Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 117722 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
@Djokica1973 evo i ja sam nadogradio telefon, na ovu zadnju verziju softvera i  nema ništa posebno a da se vidi golim okom. 4 nove teme, internet radio i to je to.

Doduše, dosta toga je popeglano i telefon djeluje stabilnije. Meni se sviđa i što je odrađeno remapiranje tastature pa sad ne mora da se koristi edit taster za neke proste operacije. (zumiranje slika u galeriji, prečice u browseru itd...itd)

Generalno sam zadovoljan stabilnošću sw-a, s tim da sam imao prethodno E61 (ultra stabilan sw) i znam da Nokia to može i bolje od ovog sadašnjeg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E71
To i ja kazem,mada nisam nista spektakularno ni ocekivao.I pretpostavljao sam da sad nece moci tako lako da se hackuje pa sam se oprostio od toga ali vidim da su me brzo demantovali.Izaslo je nekoiliko novih metoda,i deluju mi prilicno lako.Koji si ti koristio?
Nedostaju mi neke aplikacije kao sto je magic key,irremote,font magnifier,quickoffice 6.0,i naravno igrice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Nisam hakovao uopšte!! Imam sertifikat pa kupujem aplikacije nemilice... Sve pare potroših.  Smile

Nekako mi telefon ne radi kako treba kad ga hakujem. Ovo je čisto subjektivan osjećaj da nešto nije u redu. Nemam nikakve dokaze za to ali nekako neki neugodan osjećaj... kao kad me neko posmatra ali ne znam ko...  Smile Smile

Kad smo već kod quick office-a, probaj Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.131.S60v3.SymbianOS9.1.. Odlično radi na E71, otvara fajlove i po 63Mb. Daleko bolje rješenje od fabričke verzije 1.5.  Smile

Ah da, zaboravih da kažem da sam probao zadnju QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.270.S60v3.Symbian OS9.1. verziju office-a, na starom FW-u. Imam ogromnu zamjerku a to je da kada se postavi tabela u nekom word dokumentu, ona bude crna i ne može ništa da se ukuca u nju. Mora da se snimi prazan dokument pa ponovo otvori da bi proradilo kako treba i da prikaže tabelu. Sad za sad i nemam neku potrebu za office 2007 dokumentima pa mi i ova default-na verzija quick office-a vrši posao. Jedino sam dodao ovu novu verziju PDF readera. Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 18:51:00 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC 
Eeee. zato Office Suite nema tih problema Wink Mada je novi Quick Office odlican. Ti ga vise koristis, sta ti mislis? Bas ima dobar meni i pristup i brz je prilikom otvaranja dokumenata. Cak nesto brze otvara dokumente od Office Suite-a.

Interesantno: Imam problem sa Help topicom. Kad pristupam kaze memory full. I ja sad sve aplikacije instalirao na memoriju telefona i nemam taj problem vise. A isti problem sam imao i sa 2 i 4 i 8 GB karticom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
E pozz prijatelju stari. Ne znam šta da ti kažem u vezi tog tvog memory full helpa!! (baš je help)  Smile  Smile
Vrlo moguće da je problem bio zato što si instalirao na memorijsku karticu. Koliko god bila brza, ne može da se poredi sa brzinom memorije koja je ugrađena u telefon. To je očigledno smetalo OS-u iz nekog razloga.
Ja lično, od kako pređoh na symbian 9, sve što mi treba od programa instaliram na memoriju telefona. Ima se dovoljno prostora za sve što mi treba, jedino sam Garmin instalirao na karticu. To tako valjda i mora.  Smile

Ma meni je nekako ponajbolji bio onaj mobile office u E61 i sad bih platio Nokia-i da ga ponovo počne ugrađivati u E seriju. Ovako od dva zla izabrah ono manje, tj. QuickOffice.  Smile
Nisam zadovoljan ali radi radnju i poprilično je brz. Fali tu opcija za formatiranje teksta, fali mogućnost da se ubaci neki dijagram u excel dokument, fali mogućnost slideshow-a u powerpointu... ali dobro. Ipak je ovo mobilni telefon. Smile

Ovaj novi quick office je poprilično dorađen, ima wordcount, čitanje zvučnih snimaka u nekoj powerpoint prezentaciji...itd...itd... Ali kako rekoh nešto ne radi dobro sa tabelama u wordu. Tako mi je kad kupujem programe na buvljoj pijaci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E71
I ja bih sad trebao da dobijem sertifikat,pa mozda necu ni ja da ga hackujem.Stvarno me ne zanima to uopste vise,jedino mi treba da instaliram ove aplikacije sto mi nedostaju i neke igrice... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Koje igrice pikaš na E71?? Daj neku preporuku a da dobro rade na E71. Ja samo pičim ovaj Frodo (c64) i mogu reći da, moja omiljena, "Laser Squad" radi odlično.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 11:36:41 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E71
Mene bas Frodo zeza,nesto mi brljavi malo po ekranu pa sam ga izbrisao,a od igrica sta igram?
Arkanoid.J2ME(NokiaN73).v1.2.5.DDJ
Digital.Chocolate.Absolute.Minesweeper.v1.5.05
Gabor.Fetter.MicroPool.2007.v5.01.S60v3.SymbianOS9.1.
Glu.Mobile.Lemmings.Return.v1.0.2.S60v3.N73.J2ME
Infinite.Dreams.SkyForce.Reloaded.320x240.v1.00b.S60v3.SymbianOS9.1
Infinite.Dreams.Superminers.320x240.v1.07b.S60v3.SymbianOS9.1
Ludimate.Tilelander.v1.7.15.S60v3
SkyForce.320x240.v1.22b.S60v3.SymbianOS9.1
Sve su full screen.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 23:13:01 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S7 Edge

Evo jos neke samo za e71 :
-PrinceofPersia_NOKIA_E71
-Prince of Persia Classic
-Assassins Creed E71 by kriker
-BrainChallengeVol2_NokiaE71
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Mene bas Frodo zeza,nesto mi brljavi malo po ekranu pa sam ga izbrisao,a od igrica sta igram?
Ove novije verzije Frodo-a imaju opciju za kvalitet zvuka i na E71 to treba da se podesi na najnekvalitetniji mogući da bi program radio kako treba. Mene je to zezalo.  Smile

Momci hvala na preporuci igrica za E71. Mora se malo čovjek i zabaviti u dokolici.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.