Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224355 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
naravno da može i MP3,AAC,TRUE TONES....sve može ko popaj  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Psychoactive

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1
mob
Nokia 6680
Fala na brzim odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
pre N70 imao sam 6630 i mnogo mi fali jedna stvar sa 6630 , naime na 6630 kad me poziva neko iz imenika izbaci mi u dva reda gonji red ime a donji red broj telefona , a na N70 izbaci mi samo ime i ikonicu , pa me zanima dali je to fabrički(softverski) tako ili se može promeniti? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
pre N70 imao sam 6630 i mnogo mi fali jedna stvar sa 6630 , naime na 6630 kad me poziva neko iz imenika izbaci mi u dva reda gonji red ime a donji red broj telefona , a na N70 izbaci mi samo ime i ikonicu , pa me zanima dali je to fabrički(softverski) tako ili se može promeniti? Smile

instaliraj full scren caler i resio si taj problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
znam , ali ipak da može softverski da se to odradi bilo bi bolje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
Zar instalacija programa,aplikacije,igrica nije softwerski deo?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Imao si 6630 i ladno bacio pare na drugi telefon?!? Sad posle svega još nisi zadovoljan već tražiš u ovom telefonu funkcije koje si imao u prethodniku???
Šta je to što više koristi i pomaže kod n70 modela što takodje nisi imao na 6630 baš me interesuje???
Bez uvrede ali ne mogu da shvatim vas koji prelazite sa modela na model iz čisto pomodarskih razloga i nikakvih drugih, jer da je do funkcija onda ne bi ni tražio nešto kao na starom modelu tj., prethodniku već bi hvalio sadašnji!
A da je takodje do toga što ovaj ima da ti pruži nešto što nije mogao ili imao 6630 i to nije tačno. Oba imaju isti OS - Symbian, jedino ako nisi veliki i stalni fotograf pa ti 0,nešto piksela mnogo znače, ili nosiš uvek oko vrata slušalice pa slušaš radio ili koristiš 3G telefoniju uveliko i gledaš svoje sagovornike?!?
Ponavljam bez ikakve uvrede jer mi nije ni namera ali moj razum i um mi nikako ne može savladati činjenicu da sa jednog odličnog i brzog modela neko predje na gotovo identičan telefon i onda opet kuka kako nije zadovoljan:
Šta je sledeće n90?!?

Samo mogu da konstatujem da pojedinci ma koliko hvalili svoje telefone tj., Symbian OS nisu ništa dalje od onih fancy pomodarskih likova koji telefone kupuju da bi ih neko gledao ispred njih na stolu u lokalnom kafiću!
Jer da neko kupuje telefon zbog OS-a i u neke poslovne svrhe, ne bi mu smetao 6630 ni u kom slučaju(ako je do brzine onda je apsolutni i još neprevazidjeni šampion čak i za novu "n" seriju 9.1) a ovako....samo zbog "gledanja" i još pa nismo zadovoljni!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Znate li još zbog čega me nervira ovaj "preobučeni" 6680 i ništa više - ops. rekoh 6680...moja greška..n70?!?
U ovoj temi i par u kojima se spominjao svi imaju samo reči hvale. Zaključak: "svako svoga konja hvali"!
Onda se nekako isti pojedinci prešli pa umesto da kao do sada kriju mane svog ljubimca od 350€ oni u temi "Upgrade nokia firmware preko USB DKU kabla" ispljuvaše isti n70 a da toga i nisu svesni.
Par komentara korisnika n70:
"Pre zamene firmvera galeriju mi je otvarao par minuta".
"Meni pre flešovanja i nije hteo da udje u galeriju a sad leti"!
"Sad mi prosto otvara za sekundu Teme a ranije celu večnost".....i još gomila primera!

Pa onda u čemu je prednost n70 u odnosu na 6630/6680?!? Kada je i ovaj spor da sporiji ne može biti.
Izgleda da ga lažno pojedinci nahvališe a "odaše" se tek slučajno pri hvalisanju promena posle flešovanja! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
Kada bi tako gledali svi bi jos uvek koristili nokiu 5110 jer svaki naredni model je za nijansu bolji od prehodnog.
sta ce mi 6110 kada nije mnogo bolji od 5110......3310-3330-3410-3510.........7650-3650-3660...7610-6670..6600-6630-6680-n70...itd
Ti si u pravu ima mnogo onih koji kupuju telefon samo da bi se reklo da imaju najbolji,najnoviji,najskuplji u drustvu i slicno,ali ne razmisljaju svi tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
Imao si 6630 i ladno bacio pare na drugi telefon?!? Sad posle svega još nisi zadovoljan već tražiš u ovom telefonu funkcije koje si imao u prethodniku???
Šta je to što više koristi i pomaže kod n70 modela što takodje nisi imao na 6630 baš me interesuje???
Bez uvrede ali ne mogu da shvatim vas koji prelazite sa modela na model iz �isto pomodarskih razloga i nikakvih drugih, jer da je do funkcija onda ne bi ni tražio nešto kao na starom modelu tj., prethodniku već bi hvalio sadašnji!
A da je takodje do toga što ovaj ima da ti pruži nešto što nije mogao ili imao 6630 i to nije ta�no. Oba imaju isti OS - Symbian, jedino ako nisi veliki i stalni fotograf pa ti 0,nešto piksela mnogo zna�e, ili nosiš uvek oko vrata slušalice pa slušaš radio ili koristiš 3G telefoniju uveliko i gledaš svoje sagovornike?!?
Ponavljam bez ikakve uvrede jer mi nije ni namera ali moj razum i um mi nikako ne može savladati �injenicu da sa jednog odli�nog i brzog modela neko predje na gotovo identi�an telefon i onda opet kuka kako nije zadovoljan:
Šta je sledeće n90?!?

Samo mogu da konstatujem da pojedinci ma koliko hvalili svoje telefone tj., Symbian OS nisu ništa dalje od onih fancy pomodarskih likova koji telefone kupuju da bi ih neko gledao ispred njih na stolu u lokalnom kafiću!
Jer da neko kupuje telefon zbog OS-a i u neke poslovne svrhe, ne bi mu smetao 6630 ni u kom slu�aju(ako je do brzine onda je apsolutni i još neprevazidjeni šampion �ak i za novu "n" seriju 9.1) a ovako....samo zbog "gledanja" i još pa nismo zadovoljni
Bez uvrede ali ne mogu da shvatim vas koji prelazite sa modela na model iz čisto pomodarskih razloga i nikakvih drugih, jer da je do funkcija onda ne bi ni tražio nešto kao na starom modelu tj., prethodniku već bi hvalio sadašnji!
A da je takodje do toga što ovaj ima da ti pruži nešto što nije mogao ili imao 6630 i to nije tačno. Oba imaju isti OS - Symbian, jedino ako nisi veliki i stalni fotograf pa ti 0,nešto piksela mnogo znače, ili nosiš uvek oko vrata slušalice pa slušaš radio ili koristiš 3G telefoniju uveliko i gledaš svoje sagovornike?!?
Ponavljam bez ikakve uvrede jer mi nije ni namera ali moj razum i um mi nikako ne može savladati činjenicu da sa jednog odličnog i brzog modela neko predje na gotovo identičan telefon i onda opet kuka kako nije zadovoljan:
Šta je sledeće n90?!?

Jer da neko kupuje telefon zbog OS-a i u neke poslovne svrhe, ne bi mu smetao 6630 ni u kom slučaju(ako je do brzine onda je apsolutni i još neprevazidjeni šampion čak i za novu "n" seriju 9.1) a ovako....samo zbog "gledanja" i još pa nismo zadovoljni!!!
!!!

čuj cigla kupi već jednom taj N70 i ne zezaj vuše Smile

moja jedina zamerka na N70 je to što ne ispisuje broj ispod imena kao 6630 , a inače nisam ga kupio zbog pomodarstva ....pupu daleko bilo, već zbog dobre trampe koju sam napravio a dobio sam telefon iste brzine veće interne memorije i sa radiom... i super.
a ta sitnica...full screen caller i rešeno Smile

peace brother Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.328 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.