Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 117240 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Jako sam zadovoljan.

Jedini problem, za godinu i kusur, mi je napravila prašina, koja prolazi između ekrana i tastature. Par puta (4) je tastatura pobrljavila. Malo promrdao tastaturu, lijevo-desno i riješio stvar. Nekima ta prašina ide ispod ekrana ali u mom slučaju odabrala je tastaturu. Smiley

Bilo je i par zamjerki na rane verzije softvera ali to je u novim firmverima riješeno i tel. fercera k'o zmaj. Smiley

Što se tiče Garmina, postoji rješenje da se pobrišu određeni fajlovi sa kartice i da program prestane da troši bateriju, kada nije uključen. Pisalo se o tome na temi o GPS programima za telefone. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
okej...hvala ti...guglacu malo pa cu videti kako da resim problem garmina...mogu ti reci da je prvi utisak o telefonu vrlo dobar,nemam neke zamerke,a cinimi se da telefon radi prilicno brzo....sto se prasine tice ,videcu,imam ga tek 10-tak dana tako da nemam problema sa tim...barem za sada....veliki pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Imam problem sa mojim ljubimcem E71! (RM-346). Poceo je da se gasi svremena na vreme, nemam pojma sta mu je, mislim da je upitanju baterija ali ni sam nisam siguran. Promenio sam product code i nabacio novi softver 400...(nesto) nisam ni vise siguran od nervoze. Poceo je da radi ok ali s vremena na vreme umesto imena posiljaoca u poruci ubaci neku rec iz poruke, nasumicno! Mislim da je u pitanju product code, nisam nasao balcan niti za srbiju nego sam ubacio slovenacki. Da li zna neklo gde mogu da nadjem balcan product code ili vec neki drugi koji bi odgovarao (UK,..., bilo koji).

Unapred zahvalan,
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 21:38:50 od allmighty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia E71
pozdrav ljudi,jel neko zna kako da kopiram broj iz imenika u poruku?hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Uđi u imenik, nađi broj i pritisni lijevi softkey "opcije". Tu možeš poslati broj kome hoćeš kroz sms, mms, e-mail, ic ili bluetooth vezu.

Ako si već počeo da kucaš sms pa treba da ubaciš broj onda uradi sljedeće:

-uđi u imenik
-nađi kontakt
-pritisni džojstik
-dođi do broja koji ti treba
-opcije
-upotrebi broj
-kopiraj

Vrati se u poruku, opcije, opcije izmena, umetni. (ili drži shift + desni soft key) Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia E71
hvala buraz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ljudi, pomognite mi u vezi ovog problema! Kada primim sms, umesto imena posiljaoca iz imenika stoji neka rec ili deo teksta iz te poruke....Pokusao sam sve, formatirao telefon, menjao product code...., ne znam sta da radim!
Saljem i screenshot da bih vam malo priblizio problem.

Unapred zahvalan

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0001.jpg
(63.91 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Ljudi, pomognite mi u vezi ovog problema! Kada primim sms, umesto imena posiljaoca iz imenika stoji neka rec ili deo teksta iz te poruke....Pokusao sam sve, formatirao telefon, menjao product code...., ne znam sta da radim!
Saljem i screenshot da bih vam malo priblizio problem.

Unapred zahvalan

-nešto slično se dešava,kada ti je za view podešen "Phone and SIM" .... ako ti se kontakti preklapaju od SIM-memorije i Phone-mem... probaj sa drugom SIM karticom ili podesi samo Phone mem....

-takodje,može biti uzrok prepun inbox... (preko 3000 sms)....

-pogledaj da li je u "menu=> tools=> settings=> phone=> standby mode=> active standby plug-ins" uncheck-irano "message notifier".... možeš da uncheck-iraš i "missed calls".... mada,ako su poruke podešene kao "standby app" , pop-up se nebi pojavljivao uopšte...

Kao poslednju opciju,možeš bekapovati podatke,pa odraditi jedan "Hard" ... Pri restore-u nemoj vraćati veliki br. SMS-ova,ako ih poseduješ....
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Hvala na odgovoru! Brojevi se nalaze samo u Contacts, nemam nijedan broj na SIM kartici i nista nije cekirano od onog sto si pomenuo... A sto se tice Hard reseta....kako ti bese? Sta da mu radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Hvala na odgovoru! Brojevi se nalaze samo u Contacts, nemam nijedan broj na SIM kartici i nista nije cekirano od onog sto si pomenuo... A sto se tice Hard reseta....kako ti bese? Sta da mu radim?

Type *#7370# from the standby screen while your phone is on.
It will ask for the lock code which is 12345 unless you have previously changed it. Make sure you do this right, because if you do it too many times the wrong way you can lock up your phone.

http://www.e71fanatics.com/2008/08/tip-do-hard-reset-on-your-e71-if-you.html
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.