Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 14999 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A šta je tebi? Šta si nadrkan? Ko te diro?

Isuse koji bolid...

Aj smiri se malo... ili ajde ća i ne bendaj ovu temu ili se oladi pa pričaj ka normalan čovik...

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma manj-vise su se raspali obojica. . .sigurno znas Nisu Saveljica?Cirica sto ga izduvao u Barsi. . .Savu?Zanima me tvoje misljenje o Sasi Ilicu?ako si cuo za njega?to je profil igreaca koji ja cenim!Ko bre da ide u hrvatsku??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Niša Saveljić - onaj stoper što je igrao u Boredaux neko vrijeme? Znam, znam... onako, neloš, visok, jak, čvrst, ništa spektakularno, ali solidan...

Dragan Ćirić - taj je nakon Barcelone završio negdje u Grčkoj, jel' tako? AEK, mislim... pa moram priznat da mi se nikad nije osobito svidio

Savo? Jel' Savo Milošević? Zar on nije igrao u Zvezdi? "Leteća tvrđava"... ili je to bio Darko Kovačević... on mi je bio drag, a Milošević i ne baš... premda je veći znalac od Kovačevića

Saša Ilić - mlađa generacija, nisam ga još uspio vidjet... od ovih vaših mlađih odličan, ali baš odličan mi je Vučinić... jako mi se sviđa kako taj momak igra
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto ne Milosevic?Ciric je posle barse padao po stepenik nize. . .Sasa Ilic 77 godiste fantastican organizator vizionar. . A Vucinic je dobar i shvata fudbal,ali nije nas nego Crnogorac.pokusavam da nadjem nasu verziju Simeone a da ga znas. . .Miodrag Jesic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ajme, tako je... Vučinić je Crnogorac... skužaj stari, opet san falija... nije bilo namjerno, majke mi... igra je za reprezentaciju na SP pa ja po inerciji...

U svakom slučaju, Vučinić je odličan.

Saša Ilić - jel' njega kupio Arsenal?

JeŠić ili JeSić?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za Sasu Ilica je godinama partizan odbijao ponude,na kraju je otisao u celtu pa se vratio,sad je najbolji igrac galatasaraya. . .Miodrag Jeshic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Milošević - pa nije mi drag, čisto osobno mišljenje... ne zato što je loš igrač, nego onako, antipatičan mi je bio... ne znam...

Saša Ilić - pa mislim da sam nešto čitao o njemu po novinama, ali priznajem da ga nisam vidio kako igra. Morat ću malo pročačkat po satelitu, možda štagod pronađem. Kakav je u reprezentaciji?

Miodrag Ješić... poznato mi je ime... jako mi je poznato... Jel' to malo starija generacija?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sasa Ilic-cesto osporavan u reprezentaciji zbog nedostatka fizicke snage(zbog toga ne volim moderan fudbal)ali sad je standardan.Jesic im vec 50. . .Jel znas Vermezovica?Igora Duljaja?Zvonimira Vukica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Duljaja znam... igračina... zakon je.. onako baš po mom guštu... pravi je... nije mi jasno zašto nije napravio bolju inozemnu karijeru

Ako mislimo na istog Ješića onda ga znam - i bio je baš borben, pravi fajter, pitbull... nešto kao Paul Ince ili recimo David Batty... dobar igrač

Vermezović? Nije mi poznato

A kakav je tebi Zvonimir Soldo?
Aljoša Asanović?
Zoran Vulić?
A Jarni?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sad cu se obrukati ne znam vulica,jarni igracina tu nema price,gde je asanovic zavrsio?Soldonisam toliko gledao da bi mogao da pricam ali Boban mi je najaci,dobar mi je bio i kad je branio navijace od pandura na maximiru iako mrzim bad blue boyse. . .Da,da taj Jesic,pravi fajter,beskompromisan u duelu,ne gleda dal je to ronaldinjo ili neki amater. . .Pa duljaj igra u sahtjoru a znas kako je tamo oni ne posluju prodajom igraca. . .Zvonimir Vukic?Suker vam je mozda inajbolji,on i mijat su bili paklen tandem u realu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.