Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 228012 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
Prijatelji moze li neko da mi kaze gde da skinem neki antivirus zaa nokiu N70???A da li uopste postoji antivirus za mobilne tlefone??? Smile

ne treba ti antivirus na telefonu, samo ce da ga uspori!

Samo ti stavi antivirus obavezno i još kondom pride , treba se zaštititi od virusa , svuda su oko nas , evo još malo pa će proglasiti epidemiju virusa gripa  Smile

šalu na stranu , kao što ti mikele reče netreba ti antivirus u telefonu-to je najobičnija glupost , samo ćeš dodatno usporiti telefon a nikakve koristi  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 17:16:10 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zašto li se vi cimate da mu odgovarate oko tog antivirusa kada sam mu jasno samo stranu-dve unazad ponudio link ka temi koja se njima bavi i on je pored nje prošao kao da ne postoji i ponovo lupio pitanje?!?
Lik jednostavno ništa ne čita na ovom forumu i ne zaslužuje da se neko cima na dve strane oko njegove lenjosti!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
... ma j**eš antiviruse , to čisto iznavike odgovaramo.

nego zanima me maska za N70 ME  (crna naravno) oni slepci u Mobisu kad sam ih pitao kažu: ne nabavljamo maske za stare modele telefona ???!!!    Smile

u jeee  Smile Smile Smile   , pa jel imate za običnu N70 , : imamo    u jeee  Smile Smile Smile

znači nemogu da verujem ...  Smile

ako neko zna,ima,može,hoće, ... da nabavi ,zna gde ima : nek podeli sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Znači, uzimajući u obzir da se verzija N70 ME koju ja posedujem pojavila negde krajem 2006 godine, onda je on već star posle svega 3-4 meseci, zar ne?!?
Za koje će vreme biti stari modeli koje Mobis distribuira, naročito one na dve godine pretplate??? Reći će negde u junu mesecu ove godine: "mi ne pružamo više podršku za ove stare telefone"?!? Smile
Kakvo pro**** i kako se samo računa na naivnost kupaca i baš na onu kategoriju istih koji mobilne telefone kupuju sa novom kolekcijom garderobe "proleće/leto", jesen/zima, .....

Eh da, da se malo požalim: well ... tek sada shvatam izjave korisnika o blokiranju i kočenju starijih symbian aparata. Naime, moj predjašnji model Nokia 6670 me je služio gotovo 18 meseci i ne sećam se da je ikada zablokirao da je bilo potrebno isključiti ga i izvaditi bateriju i to gotovo iz čista mira ili recimo prilikom pokušaja izlaska iz neke aplikacije. Otuda i moja sumnjičavost.
No, Nokia N70 mi je iz čista mira valjda blokirala 20 puta do sada i to samo zato što sam recimo zadržao neku aplikaciju aktivnom minut više i nema više šanse da odreaguje na pritiske tastera, ili prilikom izlaska iz aplikacija - beo ekran i nema šanse, .....
Znači, N70 voli da koči i blokira samo tako .... Pored toga, ima mnogo lošije rešenu tastaturu, nekako nabijenu i zbijenu, lošiji centralni kursor, koći, davi, .... grrrr
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 17:40:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
E ljudi ja sam uspeo da zeznem svoju n70.Posle restarta na telefonu su mi se izgubila slova.Ama nema ni jedno,samo ikonice i brojevi su nekako sitni i sugavi.Probao sam sve formate i nista.Zna li neko u cemu je problem i sta da mu radim???
Edit:Instalirao sam pre toga par igrica i aplikacija i sve je radilo ok.Predhodno sam sve to skenirao nodom 32...
Znaci ne mogu da verujem da sam toliki baksuz...
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 18:31:13 od Reggie97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
E ljudi ja sam uspeo da zeznem svoju n70.Posle restarta na telefonu su mi se izgubila slova.Ama nema ni jedno,samo ikonice i brojevi su nekako sitni i sugavi.Probao sam sve formate i nista.Zna li neko u cemu je problem i sta da mu radim???
Edit:Instalirao sam pre toga par igrica i aplikacija i sve je radilo ok.Predhodno sam sve to skenirao nodom 32...
Znaci ne mogu da verujem da sam toliki baksuz...
Pobriši font iz telefona i vratiće se sve u normalu.
Imaš program pod nazivom Font Remover u temi Fontovi symbian, instaliraj ga, pokreni, posle toga, restartuje telefon i to je to.
Ako i to ne da rezultate, onda se javi da rešimo "manuelno". Smile

P.S. Ako neće, onda je taj folder "Fonts" na memorijskoj kartici i najbolje je da memorijsku karticu izvadiš iz telefona, gurneš u Card Reader na PC-u i pobrišeš ceo folder jer prostim preimenovanjem nećeš doći do rezultata - javljaće da je font već u upotrebi. Program "Font Remover" neće pobrisati folder ili fontove sa memorijske kartice, bar meni nije!
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 18:38:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ono sto je najgore ne vide se slova.Samo ikonice i nista vise.Probacu sve sto si mi rekao.Uspeo sam i nekako da instaliram onaj remover ali kad ga startujem ne znam sta dalje jer nema slova a otvara neke menije.Jos uvek nemam card reader.Hvala ti na pomoci.Javljam sta sam uradio.
Edit:Izvadio sam karticu i sada je kao pre.Samo znaci da pobrisem fontove na kartici.Oduzeo sam se jer veceras moji treba da vide za sta sam dao tolike pare a ono...Nego dobro je.Izvadicu mu karticu dok ne kupim card reader.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 19:09:13 od Reggie97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ono sto je najgore ne vide se slova.Samo ikonice i nista vise.Probacu sve sto si mi rekao.Uspeo sam i nekako da instaliram onaj remover ali kad ga startujem ne znam sta dalje jer nema slova a otvara neke menije.Jos uvek nemam card reader.Hvala ti na pomoci.Javljam sta sam uradio.
Edit:Izvadio sam karticu i sada je kao pre.Samo znaci da pobrisem fontove na kartici.Oduzeo sam se jer veceras moji treba da vide za sta sam dao tolike pare a ono...Nego dobro je.Izvadicu mu karticu dok ne kupim card reader.
Ja na par strana unazad imao isti problem sa fontovima. Pročitaj par poslednjih dok ne naletiš na moj problem. Opisao sam i gde se na kartici smestio taj folder sa fontovima.
Btw. taj folder sam takodje imao i na 6670 i nikada nije pravio probleme ali N70 je nešto posebno - njemu svaka dlaka smeta!

Jedino po čemu se izdvaja ovaj N70 od ostalih Symbian aparata je:
- može se komotno slušati muzika u pozadini, otvarati dokument i čitati isti, pregledavati slike i još web browser i surfovati istim, .... i nema kočenja i štucanja. Za to je zaslužna RAM memorija i eto prednosti koju N70 ostvaruje u odnosu na ostale aparate. Više stvari se mogu raditi odjednom, tj., pokretati više aplikacija i nema kočenja uopšte niti prekidanja reprodukcije ili natezanja prilikom otvaranja. To nije mogao ni jedan jedini Symbian telefon koji sam probao tako tečno da odradi! Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 20:02:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ne brze od zivota!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ma mnogo je ljepsi sa crnom maskom nema sta !
IP sačuvana
social share
bolje 15min. kasnije nego 15godina ranije!
            ne brze od zivota!
sky forever!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Hvala ti.Moram da kupim reader jer preko pc suita se ti fajlovi ocigledno ne vide.Jedino mi je zao sto sam mu radio par puta hard reset(zvezdica,zelena sluska...),ai koliko sam video nije mu nista obrisao...To mi je cudno jer su ljudi pricali da se tako sve brise sa memorije aparata(meni su ostale neke moje slike i sl.).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.