Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 09:31:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248237 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maminho svaka čast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                      Hurriyet: Schildenfeldu 1,3 mil. eura na godinu

Prema pisanju visokotiražnog Hurriyeta, Gordon Schildenfeld će u Bešiktašu zarađivati spektakularnih 1,3 milijuna eura na godinu! Novinar ovog dnevnika piše da je predsjednik “crno-bijelih” Yildirim Demireron imao velikih problema dok je smekšao Zdravka Mamića koji je u pregovore ušao s visoko podignutom letvicom.

Dopredsjednik “modrih” navodno je tražio čak pet milijuna eura odštete, ali je poslije smanjio apetit i zadovoljio se s dva milijuna. Usput, na Schildenfeldovu predstavljanju okupilo se stotinjak novinara, fotoreportera i kamermana.

Sve turske novine objavljuju njegovu fotografiju na kojoj pozira s Bešiktaševim dresom na kojem je broj 24.

Preuzeto sa Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To se zove pranje novca,na papiru pise 1.3 miliona njemu dadnu 300 tisuca a milion se izgubi u necijem novcaniku i svi sretni i zadovoljni
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Turci su dali bianco ček da sami upišemo cifru za Bišćana... kaže Mamić.     Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Koji je bio limit 250.000 €...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2008, 12:55:01 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Turci su dali bianco ček da sami upišemo cifru za Bišćana... kaže Mamić. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Koji je bio limit 250.000 €... Smile

Smile Smile

Dobro ali svaka mu čast prodao je dvojicu poluigrača na kojima je zaradio 5,5 mil.eura +postotak od budućih transfera.
Što se tiče Schildenfelda,ja bi osobno platio milju eura Bešikatašu samo da ga uzmu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
a schifo nije tolko loš, samo je prebrzo prešao put od druge lige do ključne karike u obrani europskog dinama. i nije se snašao.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a schifo nije tolko loš, samo je prebrzo prešao put od druge lige do ključne karike u obrani europskog dinama. i nije se snašao.

Po meni jedino u čemu je dobar je skok igra,sve ostalo je prosječno,a li vidjet ćemo kako će se snaći u Turskoj.Objektivno nema kvalitetu za igranje u repki.

Ovo vrijedi pogledati

Najljepše koreografije Bad Blue Boysa

http://www.sportal.hr/vld/sportal/multimedia/serije/3005401/showPhotoSerie.do;jsessionid=15D087A41A9BA64FA760AFE0507C6C08.2?fotoIndex=0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
svašta...najljepše koreografije i onda stavljaju neke prastare ili neke koje uopće to nisu  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                      Georg Koch još 1,5 godinu na golu modre momčadi    Smile

Ivan Kelava će biti moj nasljednik na golu Dinama, misli njemački golman koji će za prvaka Hrvatske braniti do ljeta 2009. godine

Georg Koch u nedjelju je napunio 36 godina, a s rođendanom je stigao i novi ugovor. U kratkom roku postao je miljenik maksimirskoga sjevera i najodanijih navijača.

- Za pobjedu dajem sve. Navijači su to prepoznali i hvala im. Čuo sam da me žele za kapetana. Velika je to čast, no mislim da je Bišćan idealan za kapetana - rekao je Koch. Supruga će mu za koji dan roditi drugo dijete, sina.

- Krenut će mojim stopama, bit će golman - ispucao je Koch. U Dinamo se zaljubio, no prigovara.

- Dinamu pod hitno treba novi stadion. Jadno je da tako odani navijači imaju ovakav stadion - završio je Georg Koch  te s osmijehom krenuo na trening.
Nijemac na Dinamovim vratima najavio je i Europsko prvenstvo. Kao navijač svoje reprezentacije, očekuje velike stvari od 'Elfa', a i malo bi koji navijač Hrvatske imao nešto protiv njegova scenarija.

- Na Euru će u finalu igrati Hrvatska i Njemačka. Na vašu  žalost,  pobijedit će  Njemačka - uz smiješak je poručio dobro raspoloženi Koch.

Preuzeto s 24sata.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dobar potez iako je star. Čovjeka respektira ostatak ekipe a to je potrebno razmaženim pojedincima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 09:31:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.