Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 360043 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
da li je dowoljno samo promenuti product code da bi fon radio iz austrije kod nas?

Nije dovoljno samo promeniti product code da bi radio kod nas.

PS: piši obično v umesto w, mučno je čitati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 6S
Ako ga dekodiras (ne verujem da dekodiranje kosta vise od 10 eur), ne treba nista da menjas, ako samo zelis da koristis telefon sa nasom karticom. Ako zelis srpski jezik, a product code ti nije za balkan (sto je i za ocekivati), onda treba da mu promenis product code, a zatim da preko NSU upgrade-ujes na najnoviju verziju fw, ili reinstaliras postojecu, kako bi dobio srpski jezik.

I slazem se sa telepom. Molim te nemoj da pises "w". Uzasavam se od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Ericsson Galaxy Note
cekaj:ja sad kad uzmem telefon iz austrije,shta treba da uradim da bi mogao da koristim isti u srbiji? jer taj telefon je isto kao kad bi kod nas uzeo u telenoru i mogao da koristim samo 63 62 karticu,tako ce u austriji preko orange mreze da se uzme taj fon i moci ce da se koristi samo u njihovoj mrezi..mene sad buni:kakvu ja operaciju treba da izvedem da bi telefon radio u mts ili telenorovoj mrezi? a i ako je 10ewra dekodiranje onda to i nije strashno..Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 6S
Treba da ga otkljucas - dekodiras. To mozes da uradis samo u servisu, a ta operacija uglavnom za 99% telefona ne kosta vise od 10-ak evra. Za 5800 konkretno ne znam, ali osim ako nije nesto posebno komplikovana za otkljucavane, nece te kostati vise. Kada je dekodiras - otkljucas, moci ces da je koristis sa bilo kojojm karticom i na bilo kojoj mrezi.

Promena product code-a i slicne stvari nemaju veze sa tim da li ces i na kojoj mrezi moci da koristis telefon, vec samo sa tim koju ces verziju fw-a imati i podrsku za koje jezike ces imati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC ONE
komma_023  otključavanje 5800 nije ispod 40 evra  Smile 

bajdvej i Zoreli je postao vlasnik 5800 , sticajem okolnosti menjao sam se sa drugarom - za mesec dana staru Nokiu 5800 - nije sa mreže u full pakovanju ( kutija sa IMEI brojem) dao sam Samsunga i550 starog malo manje od mesec dana i nokiu 6120 sa Telenor mreže staru 1.5 godinu , valjda je OK trgovina  Smile , odmah sam skinuo onu ružnu fabričku foliju i uzeo novu futrolu (plišanu zgodnu za brisanje ekrana) , pošto je ta njegova futrola što se dobija u pakovanju prilično nepraktična , ubacio sam Garmin Mobile XT for Symbian S603 rdEdition verziju 50040 i mapu Srbije SCG Route 2.0 , znači Garmin je na dodir isti kao kad kupite GARMIN Nuvi 200w , tako da sam tu iskreno oduševljen ,ubacio sam mu samo par aplikacija best profiles , phone torch itd (pošto se još nisam snašao za sertifikat), moram primetiti da baš nema toliko aplikacija za ovaj OS koliko ljudi pričaju da ima , al da ne davim više ,evo mojih par zapažanja u vezi ovog telefona:

telefon sam po sebi vizuelno izgleda dopadljivo i simpatično mada ruku na srce DALEKO u dizajnu zaostaje za Iphonom , Omnijom a da ne spominjemo HTC , ali ovo je telefon srednjeg cenovnog ranga pa ga tako i posmatrajmo , plastika malo diše na spojevima (ništa strašno)  Smile navikli smo od Nokije .
ekran je zaista lep , velik i živahnih boja prava milina za surfanje preko WI-FI-ja , tačskrin je veoma dobar , ja malo olovčicom malo prstima ali mislim da je rad prstima daleko brži i lakše se navići nego svaki čas vaditi olovčicu telefon sam dobio sa verzijom softvera v20.0.012 i koja je daleko daleko od savršene ,procesor je relativno brz a posle zatvaranja svih aplikacija pokazuje mi da ima slobodno 61 mb rama dok mi N82 pokazuje 87 mb rama , iskreno malo mi je bezveze što su ostavili samo 4 prečice na ekranu mada se to nadopunjeje sa donja 2 (imenik i pozivanje ) i pored slova XpressMusic taster , nesviđa mi se isto što se telefon stalno sam zaključava bilo gde da ste u meniju , dok sam pravio bekap imenika na memorijsku karticu , bekap jednostavno iskopira 20% imenika i tu pukne  Smile i tu apsolutno nema leka (probao sam više kartica i kombinacija ali nikako ne ide , verovatno će se to srediti sa novim verzijama softvera , što se tiče kamere na ovom telefonu hmmm  Smile , ona je prilično lošija nego na N82 pa čak i na N73 , valja jedino na dobrom dnevnom svetlu i to je sve, što se tiče slušanja muzike tu se pokazao prilično dobro , mada moje subjektivno mišljenje je da mi je sa istim podešavanjima plejera zvuk za nijansu lepši na N82 ali vreme slušanja muzike je duplo duže na 5800 kao i vreme učitavanja "muzičke biblioteke , zvuk preko spoljnih zvučnika je mogao biti bolji (ništa specijalno ) a zvuk u slušalici prilikom razgovaranja je kristalno čist i prilično glasan (glasniji nego na N82) ... e sad pošto telefon posedujem tek 2 dana  ne mogu još da dam kompletan utisak , ali generalno za ovu cenu (raspon za novu 5800 je od 250 do 370 evra) je veoma , veoma dobar telefon .

Na mene su najbolji utisak ostavili :

1. Navigacija (prava touch navigacija) nemate potrebu za kupovinom posebnog navigacionog uređaja.
2.Ekran u surfanje netom preko wi-fija u ful skrin modu je zaista pravo uživanje uz korišćenje 3 različite virtualne tastature .
3.Muzički plejer uz karticu 8gb koja ide u paketu definitivno vas udaljuje od kupovine posebnog mp3 plejera.
4.Baterija od  1320 mAh je zaista za mene pravo otkrovenje , za ova dva dana konstantnog čačkanja tek jedan put je fon bio na punjaču  Smile
5. Cena , od samog starta prilično povoljna cena (što moramo priznati nismo očekivali od Nokije)
6. I ono najvažnije  što najviše volim Symbian     Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

14042009089.jpg
(528.04 KB, 2592x1944)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
jel da vas pitam nesto, juce sam se nesto konektovao na net preko telkefona i umjesto uobicajenog gprs -a upalio mi je 3g internet, i naravno citav kredit mi je otisao za nekoliko sekundi, kako ja to da iskljucim, i sto je najgore sad i kad palim gps pali mi se na 4-5 sekundi 3g net... kako da ga onesposobim na neko vrijeme?
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
mob
Nokia N97
jel da vas pitam nesto, juce sam se nesto konektovao na net preko telkefona i umjesto uobicajenog gprs -a upalio mi je 3g internet, i naravno citav kredit mi je otisao za nekoliko sekundi, kako ja to da iskljucim, i sto je najgore sad i kad palim gps pali mi se na 4-5 sekundi 3g net... kako da ga onesposobim na neko vrijeme?

imas nekoloiko varijanti...
tamo gdje podesavas tj. biras koju ces mrezu koristiti podesi da ti koristi samo GSM.,time ces u potpunosti iskljuciti 3G...
A u opcijama podesavanja GPS uredjaja gdje podesavas metode pozicioniranja na telefonu iskljuci A-GPS, jer ti se on konektuje na net...
Nadam se da ce ovo pomoci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 5800
Nije kredit sam od sebe otisao za nekoliko sekundi, sigurno si ti otvarao neke sajtove sa puno slika koje su se brze otvarale to ti se osladilo i tu je razlog sto si potrosio novac
Moram da pohvalim telefon da je surfovanje na njemu isti uzitak kao i iPhone. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 5800 XpressMusic
Da se vratim na ovo dekodiranje, meni su tražili 25 € za dekodiranje N. 5800 X. P. M. , ali sam našla bolje rješenje  :D na internetu može da se naruči ćip za neutralisanje koda, dobra stvar je što može da se koristi na svim telefonima, veličine je SIM kartice i jednostavno se stavi između nje i telefona, košta 12 € i preporučujem svima. . . jednom za sva vremena riješen problem dekodiranja   :[115]:
IP sačuvana
social share
I have pms and a gun, did U have something to say?! :p
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC ONE
Da se vratim na ovo dekodiranje, meni su tražili 25 € za dekodiranje N. 5800 X. P. M. , ali sam našla bolje rješenje  Smile na internetu može da se naruči ćip za neutralisanje koda, dobra stvar je što može da se koristi na svim telefonima, veličine je SIM kartice i jednostavno se stavi između nje i telefona, košta 12 € i preporučujem svima. . . jednom za sva vremena riješen problem dekodiranja   Smile

misliš na turbo sim  Smile , samo ti nisu rekli ta taj turbo sim vuče iz telefona 30% više struje.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.177 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.