Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 117640 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC 

I stvarno je lepa ta bela verzija,ali mi nekako deluje vise zenski,zar ne?
Postoji muski i zenski telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
da. recimo Motorola Aura i Nokia 7360/7370/7373 etc su žemski telefoni  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
@ad_insane & @otorinolaringolog kupili ste ženske telefone i vi mi tu nešto pričate. Ma idi... Obustavljam svaki vid komunikacije sa vama dok ne prefarbate telefone u neku normalnu boju. Smiley

Šalu na stranu. Bijela je lijepa ali meni je nekako ponajljepša ova moja. Valjda zato što je moja. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E71
Citat
Saša Ćopić,da li je Saša Ćopić ili Sasa Copic?
Apsolutno je svejedno kako si ga ukucao. Ako si ga ukucao kao Ćopić, možeš ga u imeniku tražiti ( tj. kucati) i Ćopić i Copic... rezutat će biti isti, odnosno naći će Sašu Ćopića. Ako si mislio na ovo?? Nisam baš najbolje razumio... Smile

Naša slova u telefonu su plus, barem za mene.  Smile

Postoji mogućnost da ako si prethodno unosio kontakte u nekom drugom telefonu, pa taj imenik naknadno ubacio u E71, ne funkcioniše kako gore rekoh. Samo preuredi te kontakte na E71 i sve će funkcionisati kako treba.
Za ovo si u pravu,ali recimo kad saljes poruku pa kao primaoca navedes sasa c,ako je u imeniku saša copic ili sasa ćopić izbacice ti invalid contact.Tako da gde god da imas nasa slova moras tacno da ih uneses kad saljes poruke.
I reci mi da li su i kod tebe obicne zagrade naopacke.
Kod mene je taster sa zagradama,kad pritisnem u normalnom rezimu,otvara zagradu a sa shift zatvara,sto je i logicno,ali je na tasteru lose odstampano,dole je i veca zatvorena zagrada,a gore je i manja otvorena. Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 08:46:39 od djokica1973 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
ali recimo kad saljes poruku pa kao primaoca navedes sasa c,ako je u imeniku saša copic ili sasa ćopić izbacice ti invalid contact.
Za ovo si ti u pravu. Nisam ovo primijetio ranije jer ja uglavnom šaljem poruke sa standby ekrana. Prvo nađem kontakt pa onda "pošalji poruku".
Znači postoji problem u sw-u, sa našim slovima, u porukama.  Ne shvatam zašto nisu uvezali da bude isto kao i pretraga imenika! Da bude svejedno da li ima kvakica ili nema iznad slova! Smile

Što se tiče zagrada, ista stvar je i kod mene. Izgleda da je pogrešna štampa na tom tasteru za balkanske tastature. Gornji znakovi bi trebalo da se kucaju sa edit (shift).  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 13:09:54 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC One X
Pa u principu i ne treba da bude svejedno da li ima kvakica ili nema... Šta ako ja imam u imeniku i Sašu Ćopića i Sašu Copića?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S7 Edge
Ja mislim da bi trebala da se otvori tema:
Sasa Copic ili Saša Ćopić ! Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 18:07:13 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
@otorino...itd, dobar. Smile

@X3mE možda se nisam najbolje izrazio. U imeniku nalazi sve relevantne kontakte, s kvakicama i bez njih. Tako da ako ukucaš bez kvakica trebalo bi da pronađe oba imena iz tvog primjera pa ti odaberi koji ti treba. To je o.k. i imenik funkcioniše korektno. Smiley
Problem je što u porukama to ne važi i mora se doslovno ukacati ime, sve sa čćđšž, ako ih ta imena posjeduju.

Možda je najbolje srediti imenik, kad se već ima lokalizovana verzija telefona. Tako neće dolaziti do zabune. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E71

Citat
Što se tiče zagrada, ista stvar je i kod mene. Izgleda da je pogrešna štampa na tom tasteru za balkanske tastature. Gornji znakovi bi trebalo da se kucaju sa edit (shift).  Smile
otorinolaringolog nema problem sa zagradama... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC One X
@X3mE možda se nisam najbolje izrazio. U imeniku nalazi sve relevantne kontakte, s kvakicama i bez njih. Tako da ako ukucaš bez kvakica trebalo bi da pronađe oba imena iz tvog primjera pa ti odaberi koji ti treba. To je o.k. i imenik funkcioniše korektno. Smiley
Problem je što u porukama to ne važi i mora se doslovno ukacati ime, sve sa čćđšž, ako ih ta imena posjeduju.

Da, znam, i tako i treba da bude u imeniku i tako i treba da bude u porukama Smiley
Jer može nastati konfuzija ukoliko telefon tretira č, ć i c recimo na isti način. Mada, pritiskom na džojstik u polje gde se unosi primalac ionako vodi u imenik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.