Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6630 i MMS  (Pročitano 10652 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasto ponavljamo stalno istu pricu.
Treba samo cist software da se stavi i da se acetonom skine zvrlj na masci i to je to.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Ja se stvarno izvinjavam sto sto sam dosadan ali mozete li mi tacno objasniti kako tacno da "se cist software stavi"? Za aceton znam Smiley Da li to mogu da uradim sam ili je potreban neki box ili kakv vec uredjaj? Zbunjuje me to a i recenica SF: "1. Telefon ti je kodiran, mora da se dekantonijue, a za to kod nas jos uvek nema valjano resenje. " ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Odneses u servis i oni odrade flashuju cist firmware na telefon. Kad sam to rekao nije bilo, mislim da sad resenje postoji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Ok samo mi josh recite da li to neko stvarno radi!?Uzgred nasao sam neki 6630 za 440e koji je poreklom iz Dubaia i nije sa mreze! Sta mislite o tome???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
O boze...
Sta tu moze da ne radi?
To je kao kad imas kompjuter kupljen u nemackoj pa ima windows na nemackom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Pitao sam da li fleshovanje neko radi a ne da li telefoni sa TIM mreze rade! A ogovor  "mislim da sad resenje postoji" mi ne deluje bash ubedljiv!
Zna li se nesto o telefonima iz Dubai-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da postoji jer je pre 2 nedelje jedan elitni servis uzeo da sredjuje software za to, da li je uradio ne znam, nemam kad jos i o tome da razmisljam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Dakle prvi se put javljam na forumu.

Kupio TIM N6630 u Sarajevu (Mobilmedia se zove firma). Legalno sa papirima 360€ (na kutiji iz Italije pise popust 220€, ne kontam) i sa GARANCIJOM 1 godina, krajem novembra.

Kako im je sve to poslo za rukom ne znam, ja slucajno usao da vidim neke zvucnike. Jeb* ga, nisam kupio te zvucnike. :D :D :D

Bio u Zagrebu prije 10tak dana, u Mobisu (ekskluzivni distributer i serviser Nokije za Hrvatsku i BiH) trazili mi racun, ja pokazao ovaj koji imam, bez ikavih daljnjih pitanja mi ubacili original firmware sa hr znakovima verzija 2.39.15 ja mislim, i rijesili me TIM gluposti za 170 kuna (oko 25 €). Nakon toga telefon puno brze radi nego sto je radio, mada nemam pojma zasto.

MMS ne mogu da probam ovdje, jer to jos uvije ne ide (navodno od tek od marta), ali mi GPRS radi bez problema. Na webu nasao da je zadnja verzija firmware za nju 3.41.pa jos neki broj nisam siguran, ali to ni Slovenci nemaju, zvao i pitao.

Znam samo jedno sigurno, da ljudi imaju grdne probleme sa N6630 sa Vodafone mreza, i da je neki problem ako su ranije bile zakljucane, pa ih otkljucaju. Iako nemam pojma zasto je tako, ne bavim se time.

Javljam se samo radi jednog pitanja. Kad s tim telefonom (kartica je postpaid 061) odem vani, na koji nacin mogu nekome poslati/primiti MMS poruku, ili pristupiti 3G mrezi?

Da li to iskljucivo zavisi od ugovora mog provajdera, tj. ima li on ugovor sa nekom od mreza u zemlji u kojoj se nalazim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zavisi od ugovora tvog providera, u krajnjem slucaju sa lokalnom karticom mozes korisiti mrezu, ali da bi koristio roaming to zaivisi od ugovora
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Zastava Vanc
Nemam 6630, ali sam naletio na ovo na nekom forumu prije nekog vremena.

http://www.nokia.com/nokia/0,,64931,00.html  i pokusaj sa  "Nokia Setting Wizard"

"Nokia_6630_Europe_SettingWizard_1_46_en.SIS
Version 1.46, 16-Dec-2004 | 184.6 KB | English  

Configure your phone to use MMS, GPRS, email and the Internet in a few simple steps. The Setting Wizard detects your network operator and can then download and save the correct settings. Easy! You will need a GPRS-enabled account to make full use of MMS and the Internet."

Takodje na http://www.nokia.com/nokia/0,,32863,00.html  "Order Settings" (predpostavljam isto kao i ovo gore, samo ti posalju sms)

EDIT: Ja sam upravo pokusao ovu drugu opciju, za mobilnog provajdera u Kanadi. Poruka dodje kao "Configuration message", tako da se lako instalira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.