Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 i MMS  (Pročitano 10666 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
To sto sam naveo laptop je samo zato sto mi je on prvi pao na pamet, a odavno ga merkam. A merkam i ovaj 6630, jos odkad se prvi put pojavila vest da ce izaci. Valjda kontate da trazim sebi opravdanje za cekanje dok mu cena ne padne na debljinu mog novcanika. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
...A oduvek mi je zelja da kupim Nokiu zapakovanu u orginalnom pakovanju - tipa kutija sa folijom. Nikad otvarana. Ish... dace Bog Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaka zelja ima svoju cenu.
Da budem iskren 6630 jos uvek nije narocito dobra investicija, manje vise zbog cene, vise zbog kompatibilnosti, mnogo je bolje kupiti 7610 koji ne nudi mnogo manje, kosta manje a na njemu provereno radi sve.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Ja zivim u Bejrutu, Libanu, Bio sam u Milanu Italiji pre 2 nedelje i trazio 6630. Svugde gde sam bio je standardna cena tj 349Eura.
Dobio sam popust od 14% tako sto sam imao Tax-Free kada sam izasao i zemlje tako da je me kostao malo preko 300Eura.
To je 400$.
U libanu on kosta 550$ (tel su svi iz dubai-a) tako da mi je popust od 150$ dobro dosao.
Sve u svemu tel je savrsen, sto se tice MMs-a i tako to, ovde ne postoje ti servisi tako da mi u opste nije bitno.
Tel Jeste TIM, ali tek sad po prvi pu cujem da je to problem, ja u sustini nisam ni primetio te TIM stvari, u samom tel (software) i na njemu.
Ne smetaju mi.
Ipak me interesuje zasto svi diskutujete o flashovanju, zasto je TIM problem? Ako je samo zbog MMS-a bas me briga, ali ako postoje drugi problemi voleo bih da znam.

Kosto sam rekao ranije, sve u svemu tel je fantazija, medjutim, desava se da se fon sam gasi/restartuje dosta cesto. Jednom mi se cak desilo da se ukocio (Freeze) kada sam dobio poziv. Ali se u glavno desava predpostavljam zbog toga sto instaliram po 10-20 programa sa ovog foruma uzastopno pa mi crkne.
Kada bi ga pusito malo da se odmori mislim (nadam se) da bi se problem resio.

Sta vi mislite o svemu tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zasto govorimo o flashovaju...
Zato sto su telefoni skidani sa mreza obicno zakljucani na te mreze, ili bar delimicno neke servise van mreza ne mozes da koristis, u meniju su slicice tog operatera i sl.
A i najcesce je taj personalizovani firmware zastareo.

Telefon ti "crkava" zato sto instaliras odredjene aplikacije koje dolaze u konflikt i zbog toga sto aplikacije koje instaliras nisu pravljene samo za 6630 vec za s60 uopste...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
Citat: gorzul
Dobio sam popust od 14% tako sto sam imao Tax-Free kada sam izasao i zemlje tako da je me kostao malo preko 300Eura.

Kako se to dobija? Jel to svi koji su "turisti"  dobijaju? I ako jeste jel to znaci da sve sto kupis u IT  i izneses iz nje oslobodjen si poreza? Smile:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
Imam jedan problem. Nedavno sam uzeo tu nokiu 6630 s TIM mreze. Sve je ok, kod nas sve radi, samo ima jedan bug. Kada me neko nazove i ja se ne javim, bude normalno missed call. POslije kada gledam spotove, mp3 slusam. Loudspeaker se uopste ne aktivira vec se skroz tiho cuje spot, mp3, ringtone kao kroz handset iako do kraja pojacam. Do programa nije jer sam sve bio deinstalirao i vidio da je tako u real playeru i u smart movie i svugdje. Medjutim kada se javim na telefon i normalno prekinem. Loudspeaker se sam aktivira kada slusam ringtones ili spotove i sve se SUPER cuje. U cemu je problem??? Inace imam firmware v. 2.39.15 11-11-04, RM-1. Da li je to do Firmware-a ili sta? Moj email je soulja81@msn.com pa ko moze da mi javi ili ovdje ili na email.

Hvala puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Firmware bug verovatno.
Ne secam se da je to neko prijavljivao kao bug do sada, ali vece su sanse da je do fw nego do necega drugog.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
mob
Nokia 6630
Moj fon je isto sa TIM-a, isti firmware v. 2.39.15 11-11-04, RM-1, i ne javlja mi se takav bug!?.
Probaj onaj master reset kod:  *#7370#  -neznam da li radi na 6630, nisam jos imao razloga da ga probam...  Smiley

A ako ti ni to ne pomogne, javi se kad te zovu...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
Eh pa to je cudno jer sam ja citao tonu bugova isto s ovim firmwareom koji se meni ne javljaju. Siguran sam da nije do telefona vec do softvera jer inace sve radi normalno dok ne bude propusten poziv. Onda skroz tiho se cuje, ali kad me neko zove i kada mi zvoni telefon opet je jak zvuk. Morat cu najvjerovatnije staviti novi firmware, cekam sad dok dobiju novi firmware u Nokia servicu za ovaj tlf. pa cu to odraditi.. A sto se tice tog koda, to nije format vec obicni back to original settings. sranje obicno:) samo ti vrati sva sranja od tim-a. Kad budem stavljao firmware recu im da mi sva sranja od tim-a izbrisu jer ce sigurno postavljati citav novi software (rekli su da to moze).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.