Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 224854 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Ja sam do pre nedelju dana ima SE k750i i sad sam kupio n70.Nisam josh potpuno siguran da je to bio pametan potez. Smile
Zbog cega??Jedino da nevolis smarthphone pa i da te razumem...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Skinuo sam igru counter strike i emulator za nju, emulator je u sis formatu a sama igra je u nekakvom  wad   Smile formatu, da li neko zna kako odraditi instaliranje na telefon da bi igra radila?

Ja sam,pre 2 meseca, instalirao emulator C2Doom i onda sam na rutu memorijske napravio folder "wad" i tu ubacio igru i sve je lepo radilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

come out come out...wherevere you are...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 267
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Jednostavno,chini mi se da su potpuno isti,stim shto je na k750i bila jacha kamera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Skinuo sam igru counter strike i emulator za nju, emulator je u sis formatu a sama igra je u nekakvom  wad   Smile formatu, da li neko zna kako odraditi instaliranje na telefon da bi igra radila?

Ja sam,pre 2 meseca, instalirao emulator C2Doom i onda sam na rutu memorijske napravio folder "wad" i tu ubacio igru i sve je lepo radilo.
Meni ove .wad igre nisu radile na prošloj nokiji 6670 verovatno usled manjka memorije ili šta već. Baš me interesuje da li će raditi na N70 i kako ... moram uskoro i to da isprobam! Smile

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Još nešto ... koji su ono prevaranti i foliranti na mob. svetu ... nikada bre više neću da posećujem taj sajt ... GsmArena je pojam za njih bre.
Pazi foru: ubacili i N70 Music Edition sa sledećim specifikacijama:
-Ekran:  240x320 piksela
-Kamera: 3.14 megapiksela

Šta ovo govori? Da su potpuno nepismeni dok drže jedan od najznačajnijih sajtova za predstavljanje mobilnih telefona na srpskom jeziku, ili?!?
Ili, kako bi malo zabiberili i opravdali njegovu prodaju "slučajno" su se zajeb*** i napisali takve specifikacije... Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 14:49:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
Na N70 radi. Sta treba uraditi za n gage igru da bi radila, koliko sam negde procitao treba Sobol's Colorfix ili?
-- Vidim ispravili su specifikacije za N70ME.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 13:33:48 od Saleboy »
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Postoje razni programi za n70 koji sluze kao 'torch', da se tel koristi i kao lampa... Medjutim, mene interesuje da li je neki genije smislio da se background light ugasi cim se zatvore sve aplikacije (ali immediately!!!), a najbolje bi bilo pritiskom na neko dugme. Npr kod ispita gde je zabranjeno koriscenje telefona,vec samo digitrona (a valjalo bi iskoristiti funkcije excela)
Poz za Ninuninu - zaljubio sam se u njenu sliku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Zanima me koja verzija emulatora picodrive radi na N70?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
ja koristim - picodrives602nd_64k_27_1_2007
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Ok,hvala ti.Sad cu da probam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Evo jednog malog review od mene baziran na SE k700i vs N70

[pro - na latinskom 'za'; cons -na latinskom (contra) 'protiv']   

Blic se ne moze koristiti kao lampa, ali moze sa instaliranjem dodatnog softvera (torch)   
prednost su ogromne jer telefon postaje multifunkcionalna masina kada se intsalira softver, tako da imam npr.recnik, stimer za gitaru, office…   
Prednost je mogucnost slanja poruka u pozadini   
Veliki plus za mogucnost cut copy teksta kod n70 (sto nije moglo kod k700)   
Mana se ogleda kod parcijalne nepogodnosti pri radu sa SMS porukama   
   3 puta se pritisne nula da bi kucao tekst u novom redu (kod k700 samo dzojstik mrdnem na dole)
   nema scroll barova sto mi vise ukazuje na 'dubinu prostora',kao kod k700, nego neki $hit koji menja boju kod n70
   Po defaultu nema desktop remote control, vec se treba iskoristiti aplikacija Bluetooth remote control (opet dodatne instalacije)
   nema text formatting (sto nekad moze biti korisno - bold, italic…)
   kod k700 je bilo u 'insert symbol' emoticoni (ali oni pravi) i to po defaultu, dok kod n70 moram da ih definisem kao template i nisu 'fensi' nego kao skup zagrada i tackica (znate kako to vec ide :-)
   Kod k700 ako drzite 'C' dugo, brisu se citave reci, a ne characteri kao kod n70. opet + za SE!!!

ko je probao da radi 'backup' preko nokia suite-a, cesto mu se desilo da mu bekap zaglavi na 99%. Tako da sam koristio opciju copy to MMC i slicne cake   
Nema kod opcije NOTES - show in standby, nego se moras prcati sa podesavanjem calendara u standby (prva opcija je svakako intuitivnija)   
Da, jos sam zapazio da ukoliko je ukljucen Active standby, cell info se kratko pojavi pa odmah nestane! (da bi se pojavio moras uzastopno paliti meni…)   
Ono na sta je SE obratio mnogo paznje jesu finese, tj. Inteligencija! Npr kada kod nokie ubacim prvu zagradu i kucam tekst, on mi nece postaviti 'kursor' na zatvornu zagradu kada zelim da je zatvorim.   
A posto je ovo ipak smartphone, ocekivao sam da je to nokia vise razradila!!!   

+++ pozadinsko svetlo se gasi za 1 min, a ja zelim da je krace. Pogledajte i moje pitanje par postova iznad... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.