Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 220269 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@kontrola_leta:

Smile Ovakve rasprave volim! Smile
Well.......khmmm....recimo da si potpuno u pravu i to je važilo za sve "nokijaše" - kupovali primera radi 3310 i onda odmah 3330 pa zatim 3410i na kraju da se nadje 3510.....a tek kad je dobio "i" i kolor ekran....wowwww!!!

Sve u svemu, ništa značajno i čisto bačen novac samo radi dokazivanja i hvalisanja novim modelom jer funkciju više u meniju niko, aman, baš niko nije ni koristio!
Jedino je presudjivao dizajn, zadnji model u ponudi i rekoh - "stolovi u obližnjem kafiću"!!!

Back to reality.

Pojavom kolor ekrana normalno da je došlo vreme zamene svog mobilnog telefona. Zatim pojavom operativnog sistema na istim takodje.
Šta reći za 7650?!? Imao je Symbian bez mmc kartice i malo sopstvene memorije - jednom rečju - nije zasluživao pažnju bez ikakve veće memorije u sebi, pa samim tim ja tada pičio T610(ovde slagah: prvo sam pičio T68i i sladio se free GPRS-om pa tek T610) i bio zadovoljan do besvesti(naročito u periodu free GPRS-a)!
Model 3660 svojom pojavom nije privlačio pažnju "cenom" i nadasve nedostatkom softvera(primer danas nova Symbian 9.1 serija)!!!
Stvar se iz temelja promenila kada se pojavio model 6600 sa novim Symbian OS-om, podrškom za promenu skinova(tema) i Symbian OS7. U to vreme je i softver počeo da pomalja svoje bitove. Ostaće legenda medju Symbian aparatima koja je i dan danas rame uz rame sa celom novom serijom istih!
Ništa mu jednostavno ne nedostaje sem možda brzine u odnosu na 6630 model!
Takodje i dan danas najviše softvera postoji upravo za nj.

Pojavom novog OS-a 8.1 i modela 6630 Symbian je dobio prvenstveno na brzini kako novim procesorima ugradjenim u takve telefone tako i samim koncipiranim OS-om. Mana je izbacivanje samog IR porta(sad već mogu da tvrdim da je to smišljena akcija oduzimanja love novim modelima "n" serije), nedostatak prednje kamere koja je nadomeštena u 6680(ali je i cena baš dobro nadomeštena zbog toga), dizajn(po meni) i ništa više.
Model 6680 smo već spomenuli i ni reč viška osim kućišta tj., dizajna koji je odlučivao umesto njega i 6630(i normalno prednje kamere koja nikome ne koristi i ne verujem da će u narednih godinu i više dana).

Pojava serije "n" i njenog predstavnika o kome u ovoj temi raspravljamo:
Dodato 0,kusur piksela viška samoj kameri, FM radio i nazovi više ram memorije(koja koristi svakom 1000 korisniku).
Realno u praksi - ništa više i bolje nego što je mogao da pruži 6630 u zemlji Srbiji kao najbolji Symbian model uopšte pored danas modela 6680(kome je cena pala pa se može uzeti u obzir)!!!
Ajde sad da vidim nekoga ko će reći da je FM radio prednost koju koristi? Tako nešto je postojalo i na modelu 8310 pa niko to koristio nije(osim u trenucima sopstvene slave i dokazivanja u gorespomenutom "kafiću za stolom").
@NinaNina će reći da je prednost n70 u tome što brže otvara i barata dokumentima od 6630/6680?!? Možda, i to je meni lično odlična prednost ali..... da li je svakom korisniku istog tako nešto prednost? Koliko ljudi ima Symbian telefon a nikada jedan jedini E-Mail na istom nije dobio? Ajde priznajte!!!

Zaključak izvucite sami!!!

Ajde sad ti @zoreli, priključi se raspravi pa da vidimo u čemu je fora(zašto prvenstveno nisi bio zadovoljan nokijom 6630?!?)!!!
P.S. nikada ne bih dao 350€ za mobilni telefon koji nema šta da mi pruži viška za taj novac(230€ u zameni) u odnosu na moj sadašnji 6670 model!!!
« Poslednja izmena: 20. Maj 2006, 01:09:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ops. sorry.....@zoreli reče da je dobio telefon "veće interne memorije i sa radiom"!
Ehhh.....sad.....pa da vidimo.....koliko često koristiš radio na tom telefonu?!? Znači ono - slušalice u dzepu ili za vratom pa kroz grad, javni prevoz, na poslu,.....jer kući sigurno imaš neki radio prijemnik - ne slušaš valjda 202 na mob. telefonu?
Veća interna memorija?!? Šta time dobijaš za razliku od recimo modela 6630?!? Jel ti stizao neki dokument od recimo 1Mb i kako se tada telefon ponaša??? Stizao od recimo 500Kb i kako se ponaša???
Realno svi dokumenti koji stižu atačmentom u E-Mail poruci ili prebacivanjem preko tute ne bi trebalo da su veći ni u snu od 100Kb(jer to su ipak tekstualni fajlovi)!!! To može da odradi i moj 6670 i u neke poslovne svrhe je dovoljan za cenu koju ima.
???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
pa iskren da budem i jeste bilo bacanje para otprilike 140evra sam u trange-frange kombinaciji 6630-N70 puko , ali eto toliko su mi na bureku hvalili N70 da jednostavno nisam izdržao da ga ne promenim , fora je u tome što mi drugar drži prodavnicu mob. telefona,priznajem da je to preterano za to što dobiješ više sa N70 ali.... Smile, e da i baterija definitivno kraće traje na N70 do 2.5 dana plafon.
ali brate teme za N series su haos a tek zvuk na sluškama MP3 ludilo , naravno symbian je čudo.
slažem se u potpunosti da je za 220 evra 6630 najbolji telefon na tržištu definitivno (ostaje večno u srcu mom) od milošte smo ga zvali debeljko...eh da. Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pa nisi loše prošao(140€) zamena. Gde nadje tog druga koji je pristao na tako nešto??
Ja pokušao da utrapim 6630(model koji mom prijatelju ne odgovara - voli fancy 6230i) i u radnji ga cene samo 120€(isto koliko i moj 6670).Pa ti vidi koliko treba izdvojiti za n70 - čitavih tj., još 230€ a to mu dodje jedan nov 6630 model.

I sada kada se bude recimo proširio softver za S9.1 i pokažu prave vrednosti telefona koji ima mogućnost bežičnog umrežavanja(recimo lokalni Wireless) i možda(ovo je teorija) brži odziv samog telefona(pa vraćen daljinski za TV  Smile ) tj., koliko treba pored 140€(tvojih) ili 230€(mojih koje nisam izdvojio i nikad neću) još dodati da bi se došlo do n80?!? Ili daj bože do n83???
Ili nekog novog modela(jer niču kao pečurke posle kiše)??
Najrealnija zamena sadašnjih Symbian modela je sa modelom "n80". Njemu će polako padati cena dok će po ustaljenom šablonu novim modelima ostati visoka.
Ima šta da pruži za razliku od svih dosadašnjih Symbian modela i vredi dati paru viška za takvu mašinu.
Ali, recimo..teorije radi....upravo sam zamenio moj 6670 ili 6630 i doplatio 230€ za n70 i za svega pet meseci n70 u istoj radnji neće vredeti više od 150€ i manje u zameni a n80 "pao" na nekih 450€ ili dao bog manje??? Šta sad - opet treba baciti 250 i više evra???

Ne znam, ja sam za ekonomičnost pre svega i odnos cena/mogućnosti!!! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Mislim da svuda postoje manijaci koji jedva cekaju novu seriju da bi je licno testirali i da bi se poigrali novim skupim igrackama,mada realno treba sacekati da cena dostigne realnu vrednost aparata.Neznam koliko cu moci da izdrzim da nepredjem sa n70 na n80, pre neki dan sam ga drzao u ruci,manja je razlika u sofrveru izmedju n70 n80 nego 6630 i n70 .Trenutno kosta tj ja ga mogu dobiti za 660 evrica ,i to mi je malo mnogo sacekacu da padne  na 400-500.Kao sto rekoh skupe igracke i nista drugo.E da da dodam jedina velika razlika izmedju  modela koje sam naveo gore je u dizajnu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
@Cigla tel
Sve ono sto si napisao ima logike,ali uvek postoji neko ali..
Spomenuo si radio,za koji si rekao da je nebitan,dodao bih kako kome.Meni nije nebitan,jer mi odradjuje veliki posao kada sam na pecanju  Smile
Moj prvi symbian telefon je bio 7610,znaci preskocio sam kako ga ti zoves legendarni 6600 i oceo polako da se upoznajem sa prednostima i mogucnostima koje pruza telefon koji ima OS,posle skoro godinu dana(treba li da napomenem da koriscenje prethodnih telefona nije trajalo duze od par meseci) sam dosao do mogucnosti(citaj para) da kupim nesto novije. Dugo sam razmisljao izmedju 6630 i 6680 i mogu da ti kazem da je 6630 vodio naspram 6680 i na kraju sam ga i uzeo.Medjutim dodjem kuci i moj brat se zaljubi u njega i sta cu ja mu ga poklonim i uzmem sebi 6680.Posle par meseci koriscenja uleti mi dobra kombinacija i zamenim ga za N70 uz doplatu od samo 20-30e.Siguran sam da nisam pogresio.

Druga kamera..koristice uskoro(nadam se)
U sustini da rezimiramo nesto..Zivot ide unapred,takodje i mi treba da idemo za njim. Bio sam extra zadovoljan sa 3310,ali sam sa svakim sledecim bio zadovoljniji.N70 je vrhunski telefon,ne kazem da je najbolji koji postoji.Koristim ga sada mozda jos mesec,dva..godinu,dve to ne mogu znati.
Ali kada budem odlucio da ga zamenim uzecu noviji model koji budem mogao da priustim u tom momentu.

i da...biche SYMBIAN  
« Poslednja izmena: 20. Maj 2006, 01:41:01 od kontrola_leta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
Cigla burazeru mogu ti srediti N70 odlično očuvan kod drugara u radnji za oko 270 eurića,ima jedan danas otkupio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ja mogu da priznam samo da sam se strašno zajeb* tj., kupio 6670 umesto 6630(koga bih sigurno zadržao sve do promene u recimo n80 ili sl.).
Ali tada je 6670 vredeo 270€ dok je 6630 vredeo 360€ pa je normalno pored dizajna odlučila i cena(a nije trebala).
Možda je i trebala - sad se ispostavilo da je 6630 čak jeftiniji od 6670. No kako reče "Zivot ide unapred,takodje i mi treba da idemo za njim."
Zašto negodujem kada neko promeni svoj 6630 u n70 već znate ali zašto uopšte negodujem....e to je zato što imam kornjaču od telefona koga gazi model 6630 za tri koplja(verujem i n70 takodje) i za nabavku nekog bržeg modela(6680, n70) treba izdvojiti od 150 - 250€ i to u trenutku kada se već pojavilo "krdo" novih aparata sa novim tehnologijama koje sigurno koriste i biće iskorišćene.
Samim tim najnelogičnije bi bilo zameniti moj 6670 ili bilo koji drugi da imam za n70 - pre bi bilo logično za telefon koji nudi nešto novo i korisno!
Zato mi nije jasno kako to da niste sačekali da padne cena recimo modelu n80 i svoj 6630/6680 zamenite za isti već bez ikakvog razloga prešli na n70(ajd sad FM kao koristan dodatak pa veća memorija tu i tamo ali ništa konkretnije)!
Ovaj n70 je samo prelazni model koliko vidim i moje lično mišljenje je da ne predstavlja kariku koja nedostaje do modela sa Wi-Fi standardom kao fenomenalnom opcijom, pa tim FM radiom, pa IR portom(  Smile Smile ), i td.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Cigla burazeru mogu ti srediti N70 odlično očuvan kod drugara u radnji za oko 270 eurića,ima jedan danas otkupio.
Neka fala, zainatio sam se - kada već do sada nisam kupio 6680 i neću ništa što je sličnih funkcija mom aparatu. Definitivno kupujem n80 i to kada mu se malkice spusti cena.
Pored toga ako promenim mesto prebivališta i otputujem u Beč forever onda bez problema na pretplati mogu priuštiti šta poželim od Symbian makina ali do tada(još par meseci)......... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC ONE
zamisli fore , našao sam sajt sa melodijama svih nokia telefona od 3310 pa do 8800 , moraću ih sutra postovati u melodijama , e oduševio sam se ,  u N70 sam stavio ringtone Nokia Trio sa 8850 legendarno , zvuči do jaja. Smile plus monofone melodije iz 8310 strava zez Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.