Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:32:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189679 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3

« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 22:59:07 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Evo video sa slikama Torcide u 2010. godini...

p.s. fala moderatorima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Када већ бришете постове на крају расправе, следећи пут би могли тако нешто учинити на почетку, обрисати првоокацију и крај.

Код нас слободни закони, код нас смеју да се пале укље. Господе Боже.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
Bog te mazo'... ja mislio da smo mi u Splitu neobjektivni, al' šta sam ovdje sve pročitao...

Vrh. Vrh vrhova. Ono, treba vam priznat da ste vi u Srbiji u nečemu ipak prvi u svijetu. Prvi ste u svijetu po minimalnom dodiru sa realnošću. Jeste, majke mi mile. Jeste.

Svaka čast.  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Sto se tice istorije, Torcida svakako najveca grupa u ex yu Wink Sto se tice sadasnjeg stanja i stanja od kada ja pratim Cigani a i Grobari su ispred u svakom segmentu.

Ma da... cijeli Beograd gori kad Zvezda igra. Od zapaljenog starog papira. To vam je, otprilike, domet.

Ne znam sta da ti kazem prijatelju Smile

Ponekad se toliko zapetljas u svojoj antiprotivnosti da ne znas vise ni gde bijes Smile Ponekad sam svojim recima protivrecis Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ono, treba vam priznat da ste vi u Srbiji u nečemu ipak prvi u svijetu

Koliko samo puta... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
Ne znam sta da ti kazem prijatelju Smile

Ponekad se toliko zapetljas u svojoj antiprotivnosti da ne znas vise ni gde bijes Smile Ponekad sam svojim recima protivrecis Smile

A jebi ga, srećo tetkina... Ako je problem shvatit napisano, tu onda, bojim se, nema pomoći

Koliko samo puta... Smile

Šta, jebe te disleksija pa si uspio pročitat samo ono šta ti se sviđa?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 15:33:45 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Tebe jebe mnogo toga u zivotu,definitivno.

Kao na pr. trip da je Hajduk veci klub od Crvene Zvezde i da ima bolje navijace...jeeee  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ne shvatas ti ni sam sebe... Tipicno hrvatski, stavovi ti variraju od toga ko ti je sagovornik. Secam se da si ti potencirao pricu da se svaka prica o velicini klubova zavrsava sa ciganskim osvajanjem KS, secam se i da si pricao da bi sve titule u svim sportovima menjao za tu jednu. No hajde kao da neko stvarno ozbiljno shvata tvoje pisanje.

Covece pun si gorcine i mrznje koju iskazujes na jedan vrlo los nacin. Trudis se da budes sarkastican i duhovit a ustvari si povrsan i glup.

O velicini navijackih grupa necu da pricam sa osobom koja o istim ne zna nista osim onoga sto su joj pricali ili sto je videla na televizoru.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S500
Tebe jebe mnogo toga u zivotu,definitivno.

Momentalno samo njih dvije

Kao na pr. trip da je Hajduk veci klub od Crvene Zvezde i da ima bolje navijace...jeeee  Smile

Gdje sam ja to rekao? ako možeš, pronađi citat, lijepo bi te molio

Ne shvatas ti ni sam sebe... Tipicno hrvatski, stavovi ti variraju od toga ko ti je sagovornik.

Tipično srpski, kad ti se ne sviđaju nečiji stavovi, optužiš ga da je tipični Hrvat. I onda kruži priča da su Srbi maštoviti... E pa ne bih rekao, ružo bakina

Secam se da si ti potencirao pricu da se svaka prica o velicini klubova zavrsava sa ciganskim osvajanjem KS, secam se i da si pricao da bi sve titule u svim sportovima menjao za tu jednu. No hajde kao da neko stvarno ozbiljno shvata tvoje pisanje.

Gdje? Kad? Na kojoj temi?

Covece pun si gorcine i mrznje koju iskazujes na jedan vrlo los nacin. Trudis se da budes sarkastican i duhovit a ustvari si povrsan i glup.

Zlato strinino, da bi se shvatio sarkazam ili duhovitost neophodno je potrebna barem marginalna inteligencija. Na tvoju veliku žalost, ta je margina ipak izvan tvog domašaja.

O velicini navijackih grupa necu da pricam sa osobom koja o istim ne zna nista osim onoga sto su joj pricali ili sto je videla na televizoru.

Aha. A ti sjedio do mene na kauču dok sam gledao tu emisiju, pa znaš.

Krvi ti irudove, šta sve crna zemlja nosi na sebi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:32:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.