Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 62685 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia E61i & S200
milisav_bl  Šta kažeš na ovo?!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

thumb-blacke61i.jpg
(87.95 KB, 400x300)
thumb-DSCF4356.jpg
(58.52 KB, 400x255)
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 22:53:32 od mobilmega »
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Dobro izgleda, mada meni se ovaj fabricki izgled toliko svidja da je ne bih menjao ni pod kojim uslovima, bar za sada. Bas mi je nekako onako business look i jos dodatno potencira sam kvalitet izrade koji je na vrhunskom nivou.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia E61i & S200
Dobro izgleda, mada meni se ovaj fabricki izgled toliko svidja da je ne bih menjao ni pod kojim uslovima, bar za sada. Bas mi je nekako onako business look i jos dodatno potencira sam kvalitet izrade koji je na vrhunskom nivou.

Ma ćuti bre... meni se izgrebala danas maska!  U pm, kao da sam je urekao !!!!  Ladno se izgrebala od ključa....prvi put nisam nosio fotrolu i jednostavno ne mogu da verujem .....
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82

Ma ćuti bre... meni se izgrebala danas maska!  U pm, kao da sam je urekao !!!!  Ladno se izgrebala od ključa....prvi put nisam nosio fotrolu i jednostavno ne mogu da verujem .....

E jbg. Pa to je osnovno pravilo da telefon ne sme da se nosi sa kljucevima, sitnim novcem i slicno. Ne znam da li ovo smes da pokusas, ali mozda da probas recimo sa onom ultra finom smirglom, mislim da je oznaka 1000 da ispoliras telefon? Ako ne znas sta je to, to je smirgla koja je bukvalno kao papir, znaci pod prstom je i ne osecas, a koja se koristi za te izuzetno fine ispravke, prakticno poliranje. Recimo meni su cigani kada su mi prali staklo na kolima izgleda prali sa nekim sudjerom koji je u sesebi imao neke sitne kamencice i posle sam video da se na staklu primete sitne ogrebotine. Onda mi je drugar to preslozio, ismirglao mis taklo sa tim i pose toga staklo kao novo. Znaci ovo je samo teorija, ako odlucis da probas ne smem nista da ti garantujem.

E sada malo o telefonu. Telefon imam vec nedelju dana i da malo iznesem utiske. Utisci su prvo da kazem odlicni. Prvo sto se baterije tice, ona je zaista sjajna. Baterija, fabricko punjenje je drzala punih 5 dana. Peti dan uvece sam telefon sa jednom crtom i pre nego sto je poceo da pisti, stavio na punjac, zato sto sam hteo da puni prvi put 12 h a trebao mi je telefon sutradan i verovatno da bi izdrzao jos bar jedan dan. Za to vreme telefon sam koristio dosta, mada nisam koristio previse stvari koje najvise trose bateriju. Znaci wifi nisam ni probao, posto jos uvek nemam adapter, tako da sam time sigurno produzio vek baterije. Bluetooth sam koristio poprilicno, uglavnom za prebacivanje programa i slika, odnosno video klipova, ali sam ga uvek kada mi nije potreban iskljucivao. Instalirao sam dosta programa, drzao telefon aktivnim sigurno kada se sve sabere, nekoliko sati dnevno. Za to vreme imao sam par poziva od par minuta i jedno 15-tak sms poruka. Takodje koristio sam kameru za klipove i slike i napravio sam recimo u proseku 20-tak slika i klip od par minuta dnevno. Muziku sam pustao mozda desetak minuta dnevno. Najvise sam telefon koristio za instaliranje i podesavanje programa i u tome rezimu sam ga drzao jedno 90% vremena.

Sam telefon je fantasstican. Kvalitet je vrhunski. Znaci NIGDE NISTA ne skripi, ne razilazi se, cak sam se iznandadio da uprkos QUERTZ tastaturi svi tasteri stoje savrseno utegnuto i nema cak ni lateralnih pomeranja. Znaci sve je utegnuto do makcimuma. Ekran je kao sto znate OGROMAN, a pored toga EKSTREMNO kvalitetan. Znaci prebacivao sam neke stvari sa 6630 i tek tada sam shvatio koliko je ekran na 6630 smesan. Pored ovoga izgleda stvarno potpuno amaterski. Znaci boje su sjajne, ostrina vrhunska, sjajno jednom recju. Telefon je izuzetno brz. Znam, sada ce da me pitaju koliko sam ga napunio sa programima. Nisam ga previse napunio sa programima, i sve zajedno imam mozda 200 mb podataka, gde 100 otpada na karte za TomTom. Sa tim sto imam telefon je cini mi se i brzi od 6630.

Sto se symbian-a 9.1 tice, iskreno ocekivao sam mnogo vise problema i za sada skoro i da nemam nikakve primedbe. Kazem skoro, zato sto mi smetaju neke sitnice, koje su vise stvar navike nego realni propusti, kao sto su recimo CRVENO DUGME koje kod ovog symbian-a zatvara trenutno aktivan program, dok sam ja obilato koristio to dugme na 6630 kao show desktop dugme na kompjuteru. To mi recimo bas smeta i mislim da je to izuzetno glupo sto sus tavili, ali eto osim tog ne mogu da se setim da mi je jos nesto za sada zasmetalo. Dobro, naravno sertifikovanje nije nesto u cemu uzivam, ali iskreno i oko toga sam ocekivao daleko vece probleme i daleko vise truda. Prvo mi je X3mE napravio sertifikat posto registrovanje na symbiansigned nije bilo omoguceno, pa sam koristio to njegovo, misleci da je pravljenje sertifikata nesto jako komlikovano. Medjutim juce sam se registrovao posto su ponovo omogucili registraciju i napravio svoj sertifikat bez problema. Sto se programa tice njih za moje potrebe ima u izobilju. Znaci SVE sto mi je bilo potrebno i sto sam koristio na 6630 sam nasao, cak neke stvari funkcionisu daleko bolje i imaju vecu mogucnost podesavanja nego na 6630.

Sto se fabrickih programa tice, oni su generalno odlicni. Recimo browser me je oborio sa nogu. Tu kolicinu upotrebljivosti nisam mogao ni da sanjam da cu imati na mobilnom telefonu. Koristio sam ranije operu i mini i obicnu i netfront, ali to je sve bilo DALEEEEEKO manje upotrebljivo i lako za koriscenje nego sto je to slucaj na E61i. Mana mu je jedino sto kada se ukljuci ucitavanje slika, jede kb, a to je kod nas dosta skupo. Sto se office-a tice, on je generalno dobar, ali recimo tu bas i nisam potpuno odusevljen. Znaci nisam ga mnogo koristio, ali slao sam neke dokumente sa nekim tabelama i to je izgledalo dosta rastrkano i realno ne bas previse upotrebljivo. Mozda tu moze nesto jos da se malo dotera, ali ovako na prvu loptu to bi moglo i bolje.

Sto se kamere tice, onda je realno solidna, ali ipak dosta losija od nekih trenutno vrhunskih kamera na mobilnim telefonima, pre svega tu mislim na SE telefone. Mada opet sasvim je solidna i vise nego zavrsava posao, a posto meni realno kamera treba upravo za to, znaci da mogu da uslikam nesto kada mi digitalac nije pri ruci, ovo je i vise nego sto sam ocekivao. To je sto se slika tice. Sto se video klipova tice, oni su isto tako prosecni. Pri blagom poemranju ruke i sa dosta svetla, izgledaju solidno, cak i dosta zadovoljavajuce. Medjutim kada se prave nagli pokreti slika secka i vidi se digitalizovana slika. Ali opet kazem, ovo je sasvim zadovoljavajuca kamera za potrebe ljudi koji nemaju afinitete da im kamera na mobilnom zamenjuje pravi digitalac.

Quertz tastatura sa NASIM slovima je ODLICNA. Moram da priznam da jos uvek nisam potpuno prihvatio ovu tastaturu, ali vec se daleko bolje snalazim nego kada sam uzeo telefon i generalno vec uvidjam OGROMNE potencijale ovake tastature.

Sto se muzickog plejera tice, on je za moj pojam sasvim dobar. Mozda ne moze da se poredi sa nekim skupim mp3 player-ima, ali mislim da je zvuk i to sa fabrickim slusalicama od 6630, znaci nista posebno odlican i ja sam potpuno sa ovim zadovoljan. Zvuk je skroz cist i jedino po cemu je zvuk losiji od nekih daleko poznatijih player-a je to sto su basovi slabiji. Znaci basovi su slabiji, ali je cistoca zvuka odlicna i ono sto je meni dosta bitno to je da nema onog raspadanja zvuka kada naidje neki jak bas kao sto je to bio slucaj kod 6630, koji takodje nije imao basove, ali je zato zvuk pucao samo tako kada naidje neki jaci bas.

To su prvi utisci. Mozda sam nesto zaboravio, pa ako jesam, pitajte me sta vas interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Citat
kao sto su recimo CRVENO DUGME koje kod ovog symbian-a zatvara trenutno aktivan program, dok sam ja obilato koristio to dugme na 6630 kao show desktop dugme na kompjuteru. To mi recimo bas smeta i mislim da je to izuzetno glupo sto sus tavili, ali eto osim tog ne mogu da se setim da mi je jos nesto za sada zasmetalo.
Kako bi inače naplatili neku dodatnu aplikaciju?!? Toga ima i na N70 i kao i na njemu i na E61 to rešava dodatna aplikacija "No Red Close".
Citat
Znaci SVE sto mi je bilo potrebno i sto sam koristio na 6630 sam nasao, cak neke stvari funkcionisu daleko bolje i imaju vecu mogucnost podesavanja nego na 6630.
U ovo ću teško da ti poverujem, naročito uzimajući u obzir da S60v3 aplikacije imaju manje opcija od S60v2 identičnih, no ajde ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Citat
kao sto su recimo CRVENO DUGME koje kod ovog symbian-a zatvara trenutno aktivan program, dok sam ja obilato koristio to dugme na 6630 kao show desktop dugme na kompjuteru. To mi recimo bas smeta i mislim da je to izuzetno glupo sto sus tavili, ali eto osim tog ne mogu da se setim da mi je jos nesto za sada zasmetalo.
Kako bi inače naplatili neku dodatnu aplikaciju?!? Toga ima i na N70 i kao i na njemu i na E61 to rešava dodatna aplikacija "No Red Close".

Sjajno. Smile Negde u podsvesti sam imao informaciju da tako nesto postoji, ali nisam hteo da pitam, pa sam ovo napisao nadajuci se da ce neko reci ovako nesto ako postoji i uspelo je. Tnx. Smile

Citat
Citat
Znaci SVE sto mi je bilo potrebno i sto sam koristio na 6630 sam nasao, cak neke stvari funkcionisu daleko bolje i imaju vecu mogucnost podesavanja nego na 6630.
U ovo ću teško da ti poverujem, naročito uzimajući u obzir da S60v3 aplikacije imaju manje opcija od S60v2 identičnih, no ajde ...

Pa kazem za MOJE potrebe nasao sam SVE sto mi je trebalo, a neke stvari kao sto su program za zakljucavanje koji ima opcije koje nisam koristio na 6630 iz neznanja da postoje i drugi programi za te namene, ili recimo program za profile koji ima mogucnost aktivacije na osnovu kalendara ili na osnovu lokacije na kojoj se nalazim, nisam imao ni an 6630.

EDIT:

Sad vidim da kod ovog programa za CRVENO DUGME, ako se instalira ne moze ni veza da se prekine preko crvenog dugmeta. To i nije bas zgodno.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 20:32:54 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Moze li neko od vlasnika ovog telefona da mi kaze da li ima slicno iskustvo kao ja? Znaci posle tri dana na navigacionom tasteru pojala mi neka boja kao da je ocob ovog tastera poceo da se ljusti. Za sada samo je taj obod takav, ali me je ovo izuzetno iznerviralo jer sam E61i kupio pre svega zato sto su me ubedili da je E kalsa jako kvalitetna. Sada boja je pozela da se ljusti posle tri dana. Kakav jet o kvalitet? Nije to nesto preterano izrazeno, ali je ipak nesto potpuno neozbiljno.

Da li neko zna gde mogu da kupim originalnu prednju masku u Beogradu? Ako je neka pristojna cena zamenio bih je jer me ovo jako nervira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61
Pa ne treba ti cela maska,nego samo tastatura valjda.Ne znam za e61i ali za e61 je bila nesto manje od 800din kod zvanicnog servisera alpha copy-a,tako da bi trebalo da bude slicno i za e61i.
Inace ne bi smela da se tako lako ljusti farba,mozes da postavis neku sliku ovde? Nadam se da nije u pitanju isti hrom koja je nokia stavila na n76  Smile
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa daj mi brate reci kako da kupim nesto od tog alpha copy-ja? To pokusavam da saznam vec danima. Nasao sam neki telefon na koji se niko ne javlja, plus oni su samo distributeri, ne i prodaja. Stvarno ne znam kako i gde da to kupim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia E61i & S200
Pa daj mi brate reci kako da kupim nesto od tog alpha copy-ja? To pokusavam da saznam vec danima. Nasao sam neki telefon na koji se niko ne javlja, plus oni su samo distributeri, ne i prodaja. Stvarno ne znam kako i gde da to kupim?

poslao sam ti ja broj na PP  Smile

Ma imam i ja to,što kažeš da se ljušti...nije to druže ništa strašno...skoro da je neprimetno,uradili su po meni jedino taj navigacioni taster loše,a sve ostalo je ok!
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.