts) moj buraz nije nista zvao,ili trazio,a ima 2 linijeBio sam prisutan kad je razgovarao sa ortakom,i reko mu cekaj imam nekog na drugoj liniji,i prebacio se na nju.Dok ja jos nisam imao takvih situacija.

p.s. Znam da na fiksnoj telefoniji moze da se ukljuci ta opcija za 2 linije.Ja je imam,i mislim da je placam 45din mesecno.  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pobrkao si loncice.To o cemu govoris je usluga poziv na cekanju(call waiting),i vrlo lako je mozes aktivirati sam,preko menija telefona.To koristim vec godinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Pobrkao si loncice.To o cemu govoris je usluga poziv na cekanju(call waiting),i vrlo lako je mozes aktivirati sam,preko menija telefona.To koristim vec godinama.
Pa cekaj,o cemu se onda radi,u cemu je razlika,pa to je isto prva i druga linija,dali je???? Sad sam stvarno zbunjen  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Pa cekaj,o cemu se onda radi,u cemu je razlika,pa to je isto prva i druga linija,dali je???? Sad sam stvarno zbunjen  Smile  Smile  Smile
   Citaj pazljivo Ciglin post "Dve govorne linije sa različitim brojevima telefona"!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
HTC 
pitanje za vlasnike N70: koliko traje baterija uz neko normalno koriscenje?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Meni traje oko dan i po uz pola sata prebacivanja preko bluetootha dnevno,pola sata slusanja muzike dnevno,desetak poruka i desetak minuta razgovora dnevno i oko sat igranja igrica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.