Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:31:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248330 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
kaže mrtvo hladno nakon što smo uzeli 61 milijuna € (šezdeset i jedan) od 5 igrača ove sezone  Smile Smile Smile i zamisli, od tih 5 igrača, trojica su iz naše škole, a za njih smo dobili preko 50. slijedeće sezone u preimershipu ćemo imati 5 igrača iz naše škole (tolko nema ni arsenal), eduardo, modrić, kranjčar, ćorluka, cesar.

realno  Smile

znam što vama smeta. željeli bi da dinamo bude jednako jadan kao i vaši klubovi, a da sam na vašem mjestu molio bih boga da se mamić ne dosjeti kako u zvezdi i partizanu može za male pare uzeti mlade igrače.
I dobijaćete po 5,6 miliona godišnje od njih.
Jer sve ide na rate. Nek bude i 10 miliona.
I opet nećete dovesti nikakva pojačanja koja vas mogu odvesti u LŠ.

Ali dobro ubijate u Hrvatskoj ligi koja je malo jača od kisele vode, kao i MSL Srbije.

meni je još i draže što dobijamo na rate jer to znači stabilnost minimum slijedećih 5-6 godina. što se mene tiče, nisam za neka "provjerena" pojačanja iz južne amerike koja se broje u milijunima. rađe mlade iz regiona  Smile

iako, s obzirom da kreće gradnja stadiona imamo gdje potrošiti pare.

OBRANA MAKSIMIRA
Dinamo želi uložiti novac u maksimirski stadion
Dinamo je brand i njegovo je legitimno pravo brinuti što će biti sa stadionom. BBB će ga braniti kao što su se borili za državu.

Prepucavanja putem medija, o novom stadionu Dinama, potaknula su čelništvo kluba da se i ono oglasi po tom pitanju. U trofejnom ''Plavom salonu'' predsjednik Mirko Barišić emocionalno je reagirao i gorljivo branio Maksimir. Ovo je sjajan uvod u utakmicu koja nas očekuje. Želimo svi zajedno s puno zadovoljstva i entuzijazma ući u taj susret. Igor se vraća u svoj klub, među svoje igrače.

- Bili smo svjedoci svakakvih napisa po medijima, ostaje li stadion ili se seli, a do danas problem nije riješen. Dinamo je takav brand da je njegovo legitimno pravo da se brine što će biti sa stadionom. NK Dinamo i sve strukture, svi su za to da se to riješi i da novi stadion bude i dalje u Maksimiru. Jer to je kultno mjesto i tradicija, a to je i racionalno. Dinamo ne želi ostati pasivni promatrač, želimo biti partner u konzorciju u JPP ne samo u izgradnji nego i u upravljanju. Želimo uložiti svoj novac, a to nam dopušta da budemo aktivni. Nadam se da će ta odluka imati utjecaj na ubrzavanje - rekao je Barišić.

Prije 40 godina Dinamov stadion je bio u rangu europskih klubova, a sada je među najlošijima u Europi. Zbog toga pati i klub jer gledatelji ne žele dolaziti u ovo ruglo.

- Referendum je tu da se dobije podrška građana, ali što se nas tiče to se može preskočiti. Dinamo se kandidira za ulaganje u taj stadion i nadam se da ćemo ubrzati cijeli proces. Ovo je i u interesu nacionalne reprezentacije i u tom smjeru želimo konstruktivnu klimu. Zagreb je vlasnik i njegova je odluka zadnja - rekao je Barišić.

Više puta su čelni ljudi rekli da oni žele Maksimir, a gorljivo će stadion braniti i Bad Blue Boysi. Njihov predsjednik Ivan Šagud istaknuo je da oni Maksimir ne daju.

Povijest i trofeji vezani su za Maksimir

- Maksimir je jedina lokacija na kojoj može igrati naš voljeni klub. Čitava povijest i svi trofeji Dinama vezani su za Maksimir. Ovdje je krenuo Domovinski rat 13. svibnja protiv Crvene Zvezde, a pod zapadnom tribinom je spomenik poginulim Bad Blue Boysima koji će tamo ostati zauvijek, ukloniti se može preko nas mrtvih - rekao je Šagud.

Boysi su spremni pristati na kratko preseljenje, ali ne za stalno. A dozu zanimljivosti pressici dao je Nikola Polok, arhitekt koji se obrušio na svoje kolege.

- Plavi vulkan je uvreda svim arhitektima, na tom području bit će izgrađen novi stadion koji će biti oko toga u plavom. Zamislite pet hektara u plavoj recikliranoj gumi, kada se to ugrije na suncu. To je kao tartan staza i sigurno neće mirisati tijekom ljeta. Osim toga oni planiraju graditi garažu, a oko Save ima podzemnih voda. Treba vidjeti kako misle riješiti garažu i problem podzemnih vodova. Bit će izložba svih radova i onda ćemo vidjeti na osnovu čega su dodijelili prvu nagradu tom projektu - rekao je Polak.

I legende za ostanak u Maksimiru

Spomenulo se seljenje Arsenala na novi stadion, a istaknuto je da je on promijenio lokaciju za samo 200 metara.

- Crkva je nama 1911. godine dala ovaj prostor u najam šest godina koji se produžuje automatski za jednu tadašnju krunu. Nadbiskup Antun Bauer dao je zemljište da se koristi za sport, a ne da se gradi šoping centar - istaknuo je Barišić.

Osim navijača i Uprave, za ostanak na Maksimiru su i klupske legende.

- Ja sam uz navijače i koji vole klub, spreman ići do kraja, neće me ništa moći spriječiti. Ne mogu vjerovati da netko želi seliti Dinamo iz Maksimira. Cijela Slavonija ne želi misliti da se stadion seli - rekao je najbolji strijelac u povijesti Igor Cvitanović.

Kako god bilo ovo je samo nastavak trakavice oko rupe bez dna stadiona u Maksimiru, a novi moment je da Dinamo želi sudjelovati u izgradnji i upravljanju stadionom.

javno.hr
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 11:31:53 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
s obzirom na novi sustav kvalifikacija za LP i kup uefe, neće nam trebat regionalna liga da bi se susretali. od 2009. za 5 mjesta u LP borit ćemo se s klubovima iz grčke, austrije, danske, švedske, švicarske, srbije, belgije, izraela itd.

da ga hebeš, tu nema 5 klubova boljih od dinama.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Sjedece godine Hajduk nikad slabiji odose cernat,kalinic,rukavina,maris ver,sabjic mozda zivkovic i jos netko i tko ostaje? sami juniori i oni ce nam bit konkurencija.....Dinamo mora nekoliko pojecanja dovesti samo za europu HNL mogu s juniorima osvojit
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Sto se taj Hajduk toliko raspada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Posledice Černobilja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
slabiji od ove sezone ne mogu biti, pa da igraju i s juniorima. hajduk je ove sezone umjetno želio dostići dinamo, preskočiti nekoliko stepenica, uložili su ogromne pare i doživjeli debakl.

samo da se zna...muku muče da nas spriječe spriječiti nas nitko neće Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pazi, ti ako tako kažeš ja se sa tobom ne bih raspravljao uopšte. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
raspada se itekako nece moci sastaviti dobru ekipu jos mnogo god....sjebali su se kad su prodali pletikosu i srnu za sicu a na njima su trebali gradt novu momcad
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
i zato braćo pime ga dok ne pukne zora
to je stara navada hrvatskog naroda

i nikom nije lepše neg je nam
samo da je vako svaki dan

Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
U igri i Walter Zenga?

TALIJANSKI Spiderman, dugogodišnji bivši vratar Intera i talijanske nogometne reprezentacije, razgovarao je sa Zdravkom Mamićem! Walter Zenga trenutno je na Siciliji, gdje od prošle sezone vodi Cataniju, a ne tako davno sjedio je na klupi Crvene Zvezde. Upravo Zengu neki izvori blisku Maksimirskoj spominju kao mogućeg Soldinog nasljednika.

Zenga je sa Crvenom Zvezdom u sezoni 2005./06. uzeo dvostruku krunu, a u 2. pretkolu Kupu Uefa izbacio je zaprešićki Inter, koji je kao prvi hrvatski nogometni klub nakon rata gostovao na Marakani.

Zenga je u karijeri vodio: National, Steauau i Dinamo iz Bukurešta, nižerazredni milanski klub Brera, Gaziantepspor, Al Ain FC iz Ujedinjenih Arapskih Emirata te Cataniju. U talijanskoj prvoj ligi debitirao je 4. travnja domaćom pobjedom nad Napolijem.

U Dinamu jutros ipak vlada tišina. Zoran Mamić pojavio se u klubu, ali novinari su ostali kratkih rukava. Službeni stav kluba - ne postoji.

Ivanković: Dinamove trenera stalno se smjenjuje

Iako slovi za najizglednijeg kandidata za klupu Dinama, kluba na koji nikad ne može ostati ravnodušan, Branko Ivanković tvrdi da niti on još uvijek nije ostvario službene kontakte s Zdravkom Mamićem.

Međutim, vrlo je znakovito da Profesor još nije prihvatio ponudu gruzijskog nogometnog saveza, iako je dva puta putovao u Tbilisi na pregovore o preuzimanju izborničke funkcije. Očito je da je u igri nešto veće, jer je Ivanković najvjerojatnije čekao rasplet situacije oko Zvonimira Solde kako bi mogao preuzeti klupu Dinama.

"To je za mene potpuno nova informacija bez obzira što se špekulacije o mojem povratku na klupu Dinama u medijima vrte već desetak dana. Čujte, to je sada nova stvar, nova situacija koja se javlja. Kroz nekih pet do osam dana ću razriješiti neke stvari pa ćemo vidjeti i odlučiti što će biti dalje", rekao je Ivanković u razgovoru za Index.

"Ništa nije sigurno. To je za mene iznenađenje, jer je sve moguće u našem poslu", nadovezao se Ivanković.

Soldo je odletio nakon što je s Dinamom osvojio prvenstvo sa 28 bodova prednosti i uzeo Kup, a sve to je učinio uz samo jednu izgubljenu utakmicu. Ivanković je već osjetio Mamićev bijes na vlastitoj koži, radi čega je i napustio Maksimir, međutim  čini se da bi se ljubav između Mamića i njega mogla ponovo rasplamsati.

"Za mene je to sve novo, neočekivano, ali čujte, takve se stvari događaju, opravdano ili neopravdano, to je naša sudbina. Treba napraviti dublju analizu situacije. Nisam radio nikakve analize po tom pitanju, jer sam bio okupiran nekim privatnim stvarima i projektima", govori Ivanković

Branko Ivanković se osvrnuo na bivšeg trenera Slaven Belupa Krunoslava Jurčića, koji je također pretendent za trenersku poziciju Dinama:

"Jedan od mnogih kandidata za modru klupu je bivši trener Slaven Belupa, Krunoslav Jurčić. Konkurenti za trenera Dinama, privučeni blagajnom maksimirske momčadi, stalno izniču iako znaju za tešku narav Mamića. Mnoštvo kandidata samo su još jedan razlog da ih izvršni dopredsjednik mijenja kao čarape."

"Jurčić je mlad, nadobudan i dobar trener koji se želi razvijati u tom 'fahu' tako da ne vidim razloga zašto on ne bi bio kandidat za trenersku poziciju Dinama", smatra Ivanković.

Soldo i Jurčić već su napustili svoje klubove, upitna je budućnost Jarnija na klupi Hajduka. Ivanković smatra da nikako nije dobro toliko promjena te da gazde klubova imaju prevelika očekivanja i nemaju strpljenja.

"Nema potrebe za tolikim promjenama. Vodeći klubovi češće mijenjaju trenere, vjerojatno zato što imaju velika očekivanja. Moramo stvarati igrače i ne puštati ih čim se pruži prva prilika. Dinamovi treneri imaju još jednu otegotnu okolnost, a to je da i kad rade dobro, traže im se slabe strane te ih se želi smijeniti", smatra trener.

Dinamo je ostao bez Modrića kojeg i puno veći klubovi ne mogu nadomjestiti. Ivanković je s Modrićem u momčadi za milimetar ostao kratak da prezimi u Europi te dobro poznaje novog veznjaka Tottenhama.

"Ostali igrači će morati nadomjestiti izostanak najboljeg igrača. Sammir i Guela mogu biti njegova zamjena, a to može učiniti Mandžukić iako je drukčiji tip igrača od Modrića. I Sharbini bi mogao biti nasljedni, ali mora više trenirati i biti angažiraniji", zaključio je Ivanković.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:31:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.