Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59374 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Ne znam. elborashon je kralj za ove stvari. Cekamo da vidimo sta on da kaze.

kreni ti polako sa sastavljanjem te liste, lako ce elborashon ili neko drugi to dopuniti  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Ma daj ne zezaj @Milisav_bl. Kakav kralj?! Smiley

Ajd' prikupi podatke o E61i o kompatibilnim aplikacijama i igrama a ja ću o E61 ... pa cemo postaviti na prve strane tema o ovim telefonima. Imaš fore do ponedjeljka. Samo okači ovdje a za ostalo ću se ja pobrinuti.

P.S. Trebalo je da bude jedinstvena tema o E61 i E61i. To su dva , toliko slična modela , da nije trebalo odvajati teme. Ali sad su toliko poodmakle da ih ne vrijedi sastavljati. šta je tu je.
Znači kači za E61i , ostalo je moj problem. Smiley
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 21:57:29 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ljudi svaka vama cast za bateriju,ali meni drzi 3 dana ako ga ne diram uopste.nije mi jasno,2 dana izvuce ako ga koristim normalno,znaci 10-ak min razgovora,10-ak  poruka i malo muzike Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
@elborashon

Nisi me mozda razumeo najbolje. Nisam mislo da razdvajamo programe za E61 i E61i. Ipak su to skoro identicni telefoni i mislim da svi programi optimizovani za jedan mogu bez problema da rade na drugom i obrnuto. Ja bih vrlo rado sastavio svoju listu na ovoj temi, ali ipak sam ja jos mlad i zelen kada je uopste symbian 9.x u pitanju, a jos manje sam iskusan sa programima za bas moj telefon. S'druge strane znam da si ti iskusni vuk kada su ove stvari u pitanju i znam da sam ranije, dok sam jos razmisljao koji telefon da uzmem, ti u vise navrata objavljivao neke programe radjene bas za E61. Odatle, znaci od tebe, i potice ova ideja o sastavljanju te liste. Ja sam do sada samo uspeo da pronadjem jedan program, bas za E61i, a to je world mate. Nista vise za sada. Mislim koristim ja mnogo programa, ali samo je ovaj namenjen za E61i.

Ako te ne mrzi i ako mislis da moja ideja ima smisla, ti napisi, na ovoj ili na temi o E61, nebitno, listu programa za koje ti do sada znas. Ja cu vremenom, ako budem nesto pronasao sto nije na toj listi, istu dopunjavati. Ako to budes radio, mislim da bi bilo dobro da postavis u okviru prvog posta i to na obe teme, tu listu.

@majstor_igre_

Nisi napisao koji telefon imas, mada pretpostavljam da je u pitanju E61i. Ne znam sta da ti kazem. To je preterano slabo trajanje baterije. Ne znam koje ti je porekl telefona. Ako si ga uzeo u nekoj od nasih radnji, onda je najverovatnije skidan sa neke mreze, a cuo sam i da su ljudima uvajlivali neke li-ion baterije, nepoznatog porekla uz E61i, umesto li-pol koje su originalne. Znaci u svakom slucaju to nesto nije u redu. Ako ti je telefon pod garancijom pokusaj da ga reklamiras, mada opet ako si ga kupio u nekoj od nasih radnji, onda bolje i da ne pokusavas tako nesto, jer neces nista uraditi, a samo ces se maksimalno iznervirati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
@milisav_bl... world mate nije pisan isključivo za E61 nego za čitavu E seriju. Što se tiče programa koji su isključivo pisani za E61 ili E61i , oni se mogu pobrojati na prste jedne ruke...
Bez obzira , prijedlog je zanimljiv i sigurno treba ispisati te programe. Isto tako trebalo bi ispisati i listu kompatibilnih programa sa ovim telefonima. Da vidimo šta radi a šta ne. Vladala je velika fama oko kompatibilnosti , te čudna rezolucija te ovo-ono. Na kraju se ispostavilo da dosta toga radi bez problema.

Pošto imaš želju, slobodno ispiši sve programe koje ti znaš... ja to sređujem i dopunjavam čim se vratim s putovanja. Smiley

Što se tiče baterije... Uz popriličnu upotrebu bi trebala izdržati bar 2-3 dana a ako se ne upotrebljava pretjerano bar 5-6. To pričam na osnovu devetomjesečnog iskustva. Na trajanje baterije drastično može uticati slab mrežni signal ili ako se telefon ostavi da konstantno pretražuje wi-fi vezu.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 21:59:59 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Cekaj, mislis da napisem koje programe sam probao i koji rade bez problema na E61i iako nisu pusani bas za njega? Sto se ovih bas za njega tice, kazem, mislio sam da znam samo jedan, odnosno world mate, ali ti kazes da ni on nije samo za E61i.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Ne pisu se programi samo za neki telefon (pisu se, ali veoma retko), vec za neku rezoluciju, ili eventualno siru kategoriju telefona (kao sto je recimo Symbian 9.1 E serija i sl.). Znaci, programi mogu biti optimizovani u vasem slucaju ili za rezoluciju 320*240 ili za E seriju.

Ako hocete da sastavljate listu onda napisite koji sve programi rade, i koji od njih su specijalno pravljeni za rezoluciju 320*240 Wink (mada retko koji program postoji u verzijama za par razlicitih rezolucija, obicno je podrska za vise njih strpana u isti program, jedino se kod igrica posebno naznacuje za koju rezoluciju su optimizovane).
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 13:43:41 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
Programi uglavnom svi rade,po meni su jedino problem igrice...
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
To i kazem - programi uglavnom mogu lako da se "adaptiraju" promeni rezolucije, dok igre ne mogu, i zato cesto mozete videti istu igru u mnogo razlicitih rezolucija, jer maltene za svaku mora posebno da se prilagodi, a kad bi se sve to strpalo u isti fajl ona bi bila prevelika...
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 14:25:28 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
ja lično mislim da onda ni nema potrebe praviti neki poseban spisak programa koji rade na E61&E61i telefonima...
Po meni bi bio korisniji spisak igrica koji šljakaju na pomenutim modelima,bez obzira na to ko koliko koristi igrice.... Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.