Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 227631 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ne znam, kazem ti, nikad to nisam pokusavao jer ne vidim neku potrebu za tim.....
isprobacemo.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ako je to prezahtevno za njega onda ga omah menjam za Java telefon.....
Pa Na 6630 sam mogao to isto da radim bez problema, a n70 ima vise i RAm memorije. ja mislim da je sve to do firmwera i optimizacije?!
    Mislim da ima veze i sa sw,i da li je neka aplikacija instalirana na mmc ili memoriju telefona,kao i kolika kartica se koristi,koliko je popunjena,koja je njena brzina i sl.Sto se tice najbitnijih app,moj princip je da ih instaliram na memoriju telefona,kao i teme.Tako fon brze radi,bar kod mene,i manje se zapucava.Znaci ono sto se stalno koristi,treba staviti na memoriju fona(nije ni tako mala,da se razumemo),bar je to moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
pa tako je i kod mene.....
musthave stvari se nalaze na memoriji telefona.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Najaci samo ostaju nikad se ne predaju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
pa tako je i kod mene.....
musthave stvari se nalaze na memoriji telefona.....

Barem nisam jedini........... ako je neka uteha.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja samo da se nadovežem na priču i kažem da sam tog dana prilikom kupovine otklonio taj ME firmver i ubacio generički kao i kod svih ostalih, tako da i neznam kakav je ovaj ME firmver u stvari. Smile
Jedino što rekoh je da mnogo baguje što nisam nikada doživljavao pa otuda čudjenje. Tačno je i to da najviše baguje oko igrica tj., MauMau jedino valjda i igram i ovaj novi Milioner i Yamb.
Verujem da je možda i do memorijske kartice od 1Gb jer video klipovi seckaju pa ubijaju, možda nije optimizovan dobro za tu mmc karticu pa otuda i bagovi sa aplikacijama koje su sve instalirane na MMC osim osnovnih???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
 Upravo to - n70 nije dobro optimizovan za 1GB karticu,a posebno za solidno popunjenu karticu te velicine.Ako neko ima mogucnosti,nek uporedi ovako:n70 i k750 popunite sa 900 MB muzike i radite neko vreme sa oba fona,videcete da k750 ISTO radi kao sa 64,dok n70 baguje,dosta usporava i sl.Za ovaj fon optimalno je 512 MB.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2007, 01:17:14 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
vidiš  Smile zanimljivo , nisam na to obraćao pažnju , tačno ...

ovo mi je druga N70 + 1Gb , i baš nedavno surfam po netu i slušam mjuzu (sluške u ušima) a na kartici je oko 700mb muzike ,( 2 je noću pa da neprobudim komšiluk) i zatrebala mi neka adresa iz imenika + još nekoliko stvari iz telefona ...auuuu trebalo mu je tri puta više vremena da otvori neke fajlove , bruka usporio ... kako li je tek sa 2Gb karticom i dali je uopšte do kartice ili je stvarno  do softvera , mada u suštini stvarno se nežalim niti mi to toliko smeta , navikao sam  Smile

zanima me samo kako radi onaj N73 ME sa 2Gb karticom kad je skroz popunjena  Smile , odnosno dali 9.1 to sve bolje podnosi ... čisto informativno

inače meni N70 radi ko doxa , stvarno sam zadovoljan  Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2007, 02:22:41 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
I ja sam prezadovoljan radom n70,zavrsava mi puno poslova,i radi bas stabilno!Sto se tice tog usporavanja prilikom multitaskinga,ako sa k750 slusam mjuzu,surfujem netom,i u tom trenutku zelim da napisem sms,dok player i Opera rade u pozadini,i njemu ce trebati jedno 3 sekunde da otvori poruke(normalno je 0.5 sekundi,otprilike).Ali to nema veze sa karticom,vec s tim da procesor ne podnosi bas najbolje multitasking(isto je sa 64 MB).Sto se tice n73 i 2Gb kartice,cuo sam da fon normalno radi sa njom,pod uslovom da nije popunjeno ni 1Gb(sto je bolje od n70,jer ne znam da se iko usudio da ubaci 2Gb u nju),mada moguce je da lik koji se zalio da mu mnogo baguje fon sa vise od 1Gb muzike,ima neku stariju verziju fw.Logika je da noviji telefon bolje podnosi velike kartice?Mozda da se javi neko sa n73 i 2Gb,da cujemo iz prve ruke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Najaci samo ostaju nikad se ne predaju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
I ja se slazem da N70 nije bas najsrecniji sa  1GB karticom. Samo me cudi kako je telefon starije generacije (6630) radio sa tom istom karticom od  1GB koju sad koristim u N70 i nije pravio nikakve probleme ni prilikom snimanja, igranja igica, multitaskinga itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ja opet ponavljam - kartica od 512 MB je sasvim dovoljna za ovaj telefon..... i za sve ostale, nepotrebna je veca kartica.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.