Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 225358 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Najgore je sto su svi punjaci kineski nigde bre nema normalan, mozda ima u Mobis ili u Alpha Copy, ali su sigurno usi otpadaju Smiley
Mojoj sestri riknuo original motrolin i uzela neki za 1000din, uzas punjac, kad se stavi telefon na njega sam ugasi telefon Smile, zice na jednom mestu vec popucale...kvalitet 0.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma meni moj izgleda vrisnuo,moram da naštam kabel kad ga stavim na punjač,tj. moram jedan deo kabla da savijem da bi počeo da puni...
Ista stvar i kod mene.Nosio sam ga u torbi i valjda se izvukle zice...I to zeza blizu adaptera.Nego za sada sam mu uvatio caku kako ga presavijam.Probao sam da ga otvorim i da mu izvucem kabal ali nece,odvrnem mu sraf ali nece kutija ni da mrdne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple 4s
Ja moram opet da se požalim da je naveća greška koju sam uradio prilikom zadnjeg odabira mobilnog baš odabir Nokia N70 modela.  Smile Smile Smile
Ovo sra*** zna da se potpuno ukoči i ne reaguje, zabaguje, izbaci iz čista mira sve što postoji od ikonica sa desktop-a i iz ostalih foldera pravo u "my own" pa Jovo-nanovo rasporedjuj, ... aplikacije ako ostanu malo duže aktivne na desktopu ukoče(doduše pojedine), ... da ne govorim o manama koje je doneo pretposlednji firmver ... još je smešnije to da mi čak jednom mesečno resetuje trajanje poziva tako da nikada nemam uvida u to koliko sam zaista razgovarao njime (ako ne primenim kod *#92702689# ) ... spor za medalju, ponekad mu treba večnost da udje u galeriju iz nepoznatih razloga jer nekada ulazi odmah ...

Ako i vredi taj multitasking kod njega zbog RAM-a i neograničen OS, toliko ga sve ostalo srozava.

Ja nisam znao šta znači bagovanje na koje su se neki žalili na jednom Symbian telefonu kada sam nosio model 6670 dok je ovo sa N70, ne daj bože nikome!

jbt... umalo da kupim fon...

sta da radim ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
kupi ga  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70,6303,K610...
Neznam da li procitao postove posle tog posta? Ocigledno da nisi...
Sta da radis, slobodno kupi!
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Cigla ima problematican primerak, svi ostali su prezadovoljni ovom masinom! Kupuj! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Sutra ga ja vraćam na prethodnu verziju firmvera, pa da vidimo ko onda čiju vunu prede! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

To do note: Obesiti se

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 3650, N7, N81
Ja sam sa svojim sastavio godinu dana i nemam primedbi, mislim da bi ga i danas kupio da ponovo kupujem telefon.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Apple Iphone 13
Niije tu A.C.O. pa cu ja da postavljam glupa pitanja... Da li iko ima N70 a da nije crne boje ? Juce sam obisao pola grada i samo na jednom mestu moze da se pazari srebrEni ali sam odustao jer ooogrooomniiim slovima pise vodaphone.Tuga:pa ako neko zna radnju u BGD-u jos ako radi i nedeljom... pp
  Unapred zahvalan-Futurist

sutra bi trebao covek da mi donese polovan n70 za 130e........nisam video telefon ali mi je decko rekao da je ok.E sad mene interesuje sta ako na njemu pise vodaphone,O2......????I neka mi neko kaze na sta bi trebalo da obratim paznju kada gledam polovnjak??.......hvala unapred!!!
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Kada udjem u Gallery i otvorim Tracks automacki mi otvori Music player a kod mog druga na njegovoj N70 nije tako a on kaze da nista nije podesavao da je tako fabricki , sta ja treba da podesim ili da instaliram pa da i kod mene kad udjesm u tracks ne ulazi u player.
Molim odgovor na simkein@hotmail.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.