Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 335 336 338 339 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 226481 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@peregy, ništa ne brini, kada budeš kupio i u potpisu postavio N95 vrlo brzo ćeš se setiti situacija i zamrzavanja ekrana dotičnog N70 modela, kočenja, sporosti u odnosu na 6630/6680, nekompatibilnih aplikacija i sijaset drugih mana. Samo se ti strpi! Smile
P.S. mala šala, bez uvrede! Smile

@nikolavasic, niko i ne tvrdi da on baguje svakodnevno, ali zna da iznervira onda kada nam je baš najpotrebniji - tada kilavi, usporava, pa čak i zamrzava ... sve to nisu znali da odrade stariji modeli(6670/6630/6680) već tečno izvršavali komande ... što je jeli čudno, no ko će priznati ...
Pored svega ovoga, na N70 dosta problema odradjuju i poslednje verzije firmvera koje su popile par zabrana pa jeli dave i koče telefon ne dozvoljavajući dodatnim aplikacijama da rade kako treba ... Sve to kada se skupi dovodi do toga da treba uzeti u obzir i verziju firmvera i aplikacije instalirane i to koliko njih svakodnevno isprobavamo i deinstaliramo i koliko procesa davi u pozadini koji su ostali kao "repovi" deinstaliranih aplikacija ...
Zna se da su prve verzije firmvera prihvatale gomilu aplikacija koje naredne neće, ali opet te prve verzije su usporavale telefon do neozbiljnosti dok su ga naredne ubrzale ali opet donele nemogućnost instalacije tih aplikacija i na kraju krajeva kao šlag na torti poslednje dve verzije firmvera koje još više zabrana donose ... N70 je najčudniji telefon koji postoji ....

Jedina budala koja o tome priča i plus u potpisu ima takav telefon sam ja i niko drugi izgleda ovde. Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 19:38:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson k500i
ljudi postoji li program da telefon koristim kao veb kameru za kompijuter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ljudi postoji li program da telefon koristim kao veb kameru za kompijuter

postoji......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson k500i
gde ga mogu naci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
na ovom forumu neces naci.....
ali se na ovom forumu mozes informisati Nokia kao Web Camera
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 22:27:31 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70,6303,K610...
Moja N70 se samo jednom zabagovala ubrzo posto sam ga kupio, imam kamaru aplikacija na njemu i nekih 15% praznog prostora na kartici 512mb...
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imam n70, ali ne mogu da pregacim preko usb kabla na komp nista.. javlja mi da je kao prevelika snaga.. u cemu je stos?? help!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia e 65
ja nije da hvalim moj telefon al se meni nikad,ali nikad nije desilo da zabaguje i da se mora vadit baterija i to,jbg izgleda da sam imo srece Smiley,a npr brat mi ima isto n70 mjesec dana prije mene kupio ima stravicno problema,zvono mu se cas cuje cas ne (ne pomaze nista),baguje se itd...
imas na nokia sajtu pach za taj problem oko zvonjenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
ja nije da hvalim moj telefon al se meni nikad,ali nikad nije desilo da zabaguje i da se mora vadit baterija i to,jbg izgleda da sam imo srece Smiley,a npr brat mi ima isto n70 mjesec dana prije mene kupio ima stravicno problema,zvono mu se cas cuje cas ne (ne pomaze nista),baguje se itd...
imas na nokia sajtu pach za taj problem oko zvonjenja
Inace, cinjenica da se taj problem javlja ukazuje na to da je u pitanju neka prastara verzija sw, jer vec poslednjih otprilike godinu dana svaki noviji firmware vec ima taj patch u sebi... Inace, povodom ovih Ciglinih primedbi na n70, moram da ponovim da se meni, sem sporosti, nijedan problem nije desio za ovih 7-8 meseci, fon je totalno pouzdan, mogu reci da sam na 6630 imao mnogo vise problema sa bagovima... Jedina prava primedba(koja se btw. odnosi na svaki Symbian telefon) jeste nesto losiji prijem signala i kvalitet razgovora u odnosu na Sony Ericsson telefone, ali nije to uopste mnogo izrazeno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E71
ma znam ja za taj patch i brat je novi fw instaliro al ne pomaze...tako vata ga na momente Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 335 336 338 339 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.