Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 - Pitanja i odgovori  (Pročitano 108804 puta)
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia e72 + 6630
cesto mi se desava da iako 6630 radi normalno i pokazuje pun signal-uopste nisam dostupan.Niko ne moze da me dobije dok ne resetujem telefon.Telenorova mreza.Zna li iko nesto na tu temu?

probaj update firmware-a, mada prije par stranica je cigla tel pominjao da se kod ove nokie sa zastarijevanjem javlja problem sa signalom i trajanjem baterije (str 90)
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
cesto mi se desava da iako 6630 radi normalno i pokazuje pun signal-uopste nisam dostupan.Niko ne moze da me dobije dok ne resetujem telefon.Telenorova mreza.Zna li iko nesto na tu temu?

probaj update firmware-a, mada prije par stranica je cigla tel pominjao da se kod ove nokie sa zastarijevanjem javlja problem sa signalom i trajanjem baterije (str 90)
Taj problem se manifestuje u tome da se vidljivo indikator signala totalno izgubi na sekundu dve pa se opet par sekundi pojavi u punoj meri i tako u nedogled ...
Problem gore nije svojstven samo toj nokiji 6630 već bilo kojoj marci i modelu mob. telefona i vidjao sam na "x" mesta iste opisane probleme nezavisno od marke i modela mob. telefona ... tako da ... uzrok mi nije poznat.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 

Citat

moze biti firmware-posto imam stari V 5.03.08.hvala
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
Meni se desava da mi stigne poruka da sam bio nedostupan, i to iste sekunde kad me je neko pokusavao dobiti, iako sam ja upravo tada gledao u tel. i indikator signala je bio na maksimumu. Isto firmware 5.03.08.

Samo da se na kratko obratim moderatoru Cigla tel. u vezi teme koju sam ja nedavno postavio a on je zakljucao..
Pretpostavljam da ce citati ovu temu.
Zelim samo da napomenem da sam koristio pretragu prije postovanja, kao sto uvijek i uradim. Nekad se jednostavno moze dogoditi da rezultat pretrage promakne u hrpi rezultata.
Drugo, ako se neko ne pojavi dva dana na temi koju je postavio, ne znaci da nece da ucestvuje. Mozda neko nema vremena, kao ni mogucnost stalnog pristupa internetu.
Ono "bas me zanima da li ce funkcionisati" sam mislio u smislu da cekam misljenja i rezultate od drugih koji to isprobaju.
Pratim nekoliko stalno aktivnih tema koje me zanimaju.

Zaista cijenim vas rad ali sam se razocarao. Svjestan sam velicine i dinamicnosti ovih foruma, ali smatram da bi neko sa takvim ugledom i autoritetom na forumu trebao imati malo vise obzira prije zakljucavanja a narocito vrijedjanja drugih clanova. Hvala i izvinite. Sve najbolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Meni se desava da mi stigne poruka da sam bio nedostupan, i to iste sekunde kad me je neko pokusavao dobiti, iako sam ja upravo tada gledao u tel. i indikator signala je bio na maksimumu. Isto firmware 5.03.08

Imao sam isti problem, telefon je bio nov tako da nije moglo biti do njega, naime problem je bio u SIM kartici, 063 stara 5 godina, otišao sam u kor.centar i zamenio je za novu i sad radi bez problema!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Samo da se na kratko obratim moderatoru Cigla tel. u vezi teme koju sam ja nedavno postavio a on je zakljucao..

Zaista cijenim vas rad ali sam se razocarao. Svjestan sam velicine i dinamicnosti ovih foruma, ali smatram da bi neko sa takvim ugledom i autoritetom na forumu trebao imati malo vise obzira prije zakljucavanja a narocito vrijedjanja drugih clanova. Hvala i izvinite. Sve najbolje!
Verujem da misliš na temu koju sam ti zatvorio: How to speed up your Symbian phone:?!? Lepo sam takodje u zadnjem postu te teme objasnio šta je razlog i potkrepio linkovima. To što se ne čitaju TOP teme koje su valjda i postavljene u TOP da bi se prve pročitale ulaskom na ovaj deo foruma je opet tvoj propust i tvoja greška a ne moj ili bilo čiji!
Citat
Drugo, ako se neko ne pojavi dva dana na temi koju je postavio, ne znaci da nece da ucestvuje. Mozda neko nema vremena, kao ni mogucnost stalnog pristupa internetu.
Ovo je l a ž! Vi ste gospodine 7e7 učestvovali i komentarisali u drugim temama u toku ta dva dana i bili ste prisutni na ovom forumu, jedino ste zanemarili temu koji ste vi lično postavili. Otuda i moja kritika, ako ste mogli pisati u drugim temama, ne znam zašto ne bi ste to uradili i u svojoj.?!?
I nemojte se služiti tim neprimerenim dečijim lažima!

Samim tim, baš me interesuje kako objašnjavaš svoju ljutnju?!? Možda sam trebao na silu ostaviti da cirkuliše tema sa podacima koji su već pisani i postavljeni u TOP pre par godina samo zato što je tebe boleo qu** da koristiš pretragu, pročitaš bar TOP teme na ovom forumu ako te mrzi dalje, ... ili zato što ti misliš da treba ispoštovati jedino to što si ti napisao temu, bez obzira što je istu stvar neko napisao pre tebe mnogo ranije?!?
Btw. pored ovoga imaš i PP pa se žali ako mislim da je nepravedno obrisana ili zaključana tema!
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 14:46:48 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
Sto se tice koristenja pretrage, vec sam rekao svoje.
Tacno je da sam bio na forumu i ucestvovao u drugim temama.
To da neko mozda nema vremena ili pristup internetu sam rekao figurativno, zato sto mislim da bi se ovo moglo dogoditi nekome drugom iz pomenutih razloga.
Ja sam bio na forumu i citao svoju temu, ali nisam osjetio potrebu da dalje komentarisem.
Rekao sam da kod mene nema efekta i da me zanima kako je kod drugih.
To sto me zanima sam saznao iz odgovora drugih clanova i mislim da je nepotrebno da dodajem komentare tipa: "Znaci ne radi ni kod vas..." i slicno.
Mislim da i vi zelite sto manje beskorisnih komentara, da teme budu sto sazetije i jasnije.

I izvinite ako nekome slucajno promakne rezultat u pretrazi ili jedan post u nekoj od ogromnih TOP tema.
Svejedno mislim da to nije dovoljan razlog da bilo koga vrijedjate.
Pogotovo vi koji govorite drugima da se drze pravilnika.
Mislim da ovo vise ne trebam komentarisati.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia 6630
I meni se desawa da me neko zowe i njemu kaze da mi je tel iskljucen,a on radi...?
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6630
Kako da postavim sliku koju ja hocu za skrin sejver
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia e72 + 6630
Kako da postavim sliku koju ja hocu za skrin sejver

mozes da postavis pozadinu koju hoces, udjes u galeriju i pod opcijama slike ides na set as wallpaper,
a sto se screensaver-a tice idi u themes\edit pa vidi imas li nesto osim date& time i text, jedini nacin ti je da instaliras neki screensaver
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.