Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia C3  (Pročitano 46782 puta)
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
 usao sam u nokia mail aplikaciju i tu ubacio moj hotmail akaunt, i sad mi je telefon non stop na internetu i kad mi stigne mejl odma ga prikaze, izbrisao sam akaunt ali je telefon jos uvek na netu i sad sam ga ugasio dok mi neko ne kaze kako da resim problem da mi ne bi nabio racun velik :S Hvala Unapred!!
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Probaj da formatiraš telefon sa *#7370#, šifra 12345. Tom prilikom ćeš izgubiti sve što se nalazi na internoj memoriji telefona.
A možeš pre toga da probaš da sa *#335738# izbrišeš samo gprs/mms podešavanja. Ako to reši stvar, onda nemoj da radiš format.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
e usao sam tamo gde pise sve to za net, i gde je pisalo nesto telenor wap sta vec ja sam to izbrisao i napisao neke gluposti i nestalo mi je to E sa ekrana, jel to znaci da net vise ne radi?
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Ako nemaš više to E na ekranu, onda si izbrisao gprs podešavanja i više ne možeš da ideš na net.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ako nemaš više to E na ekranu, onda si izbrisao gprs podešavanja i više ne možeš da ideš na net.
ok imam ja parametre u telefonu al samo se cimam dal ce opet ukljuciti mejl i biti na netu stalno ako ih sacuvam??
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
To što stoji E znači samo da postoji mogućnost da koristiš GPRS, a ne znači da ti u isto vreme troši kilobajte i megabajte. Ako ne ideš na net preko internet browsera na telefonu i ako si uz to obrisao mail account, onda ne vidim gde bi telefon mogao da ti troši podatke.
Trebalo bi da postoji mogućnost u mail podešavanjima da namestiš da ti proverava mail ručno ili u određenom vremenskom razmaku. A ako imaš uz to paket od 1GB kao što si napisao u temi za Telenor, onda ne treba uopšte da se plašiš jer teško da može Nokia C3 da potroši toliko za mesec dana taman da je i sve vreme na netu. Čak bih i ja sa iPhone 4 morao baš da se potrudim da potrošim 1GB za mesec dana Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
To što stoji E znači samo da postoji mogućnost da koristiš GPRS, a ne znači da ti u isto vreme troši kilobajte i megabajte. Ako ne ideš na net preko internet browsera na telefonu i ako si uz to obrisao mail account, onda ne vidim gde bi telefon mogao da ti troši podatke.
Trebalo bi da postoji mogućnost u mail podešavanjima da namestiš da ti proverava mail ručno ili u određenom vremenskom razmaku. A ako imaš uz to paket od 1GB kao što si napisao u temi za Telenor, onda ne treba uopšte da se plašiš jer teško da može Nokia C3 da potroši toliko za mesec dana taman da je i sve vreme na netu. Čak bih i ja sa iPhone 4 morao baš da se potrudim da potrošim 1GB za mesec dana Smiley
znaci da cu vrlo tesko moci da potrosim ceo gigabajt, i da se ne cimam toliko oko toga?
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia N97 Mini
Pozdrav... Smile

Uzeo sam ovaj telefon uz "Prenesi PLUS 500 MB" i sad imam malo vise od 1 GB za internet. Zanima me, da li postoji neki GPS program koji moze na ovaj telefon, a da radi preko GPRS-a (tj, da mi trosi te GB).

Hvala...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
haha i opet sam probao da pokusam da namestim taj mejl al opet ista prica, izludjuje me telefon vise. Jel zna neko kako to da podesim da mogu lepo da pogledaj mejl kad meni odgovara a ne da je non stop na netu. U podesavanjima za internet je odkaceno da se net koristi samo kad ja hocu, al meni je ovako stalno upaljen
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
haha i opet sam probao da pokusam da namestim taj mejl al opet ista prica, izludjuje me telefon vise. Jel zna neko kako to da podesim da mogu lepo da pogledaj mejl kad meni odgovara a ne da je non stop na netu. U podesavanjima za internet je odkaceno da se net koristi samo kad ja hocu, al meni je ovako stalno upaljen
Treba da podesis da sinronizujes mail-ove kada ti zelis, tj. da podesis na rucno, a ne da podesis koriscenje "interneta" kada ti hoces. Pogledaj u podesavanju e-mail naloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.