Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6680/6681 - caskanje  (Pročitano 27289 puta)
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja u toku sledeće nedelje postajem član kluba 6680, pa bih da priupitam na šta treba da obratim pažnju, da li je komplikovana sinhronizacija sa kompom, itd...
Ni najmanje, mozda je to i najlaksa stvar ukoliko se ima isustvo sa symbianom.
Naravno potreban je orginalni disc Nokia PC Suite i sve ide kao podmazano i vrlo lako.
Potrebno je malo iskustva u poznavanju osnovnih zakonitosti instaliranja programa i osecaj za taj posao i nista vise.
Ja sam uostalom sve vezano za Symbian naucio na ovom forumu, samo treba pratiti upustva i dobro prouciti teme.
Imam iskustvo sa Symbian-om, samo pitam, ali hvala na pomoći...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Pitanje za @NinaNina
Ja naprosto NEMAM mogusnost postavke Stanby Mode na ON ili OFF.
Odnosno sledeca opisana opcija Active Stanby  kod mene nepostoji Kako je to moguce, iako u orginalnom upustvu ( na srpskom) takodje stoji da se tu ukljucuje i isklj. StanbyMode.  Smile
Mogu promeniti samo levi i desni taster (od tast.OK) a bilo koja promena na Navigation key nista ne menja.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 04:30:24 od NinaNina »
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
Hmm...srymil...Da ti nije možda fon skidan sa neke mreže?...Recimo Orange (sve mi to nešto na njih liči)? I koju verziju firmware-a imaš?...Sigurna sam da bi ti flashovanje rešilo problem... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Hmm...srymil...Da ti nije možda fon skidan sa neke mreže?...Recimo Orange (sve mi to nešto na njih liči)? I koju verziju firmware-a imaš?...Sigurna sam da bi ti flashovanje rešilo problem... Smile

Da Naravno da si jos u prvom odgovoru bila u pravu. Radi se o mrezi ORANGE.
Mada ponovo naglasavam(ako ima neki uticaj) da je preko legalno oslobodjen njihovog koda posle isteka pretpl.roka.
Firmvare je pocetni 3.xxxx, Svakako da planiram update najnovije verzije ali cekam prijatelja koji je na ADSL,
 da nesto kod mene(dial-up) ne podje po zlu.
Ako si sigurna da bi to resilo problem, ubrzao bih taj updatekoliko sutra. Hvala !!!!!
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 11:35:35 od srymil »
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White

Da Naravno da si jos u prvom odgovoru bila u pravu. Radi se o mrezi ORANGE.
Mada ponovo naglasavam(ako ima neki uticaj) da je preko legalno oslobodjen njihovog koda posle isteka pretpl.roka.
Firmvare je pocetni 3.xxxx, Svakako da planiram update najnovije verzije ali cekam prijatelja koji je na ADSL,
 da nesto kod mene(dial-up) ne podje po zlu.
Ako si sigurna da bi to resilo problem, ubrzao bih taj updatekoliko sutra. Hvala !!!!!

Flasovanje na čistu verziju firmware-a će ti sigurno rešiti taj, kao i sve ostale probleme koje možda  imaš... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pitanje za @NinaNina
Ja naprosto NEMAM mogusnost postavke Stanby Mode na ON ili OFF.
Odnosno sledeca opisana opcija Active Stanby  kod mene nepostoji Kako je to moguce, iako u orginalnom upustvu ( na srpskom) takodje stoji da se tu ukljucuje i isklj. StanbyMode.  Smile
Mogu promeniti samo levi i desni taster (od tast.OK) a bilo koja promena na Navigation key nista ne menja.
Pa normalno da nemaš zato što imaš sasvim drugi plagin koji obavlja taj posao. Taj plagin se zove kako i rekoh Orange Homescreen plugin i on je odlika Orange firmvera.

BTW. @srymil, da li je tebi toliki smor da pitanja koja si postavio u jednoj temi tamo i zadržiš i pogledaš eventualne odgovore?!? Zašto ponavljaš pitanja u svakoj temi na koju naletiš???
Dobio si odgovor u prvobitnoj temi u kojoj si pitanje postavio:
Prateci upustva sa prethodnih 11 strana, uspeo sam vrlo lako i jednostavno da zamenim OperatorLogo.
Problem je taj sto se on javlja (kao i promena pozadine) tek kad pocnem sa upisom broja (slk. 1 ).
Ja bih voleo da moj poceteni izgled displeja upravo tako izgleda a ne kao do sada slk.2 ( nemogu da promenim).
Vec sam na forumu dobio odgovor da je bio na mrezi ORANGE(tacno) i da je to njihova standardna nepromenljiva postavka.
Verovatno je tako, ali nikad ne raci nikad (uverio se mnogo puta) i zato pitam i u okviru ove teme sa nadom da neko mozda ima resenje ili zna neku caku.
Mozda pomogne i to sto je preko dekodiran legalno posle isteka pretpletnickog roka.
Hvala !!!!!!

Zar ne primećuješ da imaš Orange firmware sa Orange Homescreen plugin-om koji verovatno ne dozvoljava da se na njihovom firmveru, tj., telefonima pojavljuje odmah operator logo?!? Flešuj telefon nekim nebrandiranim firmverom i imaćeš koliko hoćeš operator logoa!
Ubuduće brišem sva tvoja dupla pitanja!
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 16:14:14 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6680
NinaNina Hvala na odgovoru, savet je sigurno uredu, poslusacu naravno prvom ukazanom prilikom.
Cigla tel Radi se samo o razlicitom vremenu postavljenog pitanja i dobijenog odgovora.
Upozorenje je na mestu mada se ne radi o "svakoj temi na koju sam naleteo" vec ova i jos jedna.
Ni najmanje mi nije stalo ( cak naprotiv ovde sam sve i naucio) opterecivati ni vas ni posetioce foruma.
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
U svakom slučaju, neki kukaju za tim Orange Homescreen plugin-om koga bi hteli u svom telefonu umesto klasičnog Active Stanby screen-a jer lepše deluje, neki kritikuju isti jer usporava telefon .....
Rešenje si dobio i lepo flešuj telefon nebrandiranim firmverom i nećeš više imati problema oko operater logoa, Active Stanby screen-a, ali nećeš više ni imati taj Orange Homescreen plugin. Naravno, postoji mnogo bolji program pod nazivom MobiFun.Soft.Smart.Settings koji dodaje "Start" menu telefonu i program koji zamenjuje duži pritisak na menu dugme pod nazivom Epocware Handy Taskman koji takodje ima sijaset opcija pride! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Kako na ovom telefonu doci do opcije ukljucenja "minut podsetnika" ( zvucni signal posle 1 min razgovora ).
Ukoliko je potrebna dodatna aplikacija (naravno minimalnih zahteva) - KOJA ?  Smile:
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kako na ovom telefonu doci do opcije ukljucenja "minut podsetnika" ( zvucni signal posle 1 min razgovora ).
Ukoliko je potrebna dodatna aplikacija (naravno minimalnih zahteva) - KOJA ?  Smile:
Igor.Dontsov.MinuteBeep.v1.3

« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 15:19:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.