Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 62613 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
milisav_bl, i 8800 se grebe tako da ono..... nemoj da obracas paznju na to  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pa daj mi brate reci kako da kupim nesto od tog alpha copy-ja? To pokusavam da saznam vec danima. Nasao sam neki telefon na koji se niko ne javlja, plus oni su samo distributeri, ne i prodaja. Stvarno ne znam kako i gde da to kupim?

poslao sam ti ja broj na PP  Smile

Ma imam i ja to,što kažeš da se ljušti...nije to druže ništa strašno...skoro da je neprimetno,uradili su po meni jedino taj navigacioni taster loše,a sve ostalo je ok!

Hvala ti za broj, mada to je neki kao sto sam kazes diler iz Novog Sada. Ovo sto je Phantom Lord rekao je zvanicni seris Alpha copy-ja ,a  to mi ipak nekako zvuci malo ozbiljnije.

Inace, mene je taj navigacioni taster skroz razocarao i ozbiljno sam razmisljao o prodaji telefona. Nije to samo po sebi tako strasno, ali jbt dao sam 400 eur za telefon, koji sam opet pre svega kupio zato sto je E klasa ne znam kako kvalitetna i ona posle par dana boja pocne da se ljusti. Prethodno sam imao 6630 vise od dve godine i nigde ni jednu tackicu nije imala. Ne znam kakav je onda to kvalitet E serije. Doduse, stvarno moram da priznam da ako se izuzme taj usrani navigacioni taster, sve ostalo deluje bar jako kvalitetno. Nigde se nista ni malo ne pomera, razilazi, nema lufta. Sve je utegnuto i kompaktno do maksimuma. Baterija, ekran, sve je zaista vrhunsko, ali ovo me je bas razocaralo i vec sam bio odlucio da prodam telefon. Sad ste me opet malo pokolebali, jer ako to moze da se zameni i sto je jos bitnije, ako se to ljusti samo na tom obodu navigacionog tastera, ne i ostatku istog, odnosno telefona, onda je to jos i podnosljivo.

mobilmega, jesi ti primetio da se jos negde guli boja osim na tom tasteru i da li se na njemu ljusti boja na celom tasteru, ili samo na toj ivici istog, kao kof mene?

milisav_bl, i 8800 se grebe tako da ono..... nemoj da obracas paznju na to  Smile

Hvala na podrsci, mada bas sam se bio iznervirao i planirao da prodajem telefon. Znam da se svi telefoni grebu, ali prvi put vidim telefon kome se boja sama od sebe ljusti posle tri dana, a pritom je to nokia telefon i to klasa koja kao glavnu odliku ima kvalitet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
au bre covece, pa to je samo taster, sto bi prodavao telefon na kome je, i sam kazes, sve ostalo jako kvalitetno, zbog glupog tastera!?
kazem ti, ne obracaj paznju  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Pa jbg brate, to ti je kao da kupis mercedes i dobijes izgrebanu rucicu menjaca. Nista se nece desiti zato, ali jednostavno ocekujes kvalitet, a tako nesto definitivno ne uliva osecaj kvaliteta. Sto se telefona tice nisam znao, ne znam ni sada, da li je u pitanju samo taster. Za sada se samo ivica od tastera guli, ali otkud znam, za mesec dana mozda pocne i ostalo da se ljusit, grebe i tako dalje i sta onda za par meseci da mi telefon izgleda kao da sam se tukao sa njim. Opet kazem, ja izuzetno pazim telefone i 6630 mi je posle skoro tri godine izgledao kao nov bez i jedne tackice. Ovaj posle dva dana poceo da se guli, a jos kada je 6630 u pitanju niko nije potencirao neki kvalitet biznis klasu i tako dalje, a kada je ova E serija u pitanju svima su puna usta kvaliteta. Sto nas narod kaze, ko o cemu *** o postenju.

Videcu, za sada pokusavam da pronadjem Atlantidu, pardon servis alpha copy-ja, pa cu onda da vidim da li recimo samo taj taster moze da se zameni, ili mora cela tastatura i koliko sve to kosta, pa cu onda definitivno da odlucim. Mada opet kazem, posle ovog prvobitnog razocarenja, ne bi mi bilo previse zao ni da prodam telefon. Problem je u tom slucaju sto nemam blage veze sta bih uzeo, jer je sve sto ima symbian i sto dolazi iz nokie preskupo, a pritom ako je ovo najbolji kvalitet koji oni izbacuju, onda ne znam sta da ocekujem od neke N serije recimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61
Poslao sam ti adresu.Zvanicno pretstavnisvo je ustvari i servis,tamo mozes da odneses telefon.Ali ja isto glasam da ne bacas pare na tastarturu,jer to nije strasno.Isto tako ne ocekuj da ce nova tastatura bolje da se pokaze,jednostavno takva je kakva je.Telefon je sjajan,a to nije mana,vec jednostavno propust.
Inace ne iznenadjuje me ovakav potez od nokie,prvo su namerno stavili onaj glupi joystick na e61,da bi naterali ljude da posle kupe e61i,a onda i njega osakatili da bi prodali kasnije njegovog naslednika i tako u krug.Taman da se oljusti farba do sledeceg modela  Smile
Na njihovu nesrecu,ja sam zadovoljan sa e61  Smile
Ranije su primoravali ljude da kupe nove modele,tako sto razviju neku novu,'potrebnu' tehnologiju,a sada tako sto nam uvale polu zavrsene modele i ulivaju nadu da ce sa sledecim sve biti u redu. Smile

PS. hoces da menjamo telefone,nisam ozbiljno mislio ovo za joystick  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2007, 10:51:20 od Phantom Lord »
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Hvala za adresu. Telefon jeste dobar, ali mene ovo jako nervira i voleo bih to da nekako resim. Znam da je samo po sebi nebitno, ali opet mene takve stvarno nerviraju. Videcu jos. Problem je sto je to izgleda mana kod cele serije, tako da ce i ta nova, tacnije taj novi taster opet da izlize, a ja ne bih bas da menjam jednom nedeljno tastaturu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61
Veruj mi i ja sam picajzla sto se tice ogrebotina na telefonu i nenormalno ga cuvam,prosto mi je zao kad ih posle prodajem  Smile
Te ogrebotine se vide samo iz blizine,a vec na 30tak cm,odakle normalno i koristis telefon,su neprimetne  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2007, 11:00:48 od Phantom Lord »
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Da, u pravu si. Videcu, razmislicu jos. Da ne smaramo sada ovde po temi bez potrebe. Interesovalo me je samo to da li se to desava ostalima koji imaju ovaj teleofn i gde se i po kojoj ceni eventualno moze zameniti tastatura. Hvala svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
milisav_bl puno si osjetljiv.  Smile Hajde ne nerviraj se oko sitnica. Izgreb'o se džojstik pa šta?! Ko zna zašto je to dobro.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Ma znam da je to glupost, ali jednostavno ocekivao sam suvi kvalitet od telefona i to mi je bio glavni razlog zasto sam ga uopste kupio, a dobio sam navi taster koji se sam od sebe poceo da guli posle dva dana.

Kapiram ja sve sto mi vi pricate, cak neki racio u meni govori da ste vi u pravu, ali jednostavno ja sam i dalje blizi ideji da prodam telefon dok je jos nov i da onda dobro razmislim sta da uzmem.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 18:24:26 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.