AJde malo i ja da kazem nesto: *Aparat je radjen od lose plastike, sa krtim dugmicima (prva mana) *Za sada ova verzija sw-a 3.23 radi ocajno lose i sporo *Najjaca strana ovog aparata je kamera koja pravi savrsene fotke i u mraku (blic lepo obavlja posao) *Savrsen GPS modul hvata signal i u zatvorenoj prostoriji bez problema (jos uvel nokia LD4W modul je bolji) *USB konekcija sa racunarom lepo radi(brz je kao flesh memorija)
Toliko za danas dva dana je tek kod mene na testu!!!
Jel opcija sto mi ne radi "reject call with message" ne radi zbog aperatera ili je do neceg drugog? Probao sam samog sebe da cimnem sa drugog broja i da odbijem poziv. Ocekivao sam da cu dobiti poruku ali nisam.
imam ga i ja, odličan mobitel, malo je jeftin na dodir, ali odličan, čak imam i 1 godinu besplatne navigacije za cijelu EU! a platio sam ga samo 1 hrvatsku kunu! :wave: :wave: =D>
Ljudi , cura uzela ovaj fon preko mts-a , i uplatila je kao josh nekuh 100 din mesechno za 3g , tako neshto ...
e sad mi to nije jasno neshto , shta je ona dobila tom uplatom , samo aktivaciju 3g usluge ili ima josh neshto . I , da li treba josh neshto da se podesi na telefonu da bi joj 3g radio ?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.