Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia C3  (Pročitano 46871 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
To što stoji E znači samo da postoji mogućnost da koristiš GPRS, a ne znači da ti u isto vreme troši kilobajte i megabajte. Ako ne ideš na net preko internet browsera na telefonu i ako si uz to obrisao mail account, onda ne vidim gde bi telefon mogao da ti troši podatke.
Trebalo bi da postoji mogućnost u mail podešavanjima da namestiš da ti proverava mail ručno ili u određenom vremenskom razmaku. A ako imaš uz to paket od 1GB kao što si napisao u temi za Telenor, onda ne treba uopšte da se plašiš jer teško da može Nokia C3 da potroši toliko za mesec dana taman da je i sve vreme na netu. Čak bih i ja sa iPhone 4 morao baš da se potrudim da potrošim 1GB za mesec dana Smiley
znaci da cu vrlo tesko moci da potrosim ceo gigabajt, i da se ne cimam toliko oko toga?
Sa tako "velikim" paketom, mozes da budes miran i da se ne cimas oko podesavanja mail-ova i neta... potrosnju neces ni primetiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Rešenje za WiFi za Nokiju C3:

Ja sam se dugo mučio oko ovog problema jer kao što je neko pomenuto aktivira se gprs, čak iako se prethodno konektujete uspešno na neku WiFi tačku.
malo sam čeprkao po netu i evo kako sam to prevazišao:

Go to Menu –> Settings –> Configuration –> Personal Settings –> Options –> Add New then create a new account called My Web. And ACTIVATE it.

Also Check :

1. Menu –> Settings –> Connectivity –> WLAN –> Internet Connection it should be ‘Ask First’.
   2. Menu –> Internet –> Web Settings –> Configuration Setting it should be set toConfiguration : Personal Config. And Account : My Web

Now try to connect and every time it will ask you to choose between connection to connect to the network and you can save your GPRS Bill by using Wi-Fi connectivity at home and at Hot Spots.

Poenta jeste u ovoj tački pod 1 da te telefon uvek pita kako želiš da se konektuješ, ja čak nisam napravio posebnu konekciju. Pročešljaj po telefonu opcije i ako ima još negde  stavi da te pita za konekciju. I ne treba da ti bude aktivirana ona opcija Activate this personal settings in all applications. Ako ti to sve uspe kako treba kada startuješ operu pitaće te za konekciju, tu izabereš WiFi tačku na koju si se prethodno konektovao (trebalo bi da bude vidljiva ako si sve lepo uradio) i onda kada ti opera bude otvarala strane nećeš imati ono slovo G ili E (edge) na vrhu, to ti je znak da ti protok ide preko WiFi i da ti neće operater naplaćivati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Jedno pitanje. Ne znam da li je to u medjuvremenu od kada ne koristim nokije postala neka tabu tema o kojoj se ne prica javno, ali ako je moguce, trebala bi mi informacija da li i gde (moze pm) u Beogradu mogu da dekodiram nokiju c3, koja je trenutno zakljucana na VIP mrezu. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97 Mini
Citat
Jedno pitanje. Ne znam da li je to u medjuvremenu od kada ne koristim nokije postala neka tabu tema o kojoj se ne prica javno, ali ako je moguce, trebala bi mi informacija da li i gde (moze pm) u Beogradu mogu da dekodiram nokiju c3, koja je trenutno zakljucana na VIP mrezu. Hvala.

Paa, zasto mu ne uradis FULL reset, i dodas jos koji kod... I gotovo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Nisam u toku oko nokija vec duze vreme. Ne znam na sta mislis? Treba da se koristi u Sloveniji, ako je to uopste bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97 Mini
Citat
Nisam u toku oko nokija vec duze vreme. Ne znam na sta mislis? Treba da se koristi u Sloveniji, ako je to uopste bitno.

Mislim da resetujes ceo telefon na fabricka podesenja (jer ni jedna fabrika nece kodirati fon), ali onda ces SVE podatke izgubiti iz fona (znaci, sve slike, imenik, poruke... prebaci na komp ili nesto drugo), a ja cu ti sutra naci kodove koje bi trebao da ukucas u fon da bi resetovao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Treba mi potvrda ili demant sledece informacije. Korisnik Milan97 je zelevsi da mi pomogne oko dekodiranja telefona (hvala na tome), predlozio da uradim hard reset sa *#7780# i da vu time dekodirati telefon, odnosno omoguciti da se koristi na svim mrezama. Posto sam godinama koristio nokije sa symbian-om, ranije to nije imalo nikakve veze sa dekodiranjem, vec samo sa brisanjem svih korisnisckih podataka.

Dakle da li sam u pravu posto mislim da sa tim ne mogu da dekodiram telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia c3
Ja ovaj fon imam oko mesec dana i sad mi se javio problem....  Smile WAP mi ne radi....  Smile Smile Znm da je cudno ali nece....Koliko god puta zatrazio podesavanja od MTS-a svaki put mogu da koristim MMS a WAP nece....Inace imam jos 1000893 kb da potrosim do kraja sl. nedelje....xD evo slika da vidite... :/

a ovde je bilo isto telekom srbija a sad nema... :/

a ovo mi je kad pokusam da udjem na net.. :/
a umesto toga je pisalo Telekom Srbija ili MTS Internet... :/
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Znam kakvi odlaze u raj,
medju njima nisam bio ja,
mene truju ove ulice i grad.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Zna li neko može li se napraviti novi folder i u njega smestiti sms poruke ili mogu samo da idu u arhivirane kako je po default-u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia N97 Mini
Probaj da posaljes ALL na 4777, ili da rucno podesis paramtere za MMS,WAP,3G (ali, s' obzirom da tebi treba samo WAP, onda posalji WAP na 4777)... Sad cu ti naci link za rucno podesavanje......

Edit: Evo link - http://195.178.43.30/index.php?ID=22450
« Poslednja izmena: 03. Apr 2011, 21:55:27 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.