Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 15290 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nije ni Juventus zasluzio,prosao je zbog neverovatne srece koja prati italijane vec decenijama. . .

Aha... znači, ta priča... mogu ti sad ja navest jedno milijun - dobro, ne baš milijun , ali barem 15-20 primjera u kojima su talijanski klubovi (i reprezentacija) ispadali na penale, na gol razliku... kao i primjere u kojima su talijanski klubovi (i reprezentacija) pobijeđivali sa 2 ili 3 gola razlike a neke druge momčadi se provlačile na sreću...

Ali bojim se da to nema smisla... jednom davno je neki budalaš izvalio da Talijani dobijaju na sreću, i to je sad općeprihvaćena dogma... sakloni bože da se netko usudi posumnjat u taj neoborivi aksiom svjetskog nogometa.

nema veze što Talijani imaju sreće jednako kao i svi drugi... nema veze što Talijane prati nesreća jednako kaio i sve druge... nema veze što svaka momčad, bez obzira iz koje je zemlje, ponekad ima a ponekad nema sreće... nema veze što je totalna i notorna budalaština mislit da netko igra nogomet računajući da će ga poslužit sreća...

jer ta posrana teorija je jednostavno neoboriva: ako talijanska momčad pobijedi - to je sreća... ako talijanska momčad izgubi - oni su nadigrani...

Nogometna sreća se, prema toj posranoj teoriji, definira kao "ono kad Talijani pobijede".

Svašta.

A ja taman pomislio se s tobom može ozbiljno razgovarat...

A šta ćeš...

Another one bites the dust.

Ma nema veze... nije bitno...
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 00:48:21 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
pozivas se na Queen?Pa preozbiljno shvatas,odakle tolika ogorcenost meni su stariji to pricali. . .Sta bi ja onda tek trebao da kazem za tvoje teorije o englezima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Te price sa srecom i nesrecom su njesra, to moze biti samo u momentu, mozda cak i privremeno, ali da to bude stalna pojava, cisto sumnjam. To je glupost koju zadnjih godina forsiraju interovi navijaci. Ja na celu tu stvar gledam malo drugacije. To sto su Italijani prethodnih 30 godina ispadali na penale smatram delom vise sile koja ih kaznjava za odvratnu, defanzivnu igru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
pozivas se na Queen?Pa preozbiljno shvatas,odakle tolika ogorcenost meni su stariji to pricali. . .Sta bi ja onda tek trebao da kazem za tvoje teorije o englezima?

Ma ne shvaćam ja preozbiljno nego su mi se te gluposti jednostavno popele na vrh neke stvari...

Moje teorije o Englezima -

nikad i nigdje nisam rekao da su uspjesi engleskih klubova nezasluženi... naprotiv - potpuno su zasluženi

nikad i nigdje nisam rekao da je engleska reprezentacija nezasluženo osvojila ono što je osvojila.

Samo sam rekao da engleskoj reprezentaciji fali pobjednički duh, fali im ono nešto "winnersko" za pobjedu...

Samo sam rekao da engleski mediji preko svake mjere i neobjektivno napuhuju engleske igrače.

Kakve to veze ima sa sranjem o "sretnim Talijanima"?

Te price sa srecom i nesrecom su njesra, to moze biti samo u momentu, mozda cak i privremeno, ali da to bude stalna pojava, cisto sumnjam. To je glupost koju zadnjih godina forsiraju interovi navijaci. Ja na celu tu stvar gledam malo drugacije. To sto su Italijani prethodnih 30 godina ispadali na penale smatram delom vise sile koja ih kaznjava za odvratnu, defanzivnu igru.

Tebi takva igra može bit odvratna, a meni se to sviđa... smatram da je jednako umjeće odigrat kvalitetno obranu kao i složit kvalitetan napad... možda čak i više, jer obrana traži trening, uvježbavanje taktike, a napad se više može oslanjat na talent s kojim se čovjek rodi...

Mislim da u međunarodnom nogometu nema reprezentacije koja mi više ide na živce od Brazila...

Ali im svejedno priznajem da su najbolji... pa smatram da i Talijanima treba priznat da su do vrhunca doveli obrambeni segment igre... i u tome ne vidim ništa loše - svatko forsira ono u čemu je najbolji... Brazil forsira napad, Talijani obranu... što je u tome loše?

« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 00:58:00 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa bogami to svetsko prvenstvo nisu bas zasluzeno osvojili, kao sto Man U i Leverpul nisu zasluzeno osvojili LS. Problem je u njihovom mentalitetu, iritiraju mnogo. Pa oni nisu hteli da dolaze na prvih par mondijala, jer su navodno suvise dobri. Prvi put su dosli 50-e i ispali onda od Amera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ma covece ne mislis li valjda da sam ja stvarno ubedjen da su Italijani Srecni skotovi i da samo zbog toga pobedjuju?Ima veze zato sto ja tvoje fudbalsko znanje nisam dovodio u pitanje kadfa si rekao da je Gaza samo obican idiot,a ti zbog jedne moje izjave,koji sam pomenuo cisto iz zezanja daq bi malo osporio italijanski fudbal,odma me stavljas u neku stereotipnu grupu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A ta stvar Brazil ili Italija. Jesam zvucao malo ostro za zabare, ali to ti je ono, ko sta voli..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa bogami to svetsko prvenstvo nisu bas zasluzeno osvojili, kao sto Man U i Leverpul nisu zasluzeno osvojili LS. Problem je u njihovom mentalitetu, iritiraju mnogo. Pa oni nisu hteli da dolaze na prvih par mondijala, jer su navodno suvise dobri. Prvi put su dosli 50-e i ispali onda od Amera.

Tko to? Englezi?

Pa oni su takvi po mentalitetu... 300 godina su bili okrenuti samo sebi i svojim kolonijama, Europa je za njih bila zadnja rupa na svirali... jebi ga... svaki narod ima neka svoja specifična obilježja... Englezi imaju puno pozitivinih strana... meni, recimo, oni uopće ne idu na živce...

Ma covece ne mislis li valjda da sam ja stvarno ubedjen da su Italijani Srecni skotovi i da samo zbog toga pobedjuju?Ima veze zato sto ja tvoje fudbalsko znanje nisam dovodio u pitanje kadfa si rekao da je Gaza samo obican idiot,a ti zbog jedne moje izjave,koji sam pomenuo cisto iz zezanja daq bi malo osporio italijanski fudbal,odma me stavljas u neku stereotipnu grupu. . .

Jel' ovo meni upućeno... jebi ga.. trojica smo, više se ne zna tko kome govori  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Mislim da zaboravljate Nemacku. . .St_faca tebi je upuceno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
@ Partizan u srcu:

Ovo oko Italije mislio sam da je autor te izjave bio dule1205, a ne ti... svejedno malo sam se iznenadio...

Šta se tiče Gazze - mislim da sam rekao da je on budala i pijančina, ali da je kao igrač bio solidan... nije mi bio drag upravo radi te svoje huliganske naravi... ne volim vidit neiskorištene potencijale...

Što se tiče Njemačke - reći ću samo ovo:

U svjetskom reprezentativnom nogometu postoje samo dvije velesile a to su Brazil i Njemačka.

Sve ostalo je za klasu ispod.

Pogledajte samo finala svjetskih prvenstava, i sve će vam bit jasno.

A sad, ekipa, moram ić spavat.. sutra ujutro rano moram radit...

Čujemo se...

Pozdrav!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.