Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6680/6681 - caskanje  (Pročitano 27090 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Gore pomenuti program je zaista inzvaredan, sa potpunom kontrolom ulaznih i izlaznih poziva. Bravo !
Krenuvsi u potragu naiso sam na aplikaciju BitSib.Healthy.Calls.v2.00. Daleko siromasnija, nemogu se odvojiti zasebno ulazni i izlazni pozivi vec samo zbirno, ali zato ima graf. statistiku poziva i naravno "minut podsetnik".
To je upravo ono sto sam trazio, u svakom slucaju hvala @cigla_tel jer je tvoj predlog podstako moju "potragu" .
Da ne zaboravim aplikacija je besplatna.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Healthy Calls.jpg
(67.61 KB, 410x155)
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Pitanje 1: Dali je moguce ukloniti pocetne precice na displeju ( ili ih zameniti drugim).
Pitanje 2: Kako da se dobije onaj displej kad je operator logo gore (sa strane bat. i mreza)Walpaper ispod
Pocetak price je bio oko ubacivanja Operator Loga.
Uspeo sam to da odradim, ali moja pocetna pozadina uvek ostaje startno nepromenljiva(pocetne precice sa leve strane), zeljeni Oper.Logo sa trazenim izgledom displeja se pojavi tek kad pocnem da kucam brojeve za kontakt.

Malo je luckasto jer izgleda kao da sam sebi odgovaram, ali naravno ovo je taxt za sve one koji su imali ovakav problem.
Dakle radi se o mrezi ORANGE koja ne dozvoljava promenu default postavki. Resenje je poznato - novi firmware.
Medjutim ja sam uradio nesto sto spada u rubriku tips-triks.
Kod duzeg zadrzavanja tast. MENI aktivira se opcija sa trenutno aktivnim programima. Potrebno je doci do apl.TELEPHONE i kliknuti na taster OK ( sredisnji ). ˛
Dobicete zeljeni izgled desktopa sa ubacenim OperatorLogom.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

OperatorLogo.jpg
(10.11 KB, 130x154)
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 430
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 3G
Pozdrav svima! Skoro sam kupila 6680 i jos sam u stadijumu izucavanja symbiana, ali to nije kljucni problem. U fazi sam formiranja baterije, i posle drugog punjenja od 12h baterija se (bez nekog preteranog akanja telefona, uglavnom stand-by i po koja poruka) za manje od 24 sata ispraznila skroz. Poslednje cega se secam je da sam podesila u telefonu svetski sat (pod opcijom 'sat') i nasla 'belgrade' da mi po njemu racuna vremensku zonu. Pretpostavljam da je ovo poslednja glupost zbog koje je mogla da se izmuze baterija za tako kratko vreme (a mozda i nije, pojma nemam), ali bih molila da mi neko od iskusnijih ukaze na eventualni problem. Hvala unapred!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pozdrav svima! Skoro sam kupila 6680 i jos sam u stadijumu izucavanja symbiana, ali to nije kljucni problem. U fazi sam formiranja baterije, i posle drugog punjenja od 12h baterija se (bez nekog preteranog akanja telefona, uglavnom stand-by i po koja poruka) za manje od 24 sata ispraznila skroz. Poslednje cega se secam je da sam podesila u telefonu svetski sat (pod opcijom 'sat') i nasla 'belgrade' da mi po njemu racuna vremensku zonu. Pretpostavljam da je ovo poslednja glupost zbog koje je mogla da se izmuze baterija za tako kratko vreme (a mozda i nije, pojma nemam), ali bih molila da mi neko od iskusnijih ukaze na eventualni problem. Hvala unapred!
Opšte je poznato da ove baterije tek posle recimo 20-tog punjenja dostižu svoj puni kapacitet. Ne treba da te čudi što na početku traje tako kratko. Trebalo bi da te čudi ako bude i dalje posle 20-tog punjenja trajala isto.
I da, baterija za 6680 se ne formira uopšte, naročito ne 12 sati, to je čista zabluda.
Mada, mislim da su ti uvalili neku falš verziju jer ne bi smela da traje samo 24 sata potpuno nova i to bez preterane upotrebe telefona, ali ne bi ni ti smela da je puniš 12 sati!
Pogledaj temu i u njoj nastavi raspravu: http://forum.burek.com/index.php/topic,144406.0.html - Formiranje baterija za mob. telefone, info o baterijama, tipovi baterija, ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 430
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 3G
Hvala za pomoc. Procitacu ponudjenu temu detaljno, pa ako baterija bude opet zabushavala, garanciju u ruke i da im se nachestitam mile Nove godine  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kupio sam telefon pre 3 dana.Da li mozete da mi preporucite neke programe za ovaj fon?Instalirao sam FEexplorer i sta dalje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6680
Kupio sam telefon pre 3 dana.Da li mozete da mi preporucite neke programe za ovaj fon?Instalirao sam FEexplorer i sta dalje?

Na ovom forumu mozes naci preporuku za stotine aplikacija, tema, logova.... Moras uloziti malo truda i vremena.
Niko sigurno nece da nesto sto postoji na ko zna koliko strana ovde napise u par redova.
Sto se mene tice pomazem ti  upucivanjem na temu koja ti je vise nego dovoljna za pocetak:
http://forum.burek.com/index.php/topic,83380.70.html
IP sačuvana
social share
eRepublik profil srkibos

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
U zadnje vreme kad ukljucim kameru prilikom snimanja, "blic" umesto konstantno da gori on treperi i koci sliku. U cemu je problem? unapred hvala
« Poslednja izmena: 11. Feb 2007, 14:30:20 od kuana »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
e ljudi,pitanja... hocu da menjam masku na 6680,jel zna neko gde ima da se nadje crna maska ? i jel zna neko,gde da zamenim,swetlo tastature,znam da je to laganica moglo na 3310 Smiley ali wremena se menjaju,jel zna neko tako "pimp my phone" serwis ?? tnx... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
tesko je naci originalne crne maske i skupo kostaju,pogledaj u official nokia shopu
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.