Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254936 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC U 11
Kad koristim internet i ugasim aplikaciju telefon mi ostaje konektovan na GPRS sve dok ga ne restartujem. Zasto?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Jel mi moze netko reci kolika rezolucija treba biti Wallpapera za N70??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
176x144
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
neko je spominjao da ne radi Restart iz nekih aplikacija - meni radi iz SmartSettings-a i FExplorer-a

moram da demantujem sebe.....
restart iz FExplorer-a ipak ne radi..... jednom sam uspeo.....malopre probao i nece.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Problem sa resetom je samo izrazen sa najnovijim firmwerom i vezan je za kod resetovanja telefona (ne znam sada tacno koji je, ali ako se potrudite po netu moze se naci). Nokia je jednostavno izmjenila kod i to ti je to. U novijim aplikacijama tipa SmartSettings reset fino radi.

Kad koristim internet i ugasim aplikaciju telefon mi ostaje konektovan na GPRS sve dok ga ne restartujem. Zasto?  Smile

Kod starijih verzija firmwera kada pritisnes crvenu tipkicu, aplikacija se ne ugasi nego ostane aktivna u pozadini. U glavnom, provjeri da li ti je aplikacija u pozadini pomocu task menadzera (tj. drzi pritisnut MENY taster malo duze). Naj vjerovatnije je to u pitanju. Ako nije ovo onda ti je fon jednostavno zreo ili za dobar reset ili update firmware-a.

Sto se tice srpskog ili hrvatskog T9 na N73 odlicno radi i ogromna je pomoc pri kucanju. Na S60 v.2 trenutno nema mogućnosti ni jednom telefonu. Probao sam procackati na svojoj N73 i pronaci ove fajlove kako je @Cigla_tel rekao ali nema sanse! Smile Zakljucale lole i nedaju da se prcka nista. Koliko sam shvatio prateci neke druge forume ovo je vezano i za sam Core Symbiana a ne samo za ova dva fajla (jest da nevidim neku direktnu vezu ali ajd Smile).
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 21:01:02 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC U 11
Ma znam za tu foru, nije to u pitanju, to mi se desavalo i na 6600. Nista mi ne radi u pozadini. A telefon mi je nov i nemam mnogo instaliranih aplikacija.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
drži crveno dugme par sekundi i ugasićeš aktivne konekcije
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70

To se i meni desavalo par puta misllim da je do nesavrsenog softvera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White

Pa ako ti se to desi, idi u Conection manager i prekini konekciju...meni to ume da se desi sa Profi Mailom... Smile

IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 4
Hej ljudi,imam frku sa Kingston mmc mobile od 1gb...sjecka pri snimanju video klipa,a i pri reprodukciji,nesto manje samo...Uglavnom oko toga mi nije potrebna pomoc,posto sam sve znao sto mogu da odradim,ali nista je nije sredilo,ni format,ni defragment,ni format u telefonu,ni prebacivanje fajlova po folderima i slicne operacije,pa sam je vratio da je reklamiram,tj da je zamijenim za istu Kingston od 1gb ili recimo PQI od 1gb,pa sad neznam sto da uradim(imam da razmislim do ponedeljka,kad se otvara radnja)s obzirom da se bojim da je to sjeckanje "mana" kod Kingstona od giga jer dosta ljudi ima taj problem sa njom(ali samo od giga).Do sad sam koristio Kingston od 512mb i radila je savrseno,tako da sam se 1.put smorio sa Kingstonom!
E sad nevidim da se neko zalio na PQI od 1gb po tom pitanju,pa kakva su iskustva sa tom karticom,i moze li se reci da je mozda i mana ovoj Kingston-1gb to sjeckanje,sporiji rad,ulazak u galerijiu...

pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.