Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 i MMS  (Pročitano 10626 puta)
30. Dec 2004, 23:16:52
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
mob
Nokia 6630
Ljudi, kupio sam pre neki dan 6630 i starno je do jaja.

Sve sam skoro probao sa njim, i sve funkcionise na njemu savrseno, a za razliku od 7610 i 3650 -i dosta brzo pelcera.

Samo mi je za sada neresiv problem slanje MMS-a, (koristim 063) naime telefon i uspe da primi MMS, ali nemogu nikako da ga nateram da posalje.

U korisnickom servisu Mobtela neznaju da daju parametre za taj model.
Pretpostavljam da sama mreza ne prepoznaje ovaj phone, posto mi javlja poruku da servisni centar nemoze da primi poruku??? (Message not accepted by multimedia message cenre)

Ako neko slucajno naleti na podesenja MMS-a za 6630 na 063 neka obznani!

Unapred Hvala!

Zox

PS. Jel se naplacuje 3G streaming i koliko? (NPR. gledanje BK televizije uzivo?)[/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
6630 je kodiran telefon i ne moze da se dekodira (za sada).Znaci ona je vezana za mrezu, verovatno imas fon na kome je oznaka TIM mreze i karakteristika 6630-ica sa te mreze je sto ne mogu da salju mms sa 063 mreze. Smile . Ja sam danas kupio 6630 i jos je testiram, sve radi super (za sada),brza je do jaja.Pored nje imam 6600 pa ih uporedo testiram.6600 je znatno sporija i nema stereo na sluskama,a i zvuk na spikerfonu je malo losiji u odnosu onog sa 6630.
Jedna cudna stvar kod 6630 sto na njoj nisam dobio ni jednu unapred instaliranu igricu (snake,mixpix) cak na fonu ne postoji folder games Smile:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Telefon ti je kodiran, mora da se dekantonijue, a za to kod nas jos uvek nema valjano resenje.
2. MMS:
Name of setting: MMS MOBTEL
Homepage: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms
Session mode: Permanent
Data bearer: GPRS
GPRS access point: mms
IP address: 217.065.192.033
Authentication type: Normal
User name: (empty)
Password: (empty)
3. 6630 ima duplo brzi cpu od 6600, tako da poredjenje nije bas na mestu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
Ako je kodiran, nije mi jasno kako onda moze da se koristi na mobtelovoj mrezi?I ja sam nabavila 6630 sa TIM mreze, jedini problem mi je baterija koja se trosi za jedan dan. Mislim da je problem do mobtela koji jos nema paramtere za telefon jer je tek izasao. Gledala sam po drugim stranim forumima i niko se ne zali na problem pri slanju MMS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
Na mestu ili ne ja sam ih poredio.Nije mi cilj da nablatim 6600 nego cisto kazem koliko je 6630 naprednija u odnosu na 6600.  Smile
Kod sebe nemam 7610 ni 6670 da bi 6630 uporedio sa njima, ali imam 6600 i sa njom sam poredio. Smile
Po meni 6630 je vrh fon,od brzine do nekih sitnih resenja koja su mi smetala na 6600.Jedino sto me izludjuje je TIM-ov znak i softver na njoj. :anger:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Situacija je sledeca... 6630 ima 2x jaci procesor, a o ostalom i da ne pricamo, sto se tice software-a...logicno je da je telefon otkljucan na nesumrezu ali da nema mogucnost koriscenja svega jer je predefinisano u soft nesto tipa mms ili wap sto je nekad bilo (pjan sam recenice su mi konfuzne)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
Ukoliko zelis da se rijesis TIM znaka na poklopcu za bateriju natopi malo acetona za skidanje laka za nokte na vatu i protrljaj preko znaka. Spasce odmah. Sama sam probala. Ovaj naprijed nisam uspjela skinuti jer je ispod zastitnog stakla. Ako zelis da se rijesis screen savera otidiji u Themes/izabrana tema/edit/ screen saver/date and time.
Sto se tice dekodiranja, telefon nije bio zakljucan. Mislim da je problem u mobtelu. Ja svoj koristim u Republici Srpskoj i u Srbiji i nemam problema. Kod nas jos nije poceo mms. Zalosno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
mob
Nokia 6630
Citat: SerbianFighter
1. Telefon ti je kodiran, mora da se dekantonijue, a za to kod nas jos uvek nema valjano resenje.
2. MMS:
Name of setting: MMS MOBTEL
Homepage: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms
Session mode: Permanent
Data bearer: GPRS
GPRS access point: mms
IP address: 217.065.192.033
Authentication type: Normal
User name: (empty)
Password: (empty)
3. 6630 ima duplo brzi cpu od 6600, tako da poredjenje nije bas na mestu

Jeste tel. je sa TIM-ove mreze, na 063 radi kako treba, ali u BG sam probao sa 064, i bogami je ispadao iz mreze, i po obrazlozenju prodavca, neka greska je sa 064 3G mrezom?, posto se telefon po defaultu trudi da se nakaci na 3G mrezu. U NS nemam problema, posto nema 3G mreze ni 063 ni 064 Smile
Sto je naj interesantnije MMS i moze da primi u 063 mrezi, i kod samog slanja MMS-a komunikacija donekle postoji, ali na kraju stane i javi gresku da MM Serv. centar ne prima poruku.

Sto se tice podesenja za MMS
Data bearer je: Packet data

A od korisnickog servisa mobtela sam dobio i malo preciznija uputstva za GPRS, posto sa auto-konfiguracionom porukom ne dobijes sve parametre:

-tools/settings/connection/access point/mobtel/options/advanced settings/name servers/ pa se upise u Primary name server: 217.65.192.33 a u second. ostavi prazno.
Proxy serv.adress: 217.065.192.033 a u
Proxy port number 8080.
Sa gornjim upisima sam dobio opciju da proverim svoje tekuce stanje na post-paid broju 063 (bez toga mi javlja da je"samo za post-paid korisnike?")

I dalje mislim da sam mobtel treba da doradi nesto u svom software-u, posto sam slican problem imao pre 2 godine sa 3650 (kada je on bio nov).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto se 3g tice:
Idi u settings>connection settings>packet data> packet data conn. i podesi when needed i access point da bude none.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
Ja sam kupio n6630 u full pakovanju (nije skinut sa TIM-ove mreze ili sl.) i imam isti problem sa mms-om, inace koristim mobtelovu pre-paid karticu!
Nije mi jasno u cemu je problem kad mi je mms odlicno radio na n6600 i n7610!
:anger:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.