Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359152 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung GS3
Realno...svi su očekivali jaču cenu,međutim Nokia nas je iznenadila  Smile Imajući u vidu da se tek našao na tržištu,očekujemo da će cena za koji mesec biti znatno niža! Ja cenim 300 - 350 €
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Sta nam mozes reci o kvalitetu samog telefona? Da li je stvarno prilicno loseg kvaliteta, kako se prica po forumima i kako smo navikli od Nokije?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
i kako smo navikli od Nokije?
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Da si koristio neki noviji Nokia telefon, znao bi o cemu pricam Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung GS3
Generalno na mene je ostavio dobar utisak. Negde sam već napisao da utisak kvari plastični okvir koji bi mogao biti boljeg kvaliteta. Za pohvalu je možda zadnji deo odnosno poklopac baterije koji je od gumene plastike,kao kod N95 8GB recimo Smiley Displej kristalno čist,odziv naTS-u dobar iako sam isprobavao preko folije. To je u principu ono što sam ja primetio za neko kratko vreme koje sam odvojio za njega  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One X
Ja mislim da će da ostvari prilično dobru prodaju, obzirom na svu prašinu koja se diže oko njega Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n95 8gb 5800 XM
Ima li neko ideju kada ce se konacno zvanicno pojaviti kod nas.Stalno se nesto pomera datum, a sada se prica tek o pocetku februara. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple Iphone 4
Nokia 5800 Will Be Released In The UK On Friday 23 January

More than 8 months since the device was initially leaked here on Symbian Freak and nearly 3 months since the phone was officially introduced by Nokia on the big event in London, Nokia Fans from UK finally know when, how, and where they will be able to get one of the hottest Nokia phone at the moment.

After few moths and moths of nervous waiting Nokia has officially confirmed that you'll be able to get your hands on the Nokia 5800 XM in the UK on Friday 23rd January.

Initially, it'll will be exclusively available from 10am at the Nokia Regent Street store and Nokia's Heathrow Terminal 5 shop. From Friday 30th, it'll be widely available through Vodafone, O2, Orange, T-Mobile UK, Virgin Mobile, Carphone Warehouse and Phones 4U, in package with with Comes With Music service.

Nokia will be selling it unlocked and SIM-free for £250 but without Comes with Music year's subscription as expected.

You can pre-order the phone online, but Nokia’s website warns that online shoppers will receive the phone in February
.

Izvor
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 19:56:01 od seen025 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple Iphone 4
Mobile Paint For 5th Ed Discover The Inner Artist In Yourself!

How much time have you wasted in your life on Microsoft Paint? Well, if you one of those people who love sketching and painting and if you’re looking to use your phone as a sketchbook or drawing pad, here is the nice freeware paint application that turns your phone into simple drawing pad.

Ok, it is not exactly mobile version of PhotoShop, but it might be the next big thing for taking digital art on the go.

Mobile Paint is a fully functional painting application created by Nokia as an example demonstrates drawing and other touch UI features of S60 5th Edition.

The application provides a number of drawing options that can be selected from a handy PhotoShop like toolbar.

It’s a pretty basic program without support for layers, text input, fill option and it has only one undo option, but it’s still a cool stuff to try out and to show off to your friends and in the hands of someone with artistic talent the result could be stunning.

It uses the pressure sensitivity of the 5800’s resistive touch screen to control the stroke with stylus, much like on an expensive Wacom drawing boards.

It has very simple and easy to use user interface with floating toolbar that allows you to select any options/tools you need to draw. It can do very precise drawing with the line and shape tool, but unfortunately you’ll not be able to fill the shapes.

In the zip package ypu'll find two installation files as there are two toolbar options, CAknToolbar and a custom floating toolbar and it is highly suggestible to install the file with custom toolbar because you'll be able to move it around the screen and put it on the best possible place depending on the current graphic.

Izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Po ovom uopste ne izgleda da je toliko nekvalitetan kao sto se prica:
http://www.symbian-freak.com/news/008/12/5800_crash_test.htm
a koliko je tacno videcemo. Ja planiram da mi to bude sledeci telefon, kada mu padne cena na oko 300e.
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.