Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 117286 puta)
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Imam jedno pitanje koje se tice svih symbian s60 telefona. Nadam se da nisam prevideo da ima negde tema za ovakva pitanja, pa posto imam e71 pitacu za sada ovde.
Kako mogu da prebacim poruke sa Phone Memory na Memory Card, ali pri tom da mi ne obrise vec postojece poruke na Memorijskoj? Ja ovaj odgovor nisam nasao na internetu (ili sam corav). Doduse ima nesto za starije modele.
Ono sto sam ja pokusao jeste da sam bekapovao SMS sa Phone Memory i sa MC, u podesavanjima ukljucio memorijsku karticu kao aktivnu memoriju, i pokusao da vratim bekap na memorijsku karticu. On izvrsi bekap, ali posle automatskog restarta telefona, kada udjem u poruke, ispise mi da nije moguce da aktivira memorijsku karticu i da ce se poruke upisivati na memoriju telefona. I sve bude bez promena.
Zna neko resenje?
IP sačuvana
social share
Piter Drucker
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Hteo bih da radim Upgrade telefona (firmwera), pa me interesuju par stvari.

Koliko samo skontao mora da se bekapuje sve sa telefona jel upgrade gazi sve, ali me interesuje sta je to sve?
Da li cu morati da instaliram sve aplikacije ispocetka? ( da li ga on vrati u stanje kao kad sam ga kupio?)
Da li brise sve i sa memoriske kartice ili je najbolje da nju izvadim pre upgreda?
Da li cu moci posle upgreda da instaliram programe koji su potpisani sa XSing softwerom

Unapred HVALA!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
HTC One X
Ne znam da li ima User Data Protection (UDP), ako ima onda će ti ostati aplikacije, imenik, itd. (nemam predstavu ni šta se formatira u tom slučaju), a ako nema, onda briše sve iz interne memorije, vraća ga u stanje kao kad je kupljen.

S tim da neće dirati aplikacije na memorijskoj kartici, ali one svejedno neće raditi, pa preporučujem da backupuješ važne podatke sa nje i preformatiraš i nju.

Moćićeš da instaliraš već potpisane aplikacije ponovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pre oko 10-tak dana postao sam vlasnik ovog aparata (EXTRA JE)...uglavnom sam koristio telefone iz N serije pa rekoh da promenim malo....pitanje je prosto : trajanje baterije? Telefoni iz N serije su mi drzali bateriju 4 dana uz realno koriscenje (pozivi (20tak min),sms (10tak),kamera) vrlo retko wi-fi , navigacija i mp3... A sa e71 okruglo 2 dana ali bukvalno (48h) ...pa me interesuje kakav je slucaj sa vama???  tnx   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Kanda ti ipak nisi imao N seriju, jer ni jedan telefon nema tako dobru bateriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia e72
nemoguce da je neki N series telefon izdrzao 4 dana
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Necu navesti sve modele,ali npr : N70,N73,N95,N79...to su aparati koje sam imao u protekle 2 god, a koji su imali prosek od 4 dana trajanja baterije...napomena (nisam neki "freak" koji ne ispusta fon iz ruke) ako niste lepo procitali znaci samo ...."pozivi,sms i ponekad kamera"....retko sam koristio internet i mp3...nemoguce da nikom ne traje baterija 4 dana (bez gasenja aparata nocu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia Lumia 1020
(nisam neki "freak" koji ne ispusta fon iz ruke)
Zar je stvarno pametno napisati tako nešto u ovom podforumu? Smile

N73 i N95 često ne izdrže ni dan. N73 je uspevao oko 5-6 dana da izdrži bez ikakvog korišćenja i sa izvađenom SIM karticom. Već minimalno korišćenje mu rok smanjuje na 2 dana, a na 3 već teško Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
@ivke81. Ako ti je baterija, na gore nabrojanim telefonima N serije trajala 4 dana, na E71 bi trebalo da izdrži barem 8! Ja sam to jednom čak i uspio sa E61. No to je već priča za drugi film.  Smiley

Realno je moguće izvući 4-5 dana umjerene upotrebe, 2-3 dana solidne i 1 intenzivne (3g, wi-fi, gps..) upotrebe.

Razloge zašto tebi baterija traje kratko, uz minimalnu upotrebu, mogu biti različiti! Od slabog signala mreže, upaljenog 3g režima, neke instalirane aplikacije (npr. Garmin), defektne baterije, defektnog uređaja, vanzemaljskih sila zla... Itd...itd... Smiley

P.S. E71 posjedujem preko godinu dana i u prosjeku baterija traje 2 dana, poprilično solidne upotrebe. Ima tu i wi-fi, gprs, slušanja muzike i raznih drugih zaHebancija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Hvala elborashon,sinoc sam guglao i ustanovio da Garmin instaliran srce bateriju iako nije u funkciji (a kako nije ni vazno) imam ga instaliranog....bilo mi je bitno da saznam da li i drugima baterija traje u proseku 2 dana,vidim da je to ipak tako...Ne bih vise nikog davio,hvala za odgovore,POZZZ

elborashon kako si zadovoljan sa telefonom za proteklih godinu dana??? Jesil imao nekih problema???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.