Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:39:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 269656 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Da. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Zajec zeko dinamovo med i mlijeko  Smile
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lens zainteresiran za Mandžukića

Francuski nogometni portal Maxifoot piše da su Lensovi emisari u Hrvatskoj pratili Dinamovog napadača Marija Mandžukića…

Lens je, piše ovaj portal, već počeo pregovore o dovođenju 22-godišnjeg Dinamovog napadača, iako nije precizirano o kakvim je pregovorima riječ.

Maxifoot navodi da je Mandžukić na kraju prošle sezone prešao iz Zagreba u Dinamo, te da je ove sezone u prvenstvu odigrao 29 utakmica i postigao 12 pogodaka.

Dodaje i da je Mandžukić u studenom prošle godine bio u sastavu hrvatske reprezentacije koja je gostovala kod Makedonije u kvalifikacijskoj utakmici za Euro, ali se njegovo ime nije našlo na popisu hrvatskog izbornika Slavena Bilića za Europsko prvenstvo.

Dinamo neće pustiti Mandžukića za manje od 4 ili 5 milijuna eura, tvrdi Maxifoot, te zaključuje da eventualni transfer sigurno neće ugledati svjetlo dana, ukoliko Lens ne osigura prvoligaški status sljedeće sezone.

Podsjećamo, Lensov je standarni prvotimac vratar Vedran Runje, član hrvatske reprezentacije.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
pa to kaj grad daje je crkavica. neš ti para 20 milijuna kuna  Smile

Da, da... Halo Bing... cijena prava sitnica...

a od 2000. na ovamo su sjeli transferi bišćana, balabana, leke, koji nas nisu nikad dovodili u bezizlaznu situaciju kao hajduka.

A ja mislio da je u lovu dobila Croatia, koja (po izjavi punomoćnika Dinama pred sudom) nije pravni prednik Dinama.

hej, vi ste za stipu i srnu u paketu dobili možda malo preko milju eura.

Nikad nisam poricao nesposobnost Hajdukove uprave. Njihova nesposobnost dostiže epske proporcije.

uostalom, u čemu je problem ako grad financira hladni pogon kluba? kao da se o kriminalu radi. čiji je stadion?

Da, radi se o kriminalu jer gradski proračun Zagreba puni se lovom iz cijele jebene države. To vama purgerima nikako u glavu ne ide.

čiji je klub na kraju krajeva?

Ne zna se. U tome i jest kvaka...

prema tome, nemojte se frustrirati što vaši gradovi ili nemaju sredstava ili su nezainteresirani.

Pa da... razlog što kompletna država (dakle i oni koji ne navijaju za Dinamo) financiraju taj klub uopće nije validan razlog za frustracije. Ni najmanje.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 16:54:22 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
pa to kaj grad daje je crkavica. neš ti para 20 milijuna kuna  Smile

Da, da... Halo Bing... cijena prava sitnica...

a od 2000. na ovamo su sjeli transferi bišćana, balabana, leke, koji nas nisu nikad dovodili u bezizlaznu situaciju kao hajduka.

A ja mislio da je u lovu dobila Croatia, koja (po izjavi punomoćnika Dinama pred sudom) nije pravni prednik Dinama.

hej, vi ste za stipu i srnu u paketu dobili možda malo preko milju eura.

Nikad nisam poricao nesposobnost Hajdukove uprave. Njihova nesposobnost dostiže epske proporcije.

uostalom, u čemu je problem ako grad financira hladni pogon kluba? kao da se o kriminalu radi. čiji je stadion?

Da, radi se o kriminalu jer gradski proračun Zagreba puni se lovom iz cijele jebene države. To vama purgerima nikako u glavu ne ide.

čiji je klub na kraju krajeva?

Ne zna se. U tome i jest kvaka...

prema tome, nemojte se frustrirati što vaši gradovi ili nemaju sredstava ili su nezainteresirani.

Pa da... razlog što kompletna država (dakle i oni koji ne navijaju za Dinamo) financiraju taj klub uopće nije validan razlog za frustracije. Ni najmanje.

ovo je tragično ne poznavanje, ne znam odkud da krenem  Smile

1. dinamo vraća ime14.02.2000. transfer bišćana je u prosincu 2000., balabana 2001., leke 2002, tako da si krivo mislio.

2. radi se o kriniminalu što grad financira svoje gradske klubove? halo, grad zagreb ima proračun za vrhunski sport gdje svake godine dodjeljuje novac najvećim klubovima (dinamo, cibona, rk zagreb, mladost, nk zagreb itd.) na temelju uspješnosti u prethodnoj godini.
što se tiče zg proračuna, molio bih te da mi ti ili bilo tko drugi u ovoj državi, a da je izvan zagreba počne plaćati i prirez kad već sve drugo plaćate  Smile tvoje neznanje je u rangu jednog lika, koji je izjavio da nama u proračun ide svaki put kad on iz šibenika zove babu u zagoru  Smile Smile Smile splitski proračun je 10 puta manji od zagrebačkog, što je razmjerno činjenici da je zagreb duplo razvijeniji grad, i gotovo pet puta veći. znači, mi krademo državu (po tvojoj logici), ništa manje nego i vi.

3. mirno spavaj, sigurno ne plaćaš financiranje dinama, ali zato svi mi godinama plaćamo posrnulu brodogradnju od istre do dalmacije, pa nisam čuo da je netko ovdje rekao da nas dolje na moru muzu već godinama.

pozdrav
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
ovo je tragično ne poznavanje, ne znam odkud da krenem  Smile

Kreni odakle god hoćeš...

1. dinamo vraća ime14.02.2000. transfer bišćana je u prosincu 2000., balabana 2001., leke 2002, tako da si krivo mislio.

Provjeri datume.

Nadalje, zar i ti tvrdiš da Croatia nije pravi sljednik Dinama?

2. radi se o kriniminalu što grad financira svoje gradske klubove? halo, grad zagreb ima proračun za vrhunski sport gdje svake godine dodjeljuje novac najvećim klubovima (dinamo, cibona, rk zagreb, mladost, nk zagreb itd.) na temelju uspješnosti u prethodnoj godini.
što se tiče zg proračuna, molio bih te da mi ti ili bilo tko drugi u ovoj državi, a da je izvan zagreba počne plaćati i prirez kad već sve drugo plaćate  Smile tvoje neznanje je u rangu jednog lika, koji je izjavio da nama u proračun ide svaki put kad on iz šibenika zove babu u zagoru  Smile Smile Smile splitski proračun je 10 puta manji od zagrebačkog, što je razmjerno činjenici da je zagreb duplo razvijeniji grad, i gotovo pet puta veći. znači, mi krademo državu (po tvojoj logici), ništa manje nego i vi.

Laži i neistine kojima se godinama šopa zagrebačka javnost, ne bi li nekako opravdala besprizorni bezobrazluk.

Prvo mi reci otkud dolazi lova u zagrebački proračun? Sa neba, možda? Ili zaista misliš da su ti jebeni prirezi, na koji se svaki purger želi već eonima, jedini i najvažniji priliv u gradski proračun grada Zagreba?

Neće bit, doktore... neće bit...

BTW - taj lik koji ti je spomenuo slučaj sa Šibenikom i babom u Zagori vjerovato je u pravu.

3. mirno spavaj, sigurno ne plaćaš financiranje dinama, ali zato svi mi godinama plaćamo posrnulu brodogradnju od istre do dalmacije, pa nisam čuo da je netko ovdje rekao da nas dolje na moru muzu već godinama.

Plaćam. Naime, i ja trošim struju.

Nadalje, slobodno reci da i ti plaćaš za brodogradnju. Šta se mene tiče, ne moraš plaćat ništa.

Samo, onda bi morao imat đon-obraz pa izjednačit brodogradnju sa jednim nogometnim klubom iz jednog grada.

Ali, šta drugo očekivat od navijača Dinama nego đon-obraz.

No dobro... zaista nemam namjeru natpišavat se ovdje oko centralizacije i funkcioniraja ionako sjebane države.

Pizdio ja ne pizdio, ništa ne mogu promijenit.

Ja Dinamo prezirem, i prezirat ću ga, bez obzira kakve uspjehe Dinamo imao i otkud se financirao.

A ako ti želiš vjerovat da cijela država ne financira Dinamo, i da se zagrebački proračun ne puni lovom iz cijele države - samo izvoli. To ti nitko ne može zabranit.

« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 19:14:15 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
nisam tip koji sjedi doma i pizdi na nekog petog za usran život. a solit mi pamet o proračunu nećeš, jer to mi je struka, a ti ako ne želiš samo pizdit, fino si nađi strukturu tog proračuna (prihode i rashode), pa si smiri dušu.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
čuj, ima bit da je to struka i tebi i meni... jer i ja znam ponešto o tome...

A sad, ako ti je (kako kažeš) to zaista struka, onda sam u pravu šta se tiče ovoga o đon-obrazu...

Čuj... ima bit da je problem priznat da se ZG-gradski proračun puni lovom iz cijele države... iako ne vidim zašto je to problem. Pa nisi ti pisao zakonsku regulativu, nisi ti kriv za takvo stanje...

Uglavnom, vidim da je i tebi (kao i većini purgera) prva i jedina replika da svi mi (pod ovim "mi" valjda mislite na druge koje božanska providnost nije blagoslovila životom u Zagrebu) kad kritiziramo nepoštenu i bezobrzanu centralizaciju države u biti tražimo isprike za naš "jadan" život.

E sad... ne znam u kojem filmu ti živiš, ali meni moj život niti je jadan niti ja tražim isprike za bilo šta. Ja samo navodim istinite činjenice.

Ali, već rekoh... pizdio ja ne pizdio, isti je kurac... ja ništa promijenit ne mogu.

Pa u tome tonu... pa-pa   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Werder za Mandžukića nudi 10 milijuna eura

Može li Zdravko Mamić odbiti 10 milijuna eura koliko je Werder spreman iskrcati za mladog napadača Marija Mandžukića? Mamić navodno dvoji, ali za sada je bliži odluci da ga ostavi, jer je svjestan da bez Mandžukića teško može graditi jaku momčad za novu sezonu. Iako 10 milijuna zvuči vrtoglavo puno, a i Werderov sportski direktor Klaus Allofs uvjeren je da ne može dobiti - odbijenicu!

Nije tu, međutim, kraj brojnim novostima koje se vrte oko kluba. Zadrani Marin Tomasov i Danijel Subašić zasad su tako najbliži modroj svlačionici. Radi se o dvojici mladih i perspektivnih nada hrvatskog nogometa, a maksimirski klub kupuje upravo takve. Sa Subašićem se kontaktiralo već dulje vrijeme, ali su pregovori završavali na odšteti mladoga vratara. Kupnja Marina Tomasova bila bi svakako dobar potez plavoga kluba. Radi se o brzom i hitrom ljevaku, mladom reprezentativcu kojemu stručnjaci predviđaju veliku karijeru. Za njega je zainteresiran i Hajduk, ali je mnogima u Zadru sasvim jasno da bi idealno napredovao baš u jakom Dinamu. Mamić i Sinovčić bili su već jednom jako blizu dogovora, tada je to bilo propalo, ali sada su razgovori nastavljeni.

Kad je u pitanju lista odlazaka, bit će poprilično duga. Osim Luke Modrića, sljedeće sezone, po svemu sudeći, nećemo gledati još nekoliko Dinamovih igrača. Gotovo sigurno Ognjena Vukojevića, Mihaela Mikića, Etta, dobru iz Nizozemske ima Boško Balaban, a konačni bi se transfer mogao ostvariti i Dini Drpiću. Kad sve zbrojimo, logično je da se za Mandžukića mora upaliti crveno svjetlo.

Izvršni dopredsjednik Dinama bliži je odluci da Mandžukića ostavi u Maksimiru jer je svjestan da bez njega u sastavu ne može graditi jaku i europski konkurentnu momčad

Inače, petak u Maksimiru nije ponudio nikakve službene informacije. Osim rečenice izvršnog predsjednika Zdravka Mamića da “nema žurbe”, te da će se “ime novog trenera Dinama i ostale zanimljivosti objaviti idući tjedan”. Zbog vrtoglavog broja raznih događaja i vijesti, u Maksimirskoj 128 nakratko su odlučili zatvoriti ‘pipu’ kad su u pitanju mediji i goruća problematika modrih odaja.

Sportski direktor Zoran Mamić jučer se pak ponovno uputio u Južnu Ameriku, destinacija je Brazil, a nagađa se da bi koji dan mogao doletjeti i do Argentine. Kako su pristupi klupskim vijestima u Maksimiru ostali teško dostupni, nismo uspjeli saznati razlog njegova puta. Logično se pretpostavlja kako je otputovao pogledati nekog dobrog igrača koji bi mogao eventualno potpisati za Dinamo. Makar će cinici izvan stadionskih zidina pustiti priču da je otišao u posjetu Eduardu kako bi izgladio neke nesporazume financijske prirode. Ali, to su sve naklapanja koja možete ovih dana slušati u okolnim maksimirskim kafićima.

Sportske novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Javier ernesto CHE Guevara

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 5200
Jako su mmi smjesni ovi hrvatski mediji.Jankovic kao jedan izmedju najboljih mladih igraca u evropi secate te se doso je u polofinale U-21 prodat u malorku za 3 milona €.A igro je odlicno i protiv rome i milana.Iste sezone je igro u uefa cupu kojemu je zvezda nesretno ispala....

A za ovog nude kao 10 miliona ovi su majkemi naivni
A kde je on kao trebao da pokaze svoj talenat na tekmi protiv amaterskog kluba hajduk.ili protiv nikad slabijeg ajaxa.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2008, 16:30:18 od cheguevara88 »
IP sačuvana
social share
Sunce koje przi, ko da kaze da izdrzim,
vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti,
Po Beogradskom asfaltu te legende nastaju,
ne cvetaju k'o tikve dok u najbolje ne stasaju,
Kroz pukotine nikle u svakom gradskom naselju,
do zvezda su se digle ali pamte sve odakle su,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:39:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.