Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 360029 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone
Mikele neznam u cemu je tvoj problem pocelo je sve nesto da te nervira mi smo svi ovde da bi preneli nase utiske niko nije izasao iz okvira teme pa o cemu ti hoces da pisemo o onome sto nam ti kazes nerazumem izgleda da si svoju ulogu preozbiljno shvatio stvarno pocinjes da me nerviras ja mogu i da nedolazim na ovaj forum ali pokazi malo postovanja prema onome sto sam uradio za ovaj forum  Smile Smile Smile Smile

Naravno da postujem sve sto si ti uradio. Ono sto sam napisao se odnosilo na celu temu, nista korisno ne moze da se procita. Svi komentari se svode na sledsece "super je", "nista ne skripi"....... Ovo je Symbian telefon, njegova glavna odlika je funkcionalnost a niko to nije ni spomenuo.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Zar ne postoji nekakav screen protector kao za iphone kojim bi se izbeglo ovo grebanje olovkom ili "nezgodama" ... to bi trebalo da postoji za svaki touch screen, zar ne?    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC One X
A InvisibleShield?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC wildfire
Mikele neznam u cemu je tvoj problem pocelo je sve nesto da te nervira mi smo svi ovde da bi preneli nase utiske niko nije izasao iz okvira teme pa o cemu ti hoces da pisemo o onome sto nam ti kazes nerazumem izgleda da si svoju ulogu preozbiljno shvatio stvarno pocinjes da me nerviras ja mogu i da nedolazim na ovaj forum ali pokazi malo postovanja prema onome sto sam uradio za ovaj forum  Smile Smile Smile Smile

Naravno da postujem sve sto si ti uradio. Ono sto sam napisao se odnosilo na celu temu, nista korisno ne moze da se procita. Svi komentari se svode na sledsece "super je", "nista ne skripi"....... Ovo je Symbian telefon, njegova glavna odlika je funkcionalnost a niko to nije ni spomenuo.
Pa valjda ti nesto znaci ako ja kazem da je extra telefon znas i sam da se desetak godina zezam sa symbian telefonima pre njega sam imao n96 koji je u bukvalnom smislu bio duplo sporiji od ovoga izuzetno brz efikasan lako se kucaju poruke lako se setas kroz imenik izuzetno precizan super se cuje garmin radi pa ubija u full rezoluciji programi neznam koliko pratis svakim danom izlaze sve vise i vise i sve su zanimljiviji mislim stvarno me je odusevio telefon baterija je vrh vrhova ni na jednom symbianu mi nije ovoliko drzala izmedju 60 i 70 sati jedino me nervira sto ovaj moj ima ovu plavu liniju pa mi je malo neozbiljan za mene vise bi voleo da je skroz crne boje ali vec sam se navikao eto to ti je to u kratkim crtama ako te nesto konkretno zanima pitaj  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 20:06:04 od djole33 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Desire HD
@djole33

koje bi programe od tih zanimljivih predlozio korisnicima 5800 (pored garmina)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 5800
Molim da se ne obrise ovaj komentar jer me ponasanje moderatora nervira i moram i ja da reagujem:
Ok, onda cekamo nekog ko ce kupiti ovaj telefon i realno nam preneti valja li ovaj telefon cemu....
Kod smartphones je interesantno to sto mogu da oponasaju funkcije PC-a i onda su tu zanimljive aplikacije za rad sa dokumentima, video i audio materijalom, slikama, IM messengeri kao MSN, Skype, Facebook, ..., personalizaciju funkcija telefona od ekrana do opcija za zastitu i zakljucavanja, podesavanje profila kako je navedeno u proslom komentaru, programi za umrezavanje koje je prisutno u vise opcija, GPS navigaciju, sve to i mnogo vise poznato je i vrapcima
Jednostavnijie je da se pogleda tema http://forum.burek.com/index-korisnih-tema-t236327.html i potraze odgovarajuci programi za 5800 ako su napisani i rade i to je to.
Koja to valjanost vas interesuje kada je i ovaj poput svih ostalih simbijan model i moze sve sto i ostali simbijan modeli i malo vise jer moze sto su mogli i UIQ modeli Smile
.... Mada, bilo koji napredniji korisnik nece uzeti ovaj telefon tako da ono......  Smile
Zasto nece? Zato sto ti mislis da napredan korisnik nije onaj koji nema HTC telefon od 800 EVRA? Da ovaj kosta 800 evra ti bi ga vec imao u potpisu to garantujem ali ako kosta 300 onda nisi badza?
Ne lupaj! ! !
Ovu temu ste vi zagadili kopirajuci tekstove na engleskom jeziku i postavljajuci ih ovde i sada se zalite da nista korisno ne moze da se procita?
Da nije ovih engleskih tekstova tema bi bila pregledna i opet se vi zalite da ono sto ste do juce prepisivali i kopirali nije korisno?

[Edit by Mikele: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 10:25:03 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone
@djole33
koje bi programe od tih zanimljivih predlozio korisnicima 5800 (pored garmina)?

Necemo o tome u ovoj temi nego:
- Pokaži šta imaš u Symbian OS 9.1/9.2/9.3/9.4 telefonu
- Koje programe za Symbian 9.1/9.2/9.3/9.4 najviše koristite?!?
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 10:23:12 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 4s
Neko beše reče da je najbolje da se instalira opera mini unutra za browsing.. To je java, jel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 6S
da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Ericsson Galaxy Note
ja uzimam owaj fon iz austrije preko ne znam tachno dal je t-com owa mreza ili orange..e sad chuo sam da je owde dekodiranje 70e ili tako neshto..al ne bitno ni to nego mene interesuje kad ga ja uzmem,da li ono shto smo radili na n73 menjali product code ubaciwali nowi simbian,moze i na owom,da sredim to a da ne placam,da mogu da ga koristim kod nas? i da li moze samo da promenim product code,stawim nashe operatere a da ne menjam simbyan? ili sha uopshte da uradim da bi telefon radio u nashoj mrezi? a ako moz da se izbegne ubaciwanje simbijana?a i ako dobijem najnowiju werziju simbiana na sajtu mi nece dozwoliti izmene,swakako? da li je dowoljno samo promenuti product code da bi fon radio iz austrije kod nas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.