Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:53:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248961 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
da vidiš, možda su fakat govorili o 5 milijuna USD. kako bilo, ovaj morais je strašan igrač, skroz drukčiji tip igrača od luke.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma svi su ti Brazilci qurac od pojačanja kad treba ostaviti srce na terenu!

Etto je ajde recimo iznimka. Sammir je stvarno dobar igrač s odličnom tehnikom po meni u našoj ligi odmah iza Modrića ali toliko puta mi izgleda da igra preko volje...

ps. da je Modrić otišao mislim da bi Dinamo prvo kupio Sharbinija iako iz Rijeke kažu da ga ne bi prodali u Dinamo ili Hajduk.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 10:03:21 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Dobro... a sad razmislimo malo, ali posve objektivno...

Da li vi zaista mislite da bi taj Morais, da išta vrijedi, zaista došao u neki klub iz hrvatske lige?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Naravno da ne, ako ga ne bi uzeo neki bolji europski klub, onda bi  ga definitivno kupili rusi ili ukrajinci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Dobro... a sad razmislimo malo, ali posve objektivno...

Da li vi zaista mislite da bi taj Morais, da išta vrijedi, zaista došao u neki klub iz hrvatske lige?

morais je vrlo dobar igrač i bio je na meti velikih klubova prije ozljede...sad se upravo vraća i jedino je vrijeme kad ga dinamo može dobiti, na ljeto će već biti kasno.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Da... a takvi igrači, koji su na meti velikih klubova, jedva čekaju da odu u hrvatsku ligu.

ma daj... saberi se
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa da točno, oporavlja se i čeka ponovo velike klubove. Nije Mamić glup da kupi igrača jer mu drugi veći klubovi dižu cijenu. Morais je bio zanimljiv dok je bio jeftin za hrvatske prilike sad to više nije slučaj.  Čitam i izjavu Mamića da je Morais gotova priča i da ništa od toga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Arsenalovi navijaci bi radije Modrica nego Robinha i Benzemu

RIJETKO koji nogometni klub u svijetu ima toliko navijača diljem globusa poput Arsenala. Drukeri Topnika brojni su i glasni, pa u skladu s tim na svojim internetskim okupljalištima često iznose mišljenja o prednostima i manama svojih ljubimaca, promjenama potrebnim za boljitak kluba u budućnosti.

U jeku siječanjskog prijelaznog roka najviše se naravno govori o transferima. Iako je gotovo sasvim izvjesno kako Arsene Wenger do kraja ovog mjeseca neće dodatno pojačavati svoju svlačionicu, već su krenule sugestije tko bi od iduće sezone trebao navući crveni dres Topnika.

Na listi 10 najtraženijih igrača (iz Arsenalove perspektive naravno) našlo se nekoliko atraktivnih nogometnih imena: vrsni vratar Celtica Artur Boruc, ponajbolji mladi napadač Europe Karim Benzema i njegov kolega iz Lyona Hatem Ben Arfa, engleski reprezentativni branič i suigrač Vedrana Ćorluke Micah Richards, Realova superzvijezda Robinho...

Ali na samom vrhu liste, kao najveća želja Arsenalovih navijača, a vjerojatno i Arsenea Wengera je - Luka Modrić. Gotovo svi europski mediji prenijeli su Lukino izlaganje s konferencije za novinare koju je u utorak dao u Plavom salonu, s naglaskom na izjave kako mu je "bilo žao što nije otišao" i kako će "potražiti novi klub nakon Europskog prvenstva".

A nakon Europskog prvenstva Arsenal će biti prvi u dugačkom redu prosaca. Ni tribine Emiratesa nisu ostale gluhe na Eduardove javne apele Wengeru da u London dovede Luku Modrića, a sad kad su vidjeli Dudua u pravom izdanju, već od same pomisli da bi iz tjedna u tjedan mogli gledati kombinaciju koja je zaludila nogometnu Europu, svakom drukeru Topnika cure sline.

IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy

morais je vrlo dobar igrač i bio je na meti velikih klubova prije ozljede...sad se upravo vraća i jedino je vrijeme kad ga dinamo može dobiti, na ljeto će već biti kasno.

ovo me podseca na pricu i situaciju kad je zvezda dovela ekvadorskog reprezentativca, tacnije jednog od najboljih njihovih igraca frenklina salasa ili popularnog "el maga"

skoro ista situacija...kao dosao je da potpise za psv i povredio se...mislim da je propustio i sp u nemackoj... i posle pristane da dodje u zvezdu da se kroz igre posle proda u neki bogatiji evropski klub.u zvezdi nije odigrao 5 utakmica.

istini za volju ja ni ne znam zasto nije igrao...bio je u pocetku povredjen, a posle je ispao iz svih kombinacija prvo onog tesko retardiranog kosanovica, a nije igrao ni posle tog debelog alkoholicara.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
Arsenalovi navijaci bi radije Modrica nego Robinha i Benzemu
Ma ja mislim da je on najbolji igrac na planeti, a i sire ako treba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:53:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.