Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:50:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189653 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
Hajduk neće doživjeti debakl, Guardioli je najbitnije da ne bude povreda

Nekadašnji trener Hajduka i igrač Barcelone Goran Vučević u razgovoru za Index najavio je veliki subotnji spektakl na Poljudu.

"Spektakl je zajamčen, a u ovoj situaciji to je ono najvažnije. Bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici povodom stogodišnjice kluba, bit će to nezaboravan dvoboj kojeg ćemo se sjećati još dugo godina ma kako god on završio", rekao je Vučević.

"To je magnet za sve one koji voli nogomet. Nadam se da će igrači Barcelone i Hajduka opravdati to i odigrati lijepu i atraktivnu utakmicu", dodao je.

"Hajduk neće doživjeti debakl"

Mnogi se pribojavaju kako bi Barcelona mogla mladim i neiskusnim Hajdukovcima uvaliti pet - šest golova što bi se pogubno odrazilo na samopouzdanje Bijelih ususret važnim europskim i domaćim ispitima.

"Iskreno, ne vjerujem u takav rasplet. Dapače, moglo bi se dogodit nešto sasvim obrnuto. Po meni sigurno je da će Barcelona imati veliki posjed lopte, ali nekog debakla neće biti, u to sam uvjeren i navijači ga se ne moraju pribojavati", objasnio je Vučević.

"Kao prvo Hajduk u toj utakmici nema što izgubiti, nema opterećenja i treme, a trener Krasimir Balakov već je najavio da će isprobati dvadesetak igrača. Isto će se dogoditi i na strani Barcelone, a utakmica neće obilovati prevelikim natjecateljskim nabojem", istaknuo je.

"Guardioli je najbitnije da mu se zvijezde s priprema vrate neozlijeđene"

Poznavajući španjolski mentalitet i Pepea Guardiolu, s kojim je bio cimer dok su igrali zajedno na Nou Campu, njemu je najvažnije da se nitko ne ozlijedi...

"igrao sam u Španjolskoj i Barceloni i znam kako se velike momčadi spremaju tijekom ljetnih priprema. Barcelona igra puno pripremnih utakmica, ali ni u jednom dvoboju nema nekih velikih tenzija. Njima je najvažnije da im se glavne zvijezde ne ozlijede, a koliko će dati ili primiti golova sasvim je nebitno", spremno će nekadašnji trener Bijelih.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
Procita sam ovo maloprije, i samo da se nedogodi neki debalk, jer ka sta je reka Vucevic veliki poraz bi unistio samopouzdanje koje igraci imaju i to bas prije Stoka i to u Engleskoj....  Smile

Tribali si potpisat u ugovoru da nas nesmu nakantati vise od 2 razlike...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
Procita sam ovo maloprije, i samo da se nedogodi neki debalk, jer ka sta je reka Vucevic veliki poraz bi unistio samopouzdanje koje igraci imaju i to bas prije Stoka i to u Engleskoj....  Smile

Tribali si potpisat u ugovoru da nas nesmu nakantati vise od 2 razlike...  Smile Smile

Šta god da bude ne bi se trebali povući u sebe,nije utakmica za neko natjecanje nego čisto prijateljska i to sa Barcelonom,šta god da bude trebaju biti ponosni.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Istina da Stoke nije napravio nista posebno ali ekipa igra u najjacoj ligi na svetu i nesto se sada busati pred njima je preterano...

Stoke City igra u španjolskoj prvoj ligi? Otkad to?

Smile

Cime to Hajduk ima da zapreti?I protiv koje to jake ekipe Hajduk odigra na Poljudu pa ste sad vi "pakleni domacin"?Nemoj da se lazemo ovo je Englezima dobra prilika da se dokopaju LE posebno jer su oni ekipa kojoj se ne pruza mnogo prilika da igra u Evropi,tako da ne vidim cemu se Hajduk nada...

Hajduk nema ničim zaprijetit. Hajduk je loš, preloš, očajan, užasan, katastrofalan... Jeziv i negledljiv.

Svi mi to znamo, svi smo mi toga svjesni. Samo totalna naivčina misli da je ovaj jadan i nikakav, tužan i žalostan, uništen i sjeban, razjeban, kilav i nemoćan Hajduk sposoban napravit bilo šta bolje od onoga šta je napravio prošle godine.

A prošle godine je ušao u Ligu Evrope.

Tako da...

A šta se tiče Barcelone... Samopouzdanje, ponos... O čemu vi pričate, koje samopouzdanje, koji ponos, koji kurci palci...

Trener i stručni štab - Bugari.

Vratar Srbin.

Bekovi Portugalac i Brazilac.

Centarhalf Japanac.

Lijevo krilo Palestinac, rodom iz Rijeke.

Napadač Crnogorac.

Eto, to vam je danas Hajduk.

Ponos? Samopouzdanje? Dajte budite ozbiljni...
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 15:36:25 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Istina da Stoke nije napravio nista posebno ali ekipa igra u najjacoj ligi na svetu i nesto se sada busati pred njima je preterano...

Stoke City igra u španjolskoj prvoj ligi? Otkad to?

Smile

Cime to Hajduk ima da zapreti?I protiv koje to jake ekipe Hajduk odigra na Poljudu pa ste sad vi "pakleni domacin"?Nemoj da se lazemo ovo je Englezima dobra prilika da se dokopaju LE posebno jer su oni ekipa kojoj se ne pruza mnogo prilika da igra u Evropi,tako da ne vidim cemu se Hajduk nada...

Hajduk nema ničim zaprijetit. Hajduk je loš, preloš, očajan, užasan, katastrofalan... Jeziv i negledljiv.

Svi mi to znamo, svi smo mi toga svjesni. Samo totalna naivčina misli da je ovaj jadan i nikakav, tužan i žalostan, uništen i sjeban, razjeban, kilav i nemoćan Hajduk sposoban napravit bilo šta bolje od onoga šta je napravio prošle godine.

A prošle godine je ušao u Ligu Evrope.

Tako da...

A šta se tiče Barcelone... Samopouzdanje, ponos... O čemu vi pričate, koje samopouzdanje, koji ponos, koji kurci palci...

Trener i stručni štab - Bugari.

Vratar Srbin.

Bekovi Portugalac i Brazilac.

Centarhalf Japanac.

Lijevo krilo Palestinac, rodom iz Rijeke.

Napadač Crnogorac.

Eto, to vam je danas Hajduk.

Ponos? Samopouzdanje? Dajte budite ozbiljni...
Po tebi je Primera bolja od Premier lige sto ne znaci da si ti u pravu....Kao drugo jel mozes jednom normalno napisati a da ne budes sarkastican ili u pokusaju duhovitosti...Prije svega briga me napisao sam svoje misljenje a dvomec ce pokazati koliko ko vredi...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Po tebi je Primera bolja od Premier lige sto ne znaci da si ti u pravu....

Ja sam uvijek u pravu.

Kao drugo jel mozes jednom normalno napisati a da ne budes sarkastican ili u pokusaju duhovitosti...Prije svega briga me napisao sam svoje misljenje a dvomec ce pokazati koliko ko vredi...

A ja sam napisao svoje mišljenje o tvoje mišljenju.

Konačni rezultat će pokazat koliko tko vrijedi.

Pošto će Hajduk 100% ispast (a sumnjam i da će uopće gola zabit), to će pokazat dvije stvari:

Stoke je kurac, jer danas svaki kurac može dobit Hajduka.

Hajduk je tragedija kakva se riječima ne da opisat.

A i jednu i drugu stvar smo svi mi već jako dobro znamo, i to već godinama.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
 Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Zbog nevremena Barca kasnila sat vremena, nema straha od odgode utakmice!

NEŠTO iza 12 sati igrači Barcelone trebali su sletjeti privatnim avionom na aerodrom u Splitu. Međutim, nekoliko minuta prije podne nevrijeme biblijskih razmjera spustilo se na Split. Kaštelanski aerodrom privremeno je bio zatvoren, a avion Barcelone čekao je u zraku dozvolu za slijetanje. Ona je stigla nešto prije 13 sati pa su se katalonske zvijezde sigurno spustile na hrvatsko tlo. Od glasnogovornika Hajduka Ante Bilića doznajemo da nema straha od odgode utakmice zbog natopljenog travnjaka. Međutim, problemi bi mogli nastati padne li jaka kiša uoči same utakmice.

Oko 14.30 krenula je press konferencija za novinare na koju su stigli Victor Valdes i Sergio Busquets, dvojac koji je prije samo nekoliko mjeseci igrao finale Lige prvaka i okitio se naslovom najbolje momčadi Starog Kontinenta. Iz FC Barcelone su obavijestili da nije dozvoljeno snimanje njihovih igrača unutar hotela, kao i uzimanje izjava.

Što je posebice interesantno, predstavnici Barcelone sa sobom donose i pobjednički pokal Lige prvaka koji bi trebao biti izložen na pressici u hotelu Lav te kasnije u krugu stadiona u Poljudu. Iako je u prvi mah bilo najavljeno drugačije, Katalonci neće prespavati u Splitu, već će svega sat i pol nakon utakmice poletjeti prema Barceloni.

Zbog velikog broja posjetitelja, za utakmicu Hajduk - Barcelona planirane su dodatne mjere osiguranja na cijelom području Poljuda. HNK Hajduk moli vlasnike ulaznica da planiraju raniji dolazak jer će u 20:10 svi ulazi na stadion biti zatvoreni. Nakon 20:10 h neće biti omogućen ulaz nikome - ni akreditiranim novinarima ni gledateljima sa kupljenom kartom.

Stroge kontrole kroz dva sigurnosna prstena bit će na snazi i prilikom provjere ulaznica. Nakon prve kontrole elektronskim čitačima na glavnom ulazu, svaki posjetitelj stadiona bit će obvezan dati kartu na uvid i pri ulasku na tribine.

Također, molimo sve naše navijače za razumijevanje što za ovu utakmicu neće biti omogućen besplatan ulaz za djecu (bez obzira na dob djeteta). Kako bi udovoljili dodatnim sigurnosnim mjerama, s jednom kartom za utakmicu mjestu na tribini će moći pristupiti samo jedna osoba. Zahvaljujemo svim našim posjetiteljima i vjernim navijačima na poštivanju navedenih uputa, te se unaprijed ispričavamo za eventualne neugodnosti prouzročene nepoštivanjem istih.

Ostalo još tri tisuće karata: Ulaznice po istoj cijeni i na dan utakmice

Zbog odličnog odaziva navijača i zadovoljavajućeg financijskog učinka proslave stogodišnjice Hajduka, ulaznice za nogometni spektakl Hajduk – Barcelona danas, na dan utakmice, moći će se kupiti po istoj cijeni kao i prethodnih dana. U prodaji je preostalo nešto manje od tri tisuće karata za istočnu i zapadnu tribinu.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
"Žao nam je što nismo kompletni, ali i s ovom momčadi borili bismo se za naslov prvaka"

BARCELONA je stigla u Split. Iako je sastav koji će trener Josep Guardiola izvesti u Splitu barem upola manje impresivan od onog koji je protiv Manchester Uniteda postao prvak Europe, na Poljudu je pred novinare izašao standardni dvojac iz prve jedanaestorke vratar Victor Valdes i Sergio Busquets, kojeg nogometni zaljubljenici više pamte kao glavnog "glumca" utakmica s Realom prošle sezone.

"Imali smo težak let, ali sada smo tu. Nadamo se da ćemo ponoviti uspjeh iz prošle sezone, očekuje nas teška sezona, vrlo intenzivna. Sve trofeji koji dolaze želimo osvojiti, bit će teško", rekao je Valdes.

"Upoznati smo da je ovo važna utakmica za Hajduk, a za nas samo prijateljska. Znam i da nas očekuje vatrena atmosfera na stadionu. Neki su nas već na aerodromu dočekali. Raduje me to. Ovo je za nas utakmica u kojoj će mladi iz Barcelone B dobiti priliku učiti od prvotimaca.

Nije ova momčad ništa lošija od prve, to je naša filozofija u klubu. Smatram da bismo se i s ovom postavom borili za naslov prvaka Španjolske", dodao je vratar.

Valdesu se sviđa Vidić, Busquetsu Prosinečki

Busquets je dodao kako unatoč prijateljskoj utakmici očekuje pobjedu Barcelone.

"Žao mi je što nisu svi prvotimci došli, ali nije bilo moguće zbog ozljeda i drugih obaveza. Svi koji su došli su dobri igrači i očekujemo pobjedu", rekao je Sergio, a onda se dotakao i Prosinečkog, jednog od rijetkih igrača s ovih prostora koji su ostavili trag u "ponosu Katalonije".

"Upoznao sam Prosinečkog. Veliki je igrač i dobar trener. Ne odbacujem mogućnost da me jednog dana trenira".

Srpske novinare zanimalo je što Valdes misli braniču Manchester Uniteda Nemanji Vidiću.

"Mi u Barceloni težimo najvišim ciljevima i radujemo se kad najbolji igrači dolaze kod nas. Vidić je jedan od najboljih braniča na svijetu i bila bi mi čast da dođe na Camp Nou".

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Guardiola u Splitu: Hrvati misle da mogu pobijediti svakoga. Vjerujte, ovo je prava Barcelona!

ISPRED hotela Lav Meridien u Podstrani stožer i igrače Barcelone dočekalo je stotinjak navijača. Pep Guardiola mahnuo je okupljenima, dok su ostai igrači šutke ušli u hotel. Na press konferenciji je Guardiolu, Valdesa i Busquetsa dočekao ogroman novinarski auditorij.

"Volio bih da sam mogao sve igrače povesti i radi vas i radi mene. Xavi nije uopće trenirao, Pique i Pedro su odradili svega dva treninga. Messi i društvo s Copa Americe nisu imali 11 mjeseci odmora i čak da se radilo o finalu Lige prvaka, ne bih zvao sve ove koje sam ostavio gore", u startu je Guardiola odgovorio na pitanje koje najviše zanima navijače Hajduka, ali i Barcelone, koji će večeras pohoditi Poljud.

Nadalje, Guardiola je otkrio da ostaje u Barceloni, jer obožava trenirati i voditi najbolju momčad svijeta. Katar? Nema govora, kaže izdanak Barcine La Masije.

Nezaobilazna je tema bio Robi Prosinečki...

"Prosinečki je bio sjajan nogometaš i zašto ne, volio bih da me naslijedi jednog dana. Ne mogu ga preporučiti predsjedniku jer samo o njegovim uspjesima ovisi eventualni dolazak na Nou Camp."

O Hajduku će Guardiola više toga moći reći nakon utakmice.

"Nisam gledao bijele, jer su prošle sezone igrali pod drugim trenerom pa nije bilo smisla"

Možda onda koja riječ više o sastavu koji će on izvesti na Poljud?

"U momčadi je ostala nekolicina sjajnih igrača, unatoč izostancima. Villa, Sergio, Iniesta i drugi. Nećemo promijeniti stil igre, vjerujem svim igračima. Želimo pobijediti i igrati napadački nogomet, a svjestan sam kakva nas atmosfera očekuje na stadionu kao i da su Hrvati nogometni zaljubljenici koji misle da mogu pobijediti svakoga, pa i prvaka Europe. Bit će zanimljivo, želimo razveseliti sve ljude na stadionu, budite uvjereni da je u Split došla prava Barcelona", poručio je Pep.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:50:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.388 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.