Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 05:56:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 188075 puta)
Ucesnik diskusija

I krv svoju za plavu boju!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
Zastava Zagreb, Hrvatska, XPBATCKA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Ma moj Djole sve ti je to tema samo treba malo širine...Važno da se dobro zekamo!
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
ja sam cisto iz zezanja spomenuo ribe iz splita jer sam cesto letovao u dalmaciji kao klinac i imao sam prilike da ih upoznam, a ovi zagrebacki kompleksasi mogu da kenjaju sta hoce...
dinamo nikad nije ni bio veliki klub u bivsoj sfrj i to njih boli...kada se saberu sve medjusobne utakmice i titule bivse velike cetvorke dinamo je ubedljivo cetvrti...mozda je sad drugacije, verovatno je politika uticala da dinamo bude veci klub trenutno od hajduka to ne znam niti me zanima, hrvatsku ligu pratim samo zbog kladionice ali cinjenica je da je hajduk u bivsoj sfrj bio mnogo uspesniji od dinama po mnogo cemu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ja sam cisto iz zezanja spomenuo ribe iz splita jer sam cesto letovao u dalmaciji kao klinac i imao sam prilike da ih upoznam, a ovi zagrebacki kompleksasi mogu da kenjaju sta hoce...

Živa istina. Znam iz prve ruke (i čune) Smile Smile Smile

dinamo nikad nije ni bio veliki klub u bivsoj sfrj i to njih boli...kada se saberu sve medjusobne utakmice i titule bivse velike cetvorke dinamo je ubedljivo cetvrti...mozda je sad drugacije, verovatno je politika uticala da dinamo bude veci klub trenutno od hajduka to ne znam niti me zanima, hrvatsku ligu pratim samo zbog kladionice ali cinjenica je da je hajduk u bivsoj sfrj bio mnogo uspesniji od dinama po mnogo cemu...

Opet živa istina. Pa koliko god to nekome smetalo, pa se pravdao izjavama tipa "Tito je navijao za Hajduk" itd. itd.

Istini za volju, politika je i u bivšoj SFRJ imala svoje prste u nogometu - i to puuuuno više nego danas, kad je lova bitnija od politike, ali ipak...Hajduk ih šiša po svemu!  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bilo koji srbin kada bi se pojavio na POljudu debelo bi najebao,a vi hvalite ustaske p....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Iz kojeg si ti filma?
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A vidiš mu nick...

Pretpostavljam da je iz filma "Let iznad kukavičijeg gnijezda"  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slijede teške tekme za Hajduk, prva protiv Varteksa bez cijelog veznog reda.. ozlijede i žuti kartoni... Musa neće bit spreman ni za Dinamo. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da da... bit će zajebano.. nema Muse - ruptura mišića, mjesec dana pauze, nema Damjanovića koji je kartorniran, Kranjčar otišao, Balatinac ima fibru (visoku temperaturu)...

Ali valjda de Vulić nešto smislit za Varteksa, pa uz potporu 30.000 ljudi ne bi trebalo bit problema

A za Dinamo će se vratit Balatinac i Damjanović, pa ćemo onda vidit - bit će šta bude...

Jebi ga, nitko ne očekuje baš sve pobjede - mora se jednom i izgubit bodove... ovo je ionako puuuuuno više od očekivanog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Jebeš prvenstvo ako se svede samo na Hajduk i Dinamo!Meni baš i nije drago kako Rijeka stoji.
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa nitko nije očekivao da će izgubit 4 zaredom, ali po meni i nemaju neku strašnu ekipu! Pogotovo obrana koja je odlaskom Kneževića skroz loša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 05:56:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.