Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 15:16:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 249085 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Zasto jer se se hajduk moci priblizit na manje od 20 bodova zaostatka
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Modrić: Volio bih otići nakon EP-a

ZAGREB - Trenutačna je odluka kluba da ostajem do zime, ali vidjet ćemo, nadam se da ću otići već na ljeto, najkasnije nakon Europskog prvenstva volio bih otići u jaču konkurenciju - rekao je Luka Modrić, kapetan nogometaša Dinama u tom toliko očekivanom, prvom obraćanju javnosti nakon odluke izvršnog dopredsjednika kluba Zdravka Mamića i sportskog direktora Zorana Mamića da ga u ovom prijelaznom roku, koji završava 31. siječnja, neće prodati.

Modrić se točno u 12 sati nasmiješen pojavio pred novinarimau Maksimiru i dječački iskreno, kao nekad Janica Kostelić, odgovarao na pitanja.

Kako ste se osjećali kada su vam braća Mamić 29. prosinca rekla da nema ništa od prodaje?

- Prvo sam bio iznenađen odlukom kluba, jer sve se pripremalo za moj odlazak i bio sam siguran da ću otići. Bilo mi je i malo žao što ostajem, no danas je drukčije. Nakon što sam sagledao svoju situaciju, mogu reći da nisam razočaran odlukom i nisam nesretan što ostajem, jer Dinamo je moj klub. Dapače, sretan sam što ću kao kapetan podići pokal za hrvatskog prvaka i, nadam se, pobjednika Kupa. Ali, da sam tada bio iznenađen, bio sam!

Možete li otkriti koji su klubovi bili najviše zagrizli?

- Ne bih o tome, jer se nije ništa dogodilo. No, bilo ih je.

S kolikim ćete motivom nastaviti igrati u HNL-u, koji ste kvalitetom prerasli?

- Ja sam profesionalac, imat ću motiva čak i više nego dosad, bez obzira na kvalitativnu razinu HNL-a. Motivira me reprezentacija, nastup u Austriji i Švicarskoj, dakle na proljeće će mi motiv biti jako velik.

Hoćete li moći dovoljno napredovati u domaćoj konkurenciji?

- Ne znam mogu li i koliko u Hrvatskoj napredovati, više bih napredovao u inozemstvu, ali činjenica je da ću ovdje imati više vremena za treninge i ispravljanje nedostataka.

Jeste li s braćom Mamić postigli čvrsti dogovor, koliko ćete ostati u Maksimiru?

- Trenutačna je odluka kluba do zime, znači zimskog prijelaznog roka u siječnju 2009, ali vidjet ćemo. Nadam se da ću otići već na ljeto, najkasnije nakon Eura bih volio otići u jaču konkurenciju.

Rekli ste uoči Božića, da ako odete, nećete otići zbog novca koji vam nude, nego jedino u slučaju da u novom klubu dobijete status prvotimca. Izvršni dopredsjednik javno vam je ponudio da si sami odredite svoju plaću u sljedećih godinu dana. Jeste li odlučili o svoti?

- Nisam odlučio, nismo još o tome ni razgovarali. Novac mi doista nije primaran u životu, zadovoljan sam i ovime što primam po važećem ugovoru (360.000 eura po sezoni, op. p.)

Zdravko Mamić je prvo spominjao da vam nudi 3,000.000 eura, zatim 2,000.000. Vi ste već izjavili da bi vam bilo neugodno pojaviti se u svlačionici s višestruko vrednijim ugovorom od ostalih igrača. Što ako vam klub doista ponudi tih 2,000.000 eura, bez obzira bruto ili neto?

- Rekao sam da ne želim toliki novac, tako i dalje mislim. Iako ne mislim da bi me suigrači tada drugačije gledali, treba biti iskren i reći da bi to bila prevelika primanja za hrvatske razmjere, doista bih se glupo osjećao, ne samo pred suigračima, s tako velikim ugovorom.

Naposljetku, jeste li povrijeđeni što vas je, kako ste maloprije rekli, klub pripremao za odlazak, a onda je spuštena rampa?

- Nisam povrijeđen, samo sam tog jutra bio iznenađen. Oduvijek sam govorio da ću otići samo ako i klub i ja budemo zadovoljni ponudom. Klub je odlučio da s obzirom na ponude nije vrijeme za moj transfer i ja tu odluku poštujem, bez obzira što sam htio drugačije.

Što na ovakav rasplet kaže vaša obitelj?

- Oni su sretni ako sam ja sretan.

O odluci da nema prodaje:

- Nisam razočaran što ostajem, ali bio sam iznenađen

O razlozima iznenađenosti:

- Klub me pripremao za odlazak i htio sam otići

O činjenici da je ostao:

- Dinamo je moj klub, sretan sam što ćemo biti prvaci

O napretku ovog proljeća:

- Više bih napredovao u inozemstvu nego u HNL-u

O motivima ovog proljeća:

- Bit ću motiviran zbog reprezentacije i EP-a

O nemoralnoj ponudi Mamića:

- Ne želim novi ugovor s Dinamom u milijunima eura

Chelsea i Valencia najviše zagrizli

Između redaka i unutar kuloara može se naslutiti koji su klubovi bili najviše zagrizli za Modrića i bili spremni najviše platiti. Od engleskih Chelsea, kojem hitno treba vezist zbog odlaska Essiena i Mikela na Afričko prvenstvo i blizu je kupovine Slovaka Hamšika za 16-20 milijuna eura, te Valencia, u kojoj Ronald Koeman provodi čistku i umjesto Modrića je za 18 milijuna eura već kupio Argentinca Banegu. U igri je, naravno, bio i Manchester City, u kojem igra Lukin najbolji prijatelj Vedran Ćorluka, ali tamo bi Modrić imao manju plaću nego u Londonu i Valenciji, pa su se braća Mamić i figurativno i doslovno - digla od stola. nl

U igrici Modrić izvrstan u Man. Cityju

Poklonici nogometa koji su ovisni o kompjutorskim igricama, mogu si, primjerice, instalirati Football Manager 2008. i izabrati vođenje Manchester Cityja. Sezona počinje u srpnju 2007., Dinamo za Modrića traži 7,500.000 eura, ali ga pristaje prodati za 6,000.000. Modrić se odlično snalazi među novim suigračima, u ofenzivnoj 4-4-2 formaciji najbolji je kao lijevi unutarnji vezni u paru s naturaliziranim Švicarcem Gelsonom Fernandesom, City se s Unitedom bori za prvaka, a vodstvo kluba svako malo hvali menadžera zbog dobre kupovine. No, to je samo interaktivna igrica, virtualni svijet, život piše drugačije priče...nl

MODRIĆ U BROJKAMA

2,000.000 - Mamićeva ponuda novog jednogodišnjeg ugovora u eurima

360.000 - Modrićeva sadašnja primanja po sezoni u eurima

2015. - godina isteka važećeg Modićeva ugovora

101 - nastup u HNL-u

83 - nastupa za Dinamo u HNL-u

59 - ukupno nastupa prošle godine

49 - nastupa za Dinamo prošle godine

24 - pogotka za Dinamo u HNL-u

18 - pogodaka ukupno prošle godine

17 - nastupa za Inter u HNL-u

10 - nastupa za reprezentaciju lani

0 - pogodaka za reprezentaciju lani
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sreca velika za HR fudbal sto je Modric vaspitan, vredan i uporan momak....99% igraca bi posle ovakvog raspleta situacije drasticno palo...mislim da on nece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                              Morais: Blizu sam dolaska u Dinamo

Brazilac Morais priznao je Radio Brasilu da je vrlo blizu dolasku u zagrebački Dinamo, klub koji ovaj plemeniti vezni igrač izuzetno cijeni

- Sretan sam što se za mene zanima klub izdaleka. Oduvijek sam želio igrati u inozemstvu, a Dinamo je uvjerljivo najbolji klub u Hrvatskoj i klub s velikim projektom, rekao je vezni igrač Vasco da Game Manoel Morais.

Dinamo je sve dogovorio s Vascom i prema Brazilu će krenuti 3,5 milijuna eura. Ostaje tek da se privremeni predsjednik Vasca, Euricio Miranda, uskoro nađe s igračevim menadžerom Fabianom Farahom. Moraisa ne bi smetalo ni što bi se u Zagrebu našao dalje od očiju izbornika Brazila Carlosa Dunge.

- Znam da su igrači vidljiviji dok su u Brazilu, ali siguran sam da će me Dunga ili Jorinho (pomoćni trener, nap.a.) ići gledati - zaključio je Morais dodavši da je sretan što su ga zapazili čak iz dalekog Zagreba, u koji uskoro dolazi.

- Svaki trener koji ima Moraisa plašio bi se da ga ne izgubi, tako se osjećam i ja - kaže legendarni Romario, aktualni trener Vasco da Game.

MORAIS ZAMJENA ZA MODRIĆA
Vezni igrač iz Vasco da Game Morais, koji bi trebao naslijediti Luku Modrića, vrlo je blizu potpisivanja ugovora sa zagrebačkim Dinamom. Njegovo dovođenje za Dinamo je od velike važnosti. Naime, iako čelnici kluba žele Modrića zadržati do zime, kapetan želi u inozemstvo već nakon Europskog prvenstva.

Preuzeto s 24sata.hr
« Poslednja izmena: 08. Jan 2008, 22:09:46 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
ako je samo 3.5 milijuna eura, onda je dobro jer su brazilski mediji spominjali 5.5  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Jebote on je fenomenalan igrac Smile
Respect Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Можда и овај постане хрват  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
U Brazilu su govorili 5 milijuna dolara to izadje oko 3.5 milijuna eura
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sretan sam što Modrić ostaje do ljeta - zbog reprezentacije! Bolje nego da sad ode negdje di bi vjerovatno i sjedio zbog prilagodbe i slično.. A prvenstvo svi čekamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 15:16:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.