Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:11:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189670 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Mislim da nemaju velike sanse protiv Engleza..
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 13:32:42 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
Sinoc kada ste onako rano poveli pomislih da nije neka opasna namestaljka ali nije, izgleda da cete ove sezone jos agresivnije da se koljete sa Dinamom.

Ja se nadam da cemo se klati za prvo misto  Smile 
Dinamo je jak ali jucer je Hajduk pokaza da je naucio igrati, nisu vise glupi kad igraju protiv bunkera nego pametno igraju, sa jedne strane na drugu dog nedode prilika za sut na gol... A da jucer nije njihov golman bio lud Hajduk bi pobjedio 3-4 razlike...

A sta su Englezi napravili u svojoj povjesti pa da Hajduk nema sanse proc dalje? Mislim ako Hajduk izvuce pozitivan rezultat iz Engleske (tipa poraz 2 : 1) da ima velike sanse proci dalje jer je Hajduk na Poljudu gazda protiv bilo koga da igra... A i Stokeu je utakmica protiv Hajduka 1. sluzbena utakmica i tek im tada pocinje sezona pa Hajduk moze igrati na tu kartu da ce igracima Stokea biti "teske" noge od priprema jer oni tempiraju formu za Englesko prvenstvo....

« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 14:45:30 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Sinoc kada ste onako rano poveli pomislih da nije neka opasna namestaljka ali nije, izgleda da cete ove sezone jos agresivnije da se koljete sa Dinamom.

Ja se nadam da cemo se klati za prvo misto  Smile 
Dinamo je jak ali jucer je Hajduk pokaza da je naucio igrati, nisu vise glupi kad igraju protiv bunkera nego pametno igraju, sa jedne strane na drugu dog nedode prilika za sut na gol... A da jucer nije njihov golman bio lud Hajduk bi pobjedio 3-4 razlike...

A sta su Englezi napravili u svojoj povjesti pa da Hajduk nema sanse proc dalje? Mislim ako Hajduk izvuce pozitivan rezultat iz Engleske (tipa poraz 2 : 1) da ima velike sanse proci dalje jer je Hajduk na Poljudu gazda protiv bilo koga da igra... A i Stokeu je utakmica protiv Hajduka 1. sluzbena utakmica i tek im tada pocinje sezona pa Hajduk moze igrati na tu kartu da ce igracima Stokea biti "teske" noge od priprema jer oni tempiraju formu za Englesko prvenstvo....

Istina da Stoke nije napravio nista posebno ali ekipa igra u najjacoj ligi na svetu i nesto se sada busati pred njima je preterano...Cime to Hajduk ima da zapreti?I protiv koje to jake ekipe Hajduk odigra na Poljudu pa ste sad vi "pakleni domacin"?Nemoj da se lazemo ovo je Englezima dobra prilika da se dokopaju LE posebno jer su oni ekipa kojoj se ne pruza mnogo prilika da igra u Evropi,tako da ne vidim cemu se Hajduk nada...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Istina da Stoke nije napravio nista posebno ali ekipa igra u najjacoj ligi na svetu i nesto se sada busati pred njima je preterano...Cime to Hajduk ima da zapreti?I protiv koje to jake ekipe Hajduk odigra na Poljudu pa ste sad vi "pakleni domacin"?Nemoj da se lazemo ovo je Englezima dobra prilika da se dokopaju LE posebno jer su oni ekipa kojoj se ne pruza mnogo prilika da igra u Evropi,tako da ne vidim cemu se Hajduk nada...

Pa jeli prosle godine Hajduk izgubio od Dinama iz Bukuresta u gostima 3 : 1 a onda na poljudu pobjedio 3 : 0, nakon te utakmice je protiv Unireje doma 1.pol gubio 1 : 0 i okrenio u drugom na 4 : 1, jeli protiv Anderlecta odigra 1 : 0, protiv Zenita je igra podjednako dobro ali je Zenit ima 2 penala i ostali smo 3 : 2 za Zenit, a protiv Aeka nismo imali srice, 1.pol smo promasili 5 100% prilika i sudac nas je pokra i na kraju smo izgubili zbog neiskustva....
A za povijest nemoj da izvlacim podatke koga je Hajduk sve dobio na Poljudi jer jedino sto Hajduk sada ima je Poljud i ludu atmosferu..... (Eva samo pogledaj vidio koji sam stavi neki dan, i vidit ces koga je Hajduk sve dobio na poljudu, a ako bude tribalo izvuci cu ti sve velike pobjede)

A za Stoke sam cita da je proda svoje najbolje igrace od prosle sezone a da niti jednog nisu doveli, a kako je jucer Hajduk odigra (protiv zadnjeg bunkera je ima 27 suteva na gol od toga 15 u okvir gola, i 15 kornera, a napravio je 10-tak faula, a prije i do 40) daje mi nadu da se Stoke moze proci i da ce se proci!!!

Edit:
PLAYERS IN
Jonathan Woodgate - 1 year deal 

PLAYERS OUT
Abdoulaye Faye - released
Eidur Gudjohnsen - released
Ibrahima Sonko - released
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 17:58:12 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ако ћеш да се бакћеш историјом онда немој половично да гледаш. ОК на Пољуду сте 150% јачи, али сте зато напољу мањи од маковог зрна. То вам је трејдмарк.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73

Pa jeli prosle godine Hajduk izgubio od Dinama iz Bukuresta u gostima 3 : 1 a onda na poljudu pobjedio 3 : 0, nakon te utakmice je protiv Unireje doma 1.pol gubio 1 : 0 i okrenio u drugom na 4 : 1, jeli protiv Anderlecta odigra 1 : 0, protiv Zenita je igra podjednako dobro ali je Zenit ima 2 penala i ostali smo 3 : 2 za Zenit, a protiv Aeka nismo imali srice, 1.pol smo promasili 5 100% prilika i sudac nas je pokra i na kraju smo izgubili zbog neiskustva....
A za povijest nemoj da izvlacim podatke koga je Hajduk sve dobio na Poljudi jer jedino sto Hajduk sada ima je Poljud i ludu atmosferu..... (Eva samo pogledaj vidio koji sam stavi neki dan, i vidit ces koga je Hajduk sve dobio na poljudu, a ako bude tribalo izvuci cu ti sve velike pobjede)

A za Stoke sam cita da je proda svoje najbolje igrace od prosle sezone a da niti jednog nisu doveli, a kako je jucer Hajduk odigra (protiv zadnjeg bunkera je ima 27 suteva na gol od toga 15 u okvir gola, i 15 kornera, a napravio je 10-tak faula, a prije i do 40) daje mi nadu da se Stoke moze proci i da ce se proci!!!

Edit:
PLAYERS IN
Jonathan Woodgate - 1 year deal 

PLAYERS OUT
Abdoulaye Faye - released
Eidur Gudjohnsen - released
Ibrahima Sonko - released
Ovo uopste nisu najbolji igraci koje taj klub ima tako da nema veze nikakve...Kao drugo igra se protiv kluba koji je u najjacoj ligi na svetu,koji je pobedjivao ekipe 5 puta jace od Hajduka itd...Isto tako Hajduk je prosle sezone odigrao veoma dobro u Evropi,sto ne znaci da ce i ove...Ne kazem da ne treba se nadati ali stvarno su male sanse za prolaz...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Ovo uopste nisu najbolji igraci koje taj klub ima tako da nema veze nikakve...Kao drugo igra se protiv kluba koji je u najjacoj ligi na svetu,koji je pobedjivao ekipe 5 puta jace od Hajduka itd...Isto tako Hajduk je prosle sezone odigrao veoma dobro u Evropi,sto ne znaci da ce i ove...Ne kazem da ne treba se nadati ali stvarno su male sanse za prolaz...

Ma mozemo mi bilo sta pricati (Hajduk vise iskustva + Poljud, Stoke iz Engleske + Nekoliko iskusnih igraca) ali za 2 tjedan dana cemo vidit ko je bio u pravu a ko nije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Pennant nakon Šibenika: Hajduk je najteži protivnik kojeg smo mogli izvući!

Hajdukov protivnik u trećem pretkolu Europa lige tek je nedavno započeo pripreme za nadolazeću sezonu. Stoke je za sada igrao tek s nekoliko ispodprosječnih klubova zbog čega im je cilj što prije uhvatiti formu za prvu utakmicu s "bijelima" koja je na rasporedu 28. srpnja u Engleskoj.

- Hajduk je već započeo svoju sezonu, sigurno je da trenutačno imaju prednost što se tiče fizičkog dijela, ali nama do utakmice preostaju još tri pripremna susreta i vjerujem da ćemo uhvatiti optimalnu formu - rekao je za engleske medije Jermaine Pennant, jedan od igrača Stoka s velikim europskim iskustvom.

Pomoćnik trenera Tonyja Pulisa, Dave Kemp, sinoć je bio na utakmici Hajduk - Šibenik gdje je dobio opširniju sliku o sposobnostima ekipe Krasimira Balakova. Englezi su izborili europsko natjecanja nakon dugih 37 godina.

Pennant koji je 2006. nastupio u finalu Lige prvaka zna da Hajduk ima veći europski pedigre od njegove sadašnje momčadi. Ipak, najavljuje pobjedu na Brittania stadionu. Nitko se tamo nije naigrao, padali su Arsenal, Liverpool i Chelsea, tako da će i Hajduku sigurno biti teško. Svejedno Pennant ne podcjenjuje svoje protivnike.

- Hajduk je sigurno najteži protivnik od svih koje smo mogli izvući. Ipak nitko ne voli doći na naš stadion. Nadam se da ćemo već u prvoj utakmici kod kuće pobijediti i ugodno dočekati uzvrat u Splitu - zaključuje igrač Stokea.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
Ovo bila neka akcija prije utakmice,a? Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Ovo bila neka akcija prije utakmice,a? Smile

A vjerovatno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:11:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.