Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 226743 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
Ne, razumem kako moze telefon da baguje zbog maske?

Zato što su kinezi pravili maske od radioaktivne plastike uvezene iz ukrajine , ... oće taj uranijum da utiče na softver  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG l5
Oni koji malo razmisljaju,znaju na sta sam mislio, ne uklopi se dobro, pa ne radi tastatura lepo i ceo tel krcka.sigurno ne moze da baguje zbog toga,niti da se osteti zvuznik ili nesto drugo.tek toliko!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zdravo
Zna li neko zbog cega nokia n70 ne moze da otvara galeriju slika i ponekada nece da zvoni to se desava bez obzira da li ga vratim na fabricke postavke ili ne. Mislim nije do nekih softvera koji su instalirani jer i kada ga formatiram isto se desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
Da li si formatirao i karticu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95 8GB
Zdravo
Zna li neko zbog cega nokia n70 ne moze da otvara galeriju slika i ponekada nece da zvoni to se desava bez obzira da li ga vratim na fabricke postavke ili ne. Mislim nije do nekih softvera koji su instalirani jer i kada ga formatiram isto se desava.

1. formatiraj memory karticu
2. updateaj software ili skinu patch sa Nokie za zvono

Pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
zasto me zeza usb, ne mogu da provalim? u pocetku je sljakao, medjutim sada javlja da ima veliku snagu port, ne razumem Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
kakvu snagu ima?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Sensation Z710e
zasto me zeza usb, ne mogu da provalim? u pocetku je sljakao, medjutim sada javlja da ima veliku snagu port, ne razumem Smile Smile
Ajd ti to nama doslovno prepisi sta ti je problem jer ovo zvuci totalno nebulozno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia n70 ME
Da li mogu da popravim ono dugmence koje mi ukljucuje kameru kad pomerim poklopac za kameru, sada kada pomerim poklopac ili se nista ne desi ili se samo svetlo na ekranu ukljuci, a kameru moram rucno da ukljucim..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

One Door Away From Heaven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N70
Da li mogu da popravim ono dugmence koje mi ukljucuje kameru kad pomerim poklopac za kameru, sada kada pomerim poklopac ili se nista ne desi ili se samo svetlo na ekranu ukljuci, a kameru moram rucno da ukljucim..

ako se uklljuci svetlo onda bih rekao da je pre do softvera nego do dugmeta.
a ako se nista ne desi skini samo zadnji deo maske i pogledaj sa desne strane se nalazi to dugme.
Ili uninstaliraj ako si neke programe instalirao kada ti se to desilo....

Jel ti to na kompu javi? jel mozes tacno da kopiras poruku koju ti izbaci. Secam se toga da mi je javljalo tek kada sam uzeo kompjuter i bilo sta pokusao da prikacim na USB. Ali to nema veze sa vezom, barem meni nista nije uticalo.
Uopste nece da ti prepozna nista? Ni onaj znak na displeju telefona da pokaze, ili? Malo detaljnije to opisi. =)

A sto se tice usba. Meni je u pocetku radio ok. Pa se onda mali razlabavilo i kako ga pipnem tako se diskonektuje. A ponekad ostane i znak na displeju da je USB prikljucen(i ako nije) pa sam morao da restartujem mob.
Kupio sam novu masku, i zamenio samo zadnji deo. I sad radi super.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2007, 20:39:11 od Lukipela »
IP sačuvana
social share
I never loose, I just choose not to win. <Mandy>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.368 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.