Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 254898 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Hej ljudi,imam frku sa Kingston mmc mobile od 1gb...sjecka pri snimanju video klipa,a i pri reprodukciji,nesto manje samo...Uglavnom oko toga mi nije potrebna pomoc,posto sam sve znao sto mogu da odradim,ali nista je nije sredilo,ni format,ni defragment,ni format u telefonu,ni prebacivanje fajlova po folderima i slicne operacije,pa sam je vratio da je reklamiram,tj da je zamijenim za istu Kingston od 1gb ili recimo PQI od 1gb,pa sad neznam sto da uradim(imam da razmislim do ponedeljka,kad se otvara radnja)s obzirom da se bojim da je to sjeckanje "mana" kod Kingstona od giga jer dosta ljudi ima taj problem sa njom(ali samo od giga).Do sad sam koristio Kingston od 512mb i radila je savrseno,tako da sam se 1.put smorio sa Kingstonom!
E sad nevidim da se neko zalio na PQI od 1gb po tom pitanju,pa kakva su iskustva sa tom karticom,i moze li se reci da je mozda i mana ovoj Kingston-1gb to sjeckanje,sporiji rad,ulazak u galerijiu...

pozz Smile
Zašto tražiš da ti neko ponavlja odgovore oko tog "seckanja" kada o tome postoji čitava rasprava baš u ovoj temi.??? Prelistaj stranice unazad!
Ako ti je pak do rasprave o memorijskim kartica ne opterećuj ovu temu jer tema za rasprave o mem. karticama već postoji: http://forum.burek.com/index.php/topic,124620.0.html - Vrste memorijskih kartica za mobilne telefone
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
u mojoj N70 je kingston od 1gb i radi savršeno , nema seckanja videa niti bilo čega sličnog ... možda ti treba update softvera  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 4
Cigla smanji malo galamu.... Smile Smile(a link koji si poslao,tj tema na njemu nije vise aktuelna i javlja gresku)
Prvo,ja imam N70 i problem sa njom,dio problema je kartica sto ne znaci da raspravljamo usko o njoj vec i nesto sa telefonom moze biti uzrok!(a ovo je tema o problemima sa N70,zar ne?)
Bas sam prelistavao unazad 20-30 postova dok me nije glava zaboljela i nisam nasao pa sam zato pitao na blic,nisam mislio da sirim temu,pa sam i naveo da mi netreba instrukcija oko samog problema(jer sam sve pokusao,sto se moglo)vec misljenje o kidanju na karticama za n70 od giga...
Zoreli,imam poslednji firmware,a tel cesto flesnem,mislim da sam ga zadnji put pregazio update-om prije nepunih 30dana...tako da mi nesto ne stima da je do toga...Znaci ti nemas sa Kingstonom od giga na N70 nikakvih sjeckanja snimka ni pri snimanju ni pri reprodukciji??!!Znaci nije pravilo...A sta je sa PQI,kakve su?Ja sam ovu vec poslao prijateljici u Suboticu(gdje je uzeta)da je reklamira u ponedeljak...pa neznam dal da uzme istu ili PQI zbog ovog problema...

p.s.Ubacih sad staru Kingston od 512mb i vidim da i ona minimalno cima na snimanju(tek sad uocih)a pri reprodukciji ne...sto mislim da daje odgovor da ipak nije do telefona,zar ne?Mada mozda postoji varijanta da se to sjeckanje puno povecalo sa dvostruko vecom karticom?Neznam...Kingston ili PQI sta da uzmem na reklamaciji?Nebih samo opet da mi se desi isto da dodje kartica a da opet kida,jer sam 700km od Subotice!
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 15:09:48 od lesnina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
vidi ovako:

imao sam  TakeMs od 1gb i sada Kingston od 1gb na N70 , isto se ponašaju .

upamti , dok snimaš čini ti se da secka i zatrzava snimak ali kad pustiš reprodukciju sve je OK , dont worry tako je kod svih N70+1gb

Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
a sa većim karticama, jel se zna jel isto kao i sa 1GB?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 4
Cekaj Zoreli,
meni je bas cimalo i pri snimanju i pri gledanju snimka,samo pri gledanju nesto manje,TO NE MOZE BITI NORMALNO ZAR NE?
Ti rece da tebi od 1gb radi savrseno,pa onda nemas nikakvih sjeckanja ili ipak imas,al kazes radi "savrseno"?
Neznam sta da uradim dal da mi zamijene za istovjetnu Kingston mmc mobile od 1gb(pa da strahujem da ce biti isto,jer ipak sam 700km od Subotice,gdje je uzeta,pa zamisli da opet ne bude ok!! Smile Smile )
ili da uzmem PQI os giga,kakve su se pokazale,sto mislite?Da li kod njih ima ovog sjeckanja?

pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
koju god karticu od 1GB da uzmeš, seckaće ti video....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 4
Zasto to mislis,obrazlozi?Niko se na PQI od 1gb nije zalio da kida,a procitao sam bar 100 postova o karticama...Da nije to subjektivno misljenje kao ono za "restart" sa fexplorerom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
samo prenosim na desetine mišljenja korisnika koji imaju kartice od 1GB .....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ja nesto i nevjerujem da je ni do kartice a ni do telefona! Jednostavno ti je telefon opterecen necim u pozadini. Vidi ako imas upaljenu BlackListu ili TotalRecal ili poseban TaskMenager ili FulScreenCaller. Poiskljucuj to pa provjeri onda. Inace to je i meni pravo smetalo na mojoj N70 posto nema sta nisam na njoj imao i primjetio sam da sa vecom karticom ima veca usporenja (imao sam SANDisk-ove kartice od 128MB i 1GB). Kada je bila ova od 128 telefon je letio, ali nije nista bilo na njemu instalirano, a sa ovom od 1GB pravo uspori. Primjetio sam i to da su kartice bile iz iste serije tako da su i njihove brzine bile iste! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.