Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:00:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189808 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Pazi, ja znam da si ti to rekao, mene apsolutno ne zanima da li ti to hoces da priznas ili ne. Jos manje imam zivaca da sada kopam po tvojim postovima da bih trazio taj jedan medju 9 hiljada. Nije mi bitno da dokazujem nesto u sta sam siguran ako neko drugi ima zivaca i vremena nek preceslja tvoje postove i naci ce i taj sigurno.

Cak sta vise u nekim razgovorima ovako van foruma koristio sam tu recenicu kao neki realan pogled na stvari....

Citat
Ali nećemo se sad vrijeđat, nema smisla... sve šta ja ovde tebi napišem nije ni 1% od onoga šta mislim o takvima poput tebe, tako da... nema smisla...
ccccc Smile  jeben si ti igrac al mnogo vise jeben nego igrac Smile

« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 16:23:56 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Па оно што ти је Горанац рекао, да је Звезда већи клуб од Ајдука. А ти расплео онда о аспектима појединачно, те интимно те резултатски курац палац.... киша око Крагујевца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јакша је у праву, ништа док не убацимо политику Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
Pazi, ja znam da si ti to rekao...

Znaš? Ajde, neka... Dobro za tebe da barem nešto znaš.

Па оно што ти је Горанац рекао, да је Звезда већи клуб од Ајдука. А ти расплео онда о аспектима појединачно, те интимно те резултатски курац палац.... киша око Крагујевца.

Ajde ne seri.

Lijepo sam ti napisao...

Rezultat sve govori. Zvezda je rezultatski jača od Hajduka, ispred Hajduka, uspješnija, trofejnija... kako god

Ali za mene kao navijača Hajduka Hajduk je najveći. A objasnio sam i zašto je za mene kao navijača Hajduka Hajduk najveći.

Šta ti tu nije jasno?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dobro bre, ljudi, dosta merenja ciji je veci...

Ljubav prema klubu se valjda ne meri trofejima, barem kod pravih navijaca. Nebitno je da li ce ti klub biti prvi u Evropi ili ispasti iz lige, ti ces ga isto voleti, barem bi tako trebalo. Takodje se ne meri brojem navijaca koji dolaze na utakmice tog kluba. Ono sto su Splicani ucinili za prosalvu 100 godina Hajduka je jako lepo izgledalo, i na tome bi svako normalan trebalo da im cestita. A ja se nadam da cu za 100 godina Zvezde, ako budem ziv, docekati nesto jos lepse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
Pa ja sam to pokušao objasnit šta sam bolje mogao... A jebi ga, tko ne razumije, ne razumije... ja nacrtat ne mogu.

Inače (za one koji nisu znali), u ex-Yu ligi Hajduk je jedini klub koji je imao pozitivan skor u utakmicama za Zvezdom. Jedini.

Činjenica na koju su svi navijači Hajduka osobito ponosni. Ili barem, svi oni rođeni prije 1991. godine, jer ova mlađarija ne shvaća baš kakva je ondašnja liga bila
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Do pre samo 5 dana, ova tema je imala jedva 12 stranica, a postoji od 2006-e... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
A jebiga... 100 godina je 100 godina...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
За тебе као навијача Хајдука је Хајдук највећи. Заболе ме. То је потпуно небитна ствар. Ја тебе питам да објективно одговориш.

То ти је као да мене неко дал је Звезда већа од Реала а ја кажем да је за мене циганина Звезда највећа.

Објективно - Реал је већи од Звезде. Објективно. А и за тебе је питање постављено да објективно одговориш. Или не умеш бити објективан?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
Kad navijač priča o svom klubu, onda ne može bit objektivan.

Objektivnost i navijanje su nespojivi pojmovi. Objektivnost i navijanje su kontradikcija.

Pogotovo kad se uspoređuju dva trofejna kluba iz iste (ili nekada iste) lige.

Onaj tko tvrdi da je navijač nekog kluba, i onda o tom istom klubu priča uz napomenu "objektivno", taj ili nije navijač, ili nije objektivan.

Pitaj navijača (ne guzonju-simpatizera nego navijača) Barcelone koji je veći klub - Barcelona ili Real. Pitaj navijača Liverpoola koji je veći klub, Liverpool ili ManUtd. Pitaj navijača Juventusa koji je veći klub, Juventus ili Milan.

Svi (ako su razumni) će ti ispričat manje-više ovo šta ja sada tebi govorim...

Navijanje je iracionalno i neobjektivno. Točka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:00:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.72 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.