Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - Pitanja i odgovori  (Pročitano 108817 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
'bem li ga, ne verujem, onako laicki, da je doslo do "zamora materijala", tj. hardvera, pa de jo to uzrok potrosnje baterije, ipak valjda je ovo cudo napravljeno da posluzi bar nekoliko godina kako valja, a ne da se smori posle godinu ipo i da mu nema pomoci...  Smile ako neko ima jos neku ideju zasto mi se ovo sa baterijom desava neka se javi  Smile
Pa ako se tebi ne može dokazati i ti imaš svoju teoriju baziranu na ničemu koliko vidim, onda ...
Ja govorim da se to dešava usled mnogo faktora ... neke sam nabrojao ... ostali mogu biti recimo opet do naravno neke komponente u telefonu koja je pregorela i automatski tu dosta energije "curi" pa se baterija brzo prazni ...

Samo ti veruj da je nokia napravila telefone da traju godinama naročito danas kada se na zvaničnim sajtovima već posle šest meseci od puštanja u prodaju modeli već svrstavaju na strani br.2 pod "old" .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
Pomenuo sam ranije da je tel 99% ispravan (barem su mi tako rekli ljudli u servisu), moguce je to sto pricas, ali opet i ne mora da bude, stavi sebe u moju situaciju, da li bi voleo da verujes u to da ti je tel sj..an i da mu nema leka, ili bi se mozda nadao da se nekom nesto slicno desavalo i da je to otklonio.. Jbg nemam toliko kinte da bi vec sutra mogao da odem ladno do shopa i da kazem "evo ti ovo sr..nje i 200 evra za neki qtek ili vec nesto sto ne riknjava posle godinu dana"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
Formatiranje ovog telefona(i svih ostalih Symbian modela):

Formatiranje svih instalacija(format ili ti "stonoga reset"): drzis pritisnute zeleni taster, zvezdicu i 3 i onda upalis telefon.
Tastere ne pustas dok ti se na telefonu ne ispise formating...telefon se vrati u stanje u kojem je bio kao kad je izvadjen iz kutije.

Zasto je na mom telefonu ovo ne izvodljivo, probao sam i sa i bez sim kartice ali opet nista, baterija je puna, nece da ispise formating, vec samo digne sistem normalno kao i da ne drzim nista, jedino sto sljaka soft format
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia e72 + 6630
@ivan 022

Citat
Način 1:
Držati pritisnute zeleni taster, zvezdicu i 3 i onda uključiti telefon.
Tastere ne pustati dok se na telefonu ne ispise "formating"... telefon se vrati u stanje u kojem je bio kao kad je izvadjen iz kutije.

Način 2:
Ukucati kod  *#7370# i zatim ukucati i "lock code" koji je pod defaul 12345 i sačekati restart. Gotovo isti efekat kao i gornja opisana metoda.

Svi brojevi telefona koji se nalaze na istom ce biti izbrisani kao i svi setinzi i parametri za GPRS, E-mail I MMS, i sve što je naknadno instalirano u memoriji telefona nakon kupovine istog.

Postoji i mogućnost Br.2 pod nazivom "laki reset" ukucavanjem kombinacije *#7780# - (ostaju aplikacije, slike, kalendar itd.). Možda pomogne u situacijama kada nema potrebe formatirati kompletnu memoriju telefona tj., particiju "C"!

koristi nacin 2, samo prvo odradi backup  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Postoji li neki nacin da povratim izbrisani broj iz imenika?? treba mi brz odgovor hvala vam ljudi puno mi znaci

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N900
Pozdrav svima,telefon (N6630) u zadnjih mesec dana koristim zaista penzionerski, par poziva, 5,6 poruka, 5min igrica i nista vise. Promenio sam 4 baterije u zadnje vreme i svaka mi traje od ujutro do uvece, ne bitno da li je batrerija nova , stara 3 god, kineska , original.. koristio sam i ACP-12U punjac i ACP-7E, ali opet isto, jedino se brze napuni.. Info cell mi je iskljucen, a ne koristim nikakav "custom" screen saver vec onaj fabricki. Nosio sam cak i telefeon u servis kod proverenog majstora ali mi on kaze da tel nigde ne vuce struju tj da lepo puni bateriju i da on ne vidi nikakave anomalije.
Ako neko zna u cemu je problem neka mi otkrije tajnu posto sam u totalnoj konfuziju  Smile i namam pojma sta da radim. Firmware V 6.03.08  13-02-06

Hvala unapred.  Smile
Proveri da li ti je ukljucen dual mode.Odes u menu/tools/settings/network i pod network mode ukljucis gsm.Trazice ti restart sto ti, naravno, treba i da uradis.Meni je u pocetku baterija trajala 1 dan a kada sam to iskljucio 2-3 dana zavisno od koriscenje
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 09:16:27 od Dovla84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
Proveri da li ti je ukljucen dual mode.Odes u menu/tools/settings/network i pod network mode ukljucis gsm.Trazice ti restart sto ti, naravno, treba i da uradis.Meni je u pocetku baterija trajala 1 dan a kada sam to iskljucio 2-3 dana zavisno od koriscenje

Nije, davno sam to iskljucio, tj prebacio na GSM..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N900
E pa u tom slucaju meni pada na pamet samo hard format memorije telefona i mem. kartice za slucaj da nije neki virus u pitanju  Smile .Ako to ne pomogne ne znam sta da ti kazem Smile.
Ja sam kupio polovan telefon u perfektnom stanju koji je pre mene koristila neka devojka tako da znam da je star oko 2,5 godina ali do sad nisam imao bas nikakvih problema.U stvari desavalo mi se da se sam restartuje ali sam provalio da odredjeni programi i igrice to izazivaju pa ih zaobilazim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zasto je na mom telefonu ovo ne izvodljivo, probao sam i sa i bez sim kartice ali opet nista, baterija je puna, nece da ispise formating, vec samo digne sistem normalno kao i da ne drzim nista, jedino sto sljaka soft format
Izvodljivo je naravno. Ako si sve odradio kako piše u uputstvu , uspješno si formatirao telefon. A to što ne ispisuje formating , to je u redu. Poruku formating su ispisivali stariji symbian modeli , poput 6600.... 6630 ne ispisuje tu poruku ali format radi 100%... (vidi da li ti je pobrisan imenik , kalendar , aplikacije na telefonu)... ako jesu onda je format uspješno odrađen.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 10:23:12 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
Zakljucio sam da nije odradio hard format sa "zelenim",3 i * jer mi je imenik ostao na mestu kao i neke slicice sa memorije telefona, podesavanja za gprs, par documenata u "notes" aplikaciji, slicica koja stoji umesto logo-a.. Posle toga sam urado format putem *#7370# koda i on je pobrisao imenik i sve ostale podatke sa memorije telefona kao i neke wap stranice i vratio telefon na ono osnovno podeseno stanje, itd.. Ako neko moze da mi kaze detaljno upustvo za hard format (kada se sta stisne a kada pusta,kako tel treba da reaguje,da li mem kartica treba da se izvadi, da li sim treba izvaditi..), jer ocigledno da nesto nisam uradio kako treba ili je moj tel posebna vrsta djubreta.
Hvala svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.