Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:13:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248351 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Moze neko nesto pricat al mamic je majstor sto se tice prodaje igraca doveda ga prosle zime za 400 tisuca i proda ga godinu dana kasnije za 3.5 miliona a u dinamu nije ni blizu kljucnog igraca
Soldo prelazi na 4-4-2 pa mu netrebaju dva defazivna vezn,steta sto nije jos malo ostao moglo bi se na njemu jos vise zaradit
Polako se pokazuje kolko je dinamo uspjesan nasi susjedi prodaju glavne igrace za 3,4 milja a mi naseg koji nije tesko naci zamjenu na klupi ode za te iste pare

trebalo se pričekati da postane reprezentativac ili da bar jednu tekmu odigra za repku jer ne bi išao ispod 5 milja. al ok je i ovako, jer je to solidan novac za igrača njegovih kvaliteta.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                    Pokrivač: Bez Dinama ne bi bilo ovog transfera

Novi igrač Monaca Nikola Pokrivač kaže kako bez Dinama ne bi ni došlo do ovog velikog transfera.

Nikola Pokrivač, novi igrač francuskog Monaca, kaže kako je ugodno iznenađen jer nije očekivao transfer u samoj završnici prijelaznog roka.

- Ovakav rasplet za mene je vrlo ugodno iznenađenje. Presretan sam, nisam očekivao da će doći do transfera u samoj završnici prijelaznog roka. Zahvalan sam svima u klubu, Upravi i suigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće - oduševljen je bio Pokrivač.

Pokrivač je vijest saznao na putu prema hotelskom wellnesu gdje se na brzinu ispozdravljao sa suigračima te se požurio presvući. Oproštajna konferencija za novinare održana je pred hotelom.

- Bilo je naznaka da Monaco neće odustati, ali u jednom sam se trenutku pomirio s tim da ostajem i bio koncentriran na rad u Dinamu. Na svim treninzima sam bio sto posto, kao da se ništa nije ni dogodilo - rekao je novi igrač Monaca te poručio kako je sada ostalo samo da se nametne novom treneru.

- Sve će biti na meni kao i kada sam stigao u Dinamo. Trebalo se nametnuti na treninzima i izboriti dres. Uspjelo mi je prošle zime i vjerujem da će mu uspjeti i sada. Sigurno nisam bio ovakav igrač kada sam iz Varteksa stigao u Dinamo. Napredovao sam, moja igra je zrelija, ali ponavljam da bez Dinama ne bi bilo ovakvog transfera - prenosi Pokrivačevu izjavu Jutarnji.

Plaću koju će dobivati u Monacu nije želio otkriti, ali se zna da će potpisati ugovor na tri ili četiri godine.

Preuzeto s Javno.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
DINAMOV STADION

Kajzerica kao alternativa Maksimiru

Gradonačelnik Bandić ne odustaje od toga da Zagrepčani na referendumu odluče o lokaciji Dinamovog stadiona

Na današnjoj sjednici Poglavarstva i službeno je potvrđena Kajzerica kao alternativna lokacija za novi Dinamov stadion. Gradonačelnik Bandić ostaje pri odluci da će se održati referendum na kojem će Zagrepčani odlučivati hoće li se obnavljati Maksimirski stadion ili graditi novi, a najraniji mogući termin za njegovo održavanje je svibanj.

Na površini od 260 tisuća m2 na Kajzerici planira se izgraditi nogometni kompleks sa stadionom kapaciteta najmanje 50 tisuća sjedećih mjesta te četiri natkrivene tribine u skladu sa FIFA-inim odrednicama. Uz taj, gradio bi se i manji stadion sa 15-20 tisuća mjesta. Kompleks bi imao još atletsku stazu, terene s prirodnom i umjetnom travom i prateće sadržaje.

Postoji mogućnost da se zbog gradnje novog stadiona na Kajzerici ruši neki od paviljona, najvjerojatnije drugi paviljon, Zagrebačkog velesajma najbliže lokaciji.

"Ja nemam mandat da odlučim kako potrošiti 264 milijuna eura koliko bi koštalo obnavljanje Maksimirskog stadiona kojim je obuhvaćeno i rušenje tri postojeće tribine. O tome će odlučiti građani. Ne znam koliko će koštati samo održavanje referenduma ali sigurno manje nego da ja pogriješim", rekao je Bandić na sjednici Poglavarstva.

Grad uskoro planira raspisati javni i pozivni natječaj za tu lokaciju. Bandić je rekao kako postoji mogućnost da će građani odlučivati i o cijeni samog stadiona, ali nije podrobnije objasnio kako.

Izvor: Nacional
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Dinamo napustio i Dino Drpić!

Novi klub sada već bivšeg maksimirskog braniča zove se Beşiktas te će njegove boje braniti naredne četiri i pol sezone uz godišnji honorar od 700.000 eura. Dinamo zaradio milijun €.

Dinamo je u samo nekoliko sati ostao bez dvojice standardnih igrača. Nakon Nikole Pokrivača, klub je, naime, napustio i Dino Drpić!

Njegova nova momčad zove se Beşiktas, a turski je klub maksimirskom isplatio simboličnih milijun eura.

Istina, čelnici Modrih su najavili da će braniča pustiti zbog osobnih problema, a Drpić će u novoj sredini zarađivati oko 700.000 eura po sezoni, piše Jutarnji list.

Drpić će u Beşiktasu provesti naredne četiri i pol godine, a vijest je potvrdio i maksimirski klub na svojim službenim stranicama.

ajde, nek smo se i njega rješili. dobar dan za dinamo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                Drpiću propao transfer u Bešiktaš zbog pokazivanja stražnjice  Smile

Dogovoreni transfer Dina Drpića u Bešiktaš propao je zbog njegova nedolična ponašanja na utakmici s Hajdukom kada je stoper Dinama pokazao stražnjicu navijačima splitskog kluba.

Nakon što su se klubovi već bili dogovorili, Turci su navodno u zadnji čas odustali kada je u tamošnjim novinama objavljeno da je Drpić problematičan igrač, koji je prije dvije godine javno pokazao stražnjicu na stadionu, prenosi Tportal.

Famozna snimka unijela je sumnju u čelništvo Bešiktaša pa je transfer stavljen na čekanje. Nakon što su vidjeli snimku, čelnici turskog kluba navodno su sasvim poludjeli.

Glasnogovornik Dinama Ado Kožul rekao je u razgovoru za Index kako su se Dinamo i Bešiktaš dogovorili...

"Znam samo da se razgovori Turaka s Drpićem nastavljaju, jer je njihov prijelazni rok produžen za još sedam dana. Ništa još nije gotovo i ništa još nije propalo, razgovori će se nastaviti. Klubovi su se dogovorili i samo čekamo dogovor igrača Dina i Bešiktaša." - rekao je Kožul.

Kako god bilo, sigurni smo da ukoliko Drpić ikada ponovi spomenutu eskapadu i na Bešiktaševom "BJK Inönü", navijači Galatasaraya ili Fenerbahcea neće stati samo na pjesmama njegovoj ženi Nives.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                   Pokrivač svečano predstavljen u Monte Carlu

Novi veznjak francuskog Monaca i dojučerašnji Dinamovac Nikola Pokrivač predstavljen je danas svečano  u Monte Carlu na stadionu Luis II. Nikola je sa francuskim klubom potpisao ugovor na četiri i pol godine, a nositi će dres sa brojem šest.

Pokrivača su predstavili kao impozantnog ljevaka koji ima čak 37 nastupa za mladu hrvatsku reprezentaciju. Spominje se kako je nogometno obrazovanje stekao u Varteksu iz Varaždina, malom gradiću na sjeveru Hrvatske, gdje je već sa 19 godina zabilježio nastup za prvu momčad u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Nakon dvije dobre godine u Varteksu, stoji u tekstu, kada je igrao i Intertoto kup, gdje su u 3. kolu ispali od Lensa, i nekih odličnih nastupa za mladu reprezentaciju, na kraju 2006. godine Pokrivač prelazi u Dinamo Zagreb.

Za Dinamo ove sezone Pokrivač je odigrao devet utakmica, postignuvši pritom tri gola, ne uključujući i pet nastupa u europskim utakmicama ovog vodeći kluba prve hrvatske nogometne lige.

"On može podjednako kvalitetno igrati u vezi i u obrani i ima odličnu lijevu nogu. Iako još nije ušao u A reprezentaciju, vrlo joj je blizu i siguran sam da je na širem popisu izbornika Bilića. Mislim da je on odlična kupovina za Monaco" - rekao je Leko za službenu stranicu kluba.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Monaco dolazi na Maksimir

Pri potpisivanju ugovora Nikole Pokrivača s Monacom u Monte Carlu, Dinamov sportski direktor Zoran Mamić dogovorio je i nekoliko važnih potankosti za plave. Tako će odšteta za Pokrivača iznositi najmanje 4 milijuna eura- 3,6 milijuna eura odmah, a pri odlasku Pokrivača iz Monaca u neki drugi klub na konto plavih sjest će još 10 posto od tog transfera. Ako, pak, Monaco produži ugovor s Pokrivačem, Dinamu će platiti još 400.000 eura. K tome, Monaco će platiti i pet posto odštete na koju imaju pravo Varteks i Čakovec, bivši Pokrivačevi klubovi. Napokon, dogovoreno je i gostovanje Monaca u Zagrebu, vjeroajatno tijekom ljeta. Podsjetimo, obvezu gostovanja u Zagrebu još imaju Marseille (odlazak Cesara) i Man. City (transfer Ćorluke).
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 13:33:01 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                        Gordon Schildenfeld u Bešiktašu!

Čini se da su čelnici turskog Bešiktaša odlučili pod svaku cijeni kupiti nekog od Mamićevih stopera, jer nakon što što su zapeli za Dina Drpića pa ga "napustili" zbog Igora Bišćana, najnovije informacije govore da će u crno-bijeloj majici završiti Gordon Schildenfeld!

Dobro obaviješteni turski menadžerski izvori tvrde da je Schildenfeld potpisao četverogodišnji ugovor te da će u Bešiktašu zarađivati 300 tisuća eura po sezoni, dakle, duplo nego je zarađivao u odori modrih. Odšteta navodno iznosi dva milijuna eura, dvostruko više nego su Dinamovci planirali uzeti od transfera Dina Drpića.

Njemu bi se, dakako, izašlo u susret kako bi se oslobodio kockarskih dugova, no upravo je opasna Drpićeva navika jedan od razloga zbog kojeg ga žestoki Turci ne žele u klubu.

U Bešiktašu smo razgovarali s glavnom pomoćnicom klupskog direktora koja tvrdi da su pregovori - u tijeku. Tko tu s kim točno pregovara, to nam na žalost nije mogla otkriti, ali klupko Beleka bi se u tijeku dana trebalo rasplesti.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovaj Mamic nije normalan on bi i svinju u teheran prodao,odbiju mu jednog stopera on im u roku sat vremena podvali drugog(losijeg) za duplo veca cijenu...stvarno covjek je trgovac kakvog nema...da je i u drugim stvarima dobar kao u tome  gdje bi nam bio kraj al nazalost nije
Mislim da bi mamica trebalo ostavit u klubu samo da se bavi poslovanjem i umjesto Barisica dovest nekog uspjesnog covjeka koji bi znao iskoristit lovu koju mamic zaradi a ne da dinamo u godinu dana zaradi 33miliona a ulozi mizerni 4,kad bi se ta brojka popela na 20 liga prvaka bi bila lako dostizna
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
al šta je je...ovo je komedija. oni su zapravo htjeli bišćana, a ovaj im schifu podvalio za 2 milijuna. a turci ko na placu...vidim parizeru isteko rok trajanja, dajte onda 20 deka posebne  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:13:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.