Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 247941 puta)
Ucesnik diskusija

I krv svoju za plavu boju!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
Zastava Zagreb, Hrvatska, XPBATCKA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
A možda sam je prestar (41 godina)....
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma pazi, ako misliš prestar za dočekat rješenje situacije o kojem sam govorio, onda sam i ja prestar (29 god.)

Možda moji unuci. Ili praunuci...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj matori,zaboravi  regionalne lige,nije više ni Zvezda, ni Partizan,ni Dinamo ,ni Hajduk ono što su bili nekada,pa ni ovi što sada idu na utakmice,mada oni sebe nazivaju navijačima.Gledam na kablovskoj televiziji i vaše utakmice,isto sranje prijatelju,pardon neprijatelju,ista slika.Možda bi par utakmica napunilo stadion,ali kada se dva slepca sastanu to više neće nikoga zanimati nema kvaliteta.Na poslednjem derbiju koji sam gledao uživo(čak i sina poveo) bilo je 8000 gledalaca!Nekada je i 100 000 bilo,ali imalo je šta videti,pa Cibonu sa Partizanom i Zvezdom gledaju samo neka deca,verovatno pobegnu iz škole pa glume patriote.Samo privatizacija može da do nekle spasi veće klubove,mali će ostati uvek mali i služiće mafijašima za pranje para i nameštanje rezultata,a ti gledaj Luku Modrića dok ne ode,a verujem da će brzo,dobar je mali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Као прво на ниједан стадион у овом делу европе не може да стане више 100000 људи  Smile
Уведене су столице па је капацитет стадиона смањен за око 50% .
Не знам на којем си ти дербију био ал не знам када је било 8 000 гледалаца? да је било пре 100000 то јесте тачно, али другачији услови су били.

Сам кажеш да нису оно што су били па баш зато што више не играју заједно, звезди фале играчи из босне и из српске далмације док партизану фале шиптари и балије које су они увек скупљали.
Такође са 3 гостовања наша 2 клуба то је 6 утакмица у хрватској где би стадиони били препуни, е ту долазе паре од стадиона наравно и од карата и од претплатних карата.
Исто би било у Београду и у Новом Саду ако би војводина играла у тој лиги као и тамо у Рјеци.

Ја лично презирем идеју те лиге јер би убила наше и њихове клубове који су већ сада сјебани, мислим на мале клубове без ових 3-4 главна из сваке земље.Онда навијачи  Smile туга каквих овде а тек тамо каквих комплексаша има  Smile остарелих "четника" и старих "усташа" па то би неко бомбу бацио на гостујуће навијаче.

Идеја неког купа није лоша али верујем колико год мени то било криво да би гостујући навијачи требали бити забрањени, а самим тим би опало интересовање комплексаша тако да стадиони не би били пуни и опет ништа зачаран круг.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
mrly u potpunosti su u pravu,samo kad vec spominjes dalmaciju ,ne zaboravi na Srbe iz Like ,Korduna,Banije,Slavonije koji su mahom navijali za Zvezdu, a san svakog deteta iz tih krajeva koje je bar dvaput sutnulo loptu je da zaigra u Zvezdi
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
A misliš da ni Hrvati nisu htjeli igrati za Zvezdu.Kad je Ćiro sjebao Žutog (što si nikad nije oprostio makar mu je u biti pomogao) kud će on u Zvezdu (dobro on je pola-pola).Ako izuzmemo Boru Cvetkovića i Rajka Janjanina koji su Srbi recimo Bračun je čisti purger pa je otišao.Zvezda je imala moć i bila veliki klub a to privlači svakog igrača kad sazre.KLinca mžeš levatit na neke sentiš fore ali kasnije kad skuži da nema školu i da sve što može ćopiti u životu, može samo s loptom konta tko da više.Niko Kranjčar je čekao do zadnjeg dna prijelaznog roka i onda se prodao u Portsmouth.
Koristim priliku zahvaliti svima koji su pisali na ovom topicu za razumjevanje i tolerantnost![size=10pt][/size]
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Jeste samo su tesko Srbi mogli igrati u Dinamu(za razliku od Hajduka recimo),vi ste uvek smatrali sebe za visu klasu i svim igracima sa strane se bilo tesko uklopiti,al zato(to je jedan od razloga) ste osvojili 4 titule uSFRJ, a mi kolko ono bese ....17cini mi se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
8000 навијача на дербију је било прошле године на маракани.Онај после 1-1 на маракани,био је кишан дан и чини ми се да је то била утакмица у купу.А цигани су напустили утакмицу у полувремену због неког дркања са министром и пиксијем,а гробари су навијали али било их је мало.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Jeste samo su tesko Srbi mogli igrati u Dinamu(za razliku od Hajduka recimo),vi ste uvek smatrali sebe za visu klasu i svim igracima sa strane se bilo tesko uklopiti,al zato(to je jedan od razloga) ste osvojili 4 titule uSFRJ, a mi kolko ono bese ....17cini mi se Smile
Da te podsjetim 1982. kad je Dinamo bio prvak SFRJ pod Ćirinim vodstvom jedan od glavnih igrača bio je Zoran Panić koji je došao iz Kruševca...A na to da ih se drukčije gledalo jer su Srbi su se izvlačili Janjanin i B.Cvetković.Osim toga mi stariji se još rado sjećamo Čave Dimitrijevića koji je lokao s kronerima u "Sportu" na Maksimirskoj,500 m od stadiona i u prosjeku mu je zona djelovanja bio krug na centru ali mu je lopta imala oči na 40m.Legenda...
Žutom smo sve oprostili.Iskreno meni je uvijek bio draži od Bobana.Dođu mu ljudi iz nekog kluba tu kraj Zaprešića,  5. liga  ali imaju ambicijie za više kao je l' bi igrao za njih a on veli "Zašto ne?"
Moram priznati da sam prije rata više cjenio "Grobare" a evo i zašto: kad sam 84 na 85 bio u JNA u Podgorici pogine u saobraćajci Mance(razvalio se, skupljali auto u krugu 100 metara još i danas pamtim napis iz Tempa u kojem čiča koji je prodavao koštice na stadionu veli "Jebeš ga, sve je im'o dečko taj i ništa im'o nije...")a stariji vodnik,ozbiljan čovjek 40 mu neka godina plače.MI vojska svi gledamo,  žao nam čovjeka.Pitamo njegovog ćatu što je a ovaj veli:"Pa je l' ne znate? Pogibe Dragan Mance!" a jedan tip iz KLadnja pita:"Što je l' mu to neki rod?"
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
 @ trosic
Naravno da je bio po neki Srbin,ipak nas je u Cro zivelo izmedju pola miliona i milion ,pa logicno da je neki i zaigrao u Dinamu,al u principu jako mali broj.
Naravno da vise gotivis Partizana (pa  i Franjo je isto   Smile ),tu ste negde slican nivo klubova,a posto je Zvezda uvek bila korak ispred i jedni i drugi su imali ,a i dalje imaju kompleks iste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.