Uz mob sam dobio Nokijinu karticu od 1Gb. Ja imam svoju od 2Gb, hteo sam da ubacim ali je ne vidim u galeriji. Zasto?
Imam takodje jos jedan problem. Imenik sam oduvek sortirao sam "." i "-". Prvo mi idu privatni brojevi: drugari, drugarice, ribe... "." mi sluzi da evindentiram razne prodavnice, poslovne brojeve itd, takodje i "-" manje vise ne bitne brojeve. To je ranije islo ovako a b c ...
-a -b ...
.a .b ...
Sada mi idu sa "." prvo pa "-" i onda normalno a,b,c,...
Probao sam da sortiran (ima 3 opcije za sortiranje) ali ni jedna nece da mi vrati kao sto mi je bilo na 6131. Da li mi predstoji ogroman posao editovanja svih tih brojeva ili ne?
btw ovaj mob nema gotove smajlije i da se ukljuce graficki?
Znakovi interpunkcije i treba da budu na vrhu, čudi me da je na S40 drugačije.
A kako to misliš da ne vidiš karticu u galeriji? Ako misliš da će ti biti odvojeno - kod s60v3 nije tako. ;)
Što se smajlija tiče, oni se i na S40 telefonima pretvaraju u karaktere pri slanju. Postoje aplikacije za Symbian koje ih pretvaraju u slike, ali uvek zaboravim koje, nikad to nisam koristio. Prelistaj temu Pitanja u vezi Symbian S60 v9.1/9.2/9.3 programa samo ovde!, sigurno je na svakoj trećoj strani neko to pitao.
Nisam znao da ne moze posebno karticu da vidi tj skontao sam kasnije pri istrazivanju fona. Ovu drugu karticu od 2gb sto sam ubacio ne pokazuje je nigde ili ja ne mogu da nadjem, posto na kartici imam samo slike i video pa sam ocekivao da cu ceo taj sadrzaj naci u galeriji.
A za ove znakove mi onda predstoji editovanje :evil:? Nervira me i sto ako trazim samo nesto pod "." i "a" on mi nalazi i "a" i "-a" grrrr... Tako dobijam daleko veci rezultat potraznje.
Jeste, to sam i radio na predhodnom. Ovde bi mi odgovaralo kada bi mogao da prebacim u grupu a ne da mi bude samo ko je u grupi i da se isti taj broj nalazi i regularno u imeniku, ali ne moze, bas steta :(
jedno pitanje. kako da mi u inboxu, outboxu i ostalim folderima listu poruka prikazuje u jednom redu, a ne u dva gde je prvi ime posiljalaca a drugi pocetak poruke. to sam mogao da namestim na n73, a sad ovde ne znam kako.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.