Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:02:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 247668 puta)
Ucesnik diskusija

I krv svoju za plavu boju!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
Zastava Zagreb, Hrvatska, XPBATCKA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Kad sam na početku topica pričao o regonalnoj ligi mislio sam na ligu sa Mađarima i Slovencima(Austrijancima ne jer oni to gledaju s visoka, da imaju potrebu za reionalnom ligom vjerojatno bi to učiinili sa npr Švicom) jer mi se to čini iekonomski isplativim tj. mislim da je realno moguć dotok zdrave love (MOL-INA,Mercator,Agrokor...) od sponzora, dobro medijsko praćenje (RTL ima regonalne ambiciije).Nema dvojbe da bi to donijelo kvalitetnije utakmice.
Inače moram ti priznati da je i mene iznenadilo zanimanje za tpic.Očekivao sam da će ga skinuti.Predlažem ti da pokrenešp topic Hajduk a Srbima da na Forum.hr pokrenu svoje.Baš me zanima što će biti....
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Ne vidim kako bi se Hajduk i Dinamo usrecili sa Domzalama,Koperom,Debrecinom i slicnima taj nivo klubova imate i u Cro,ali to je vec "vas" problem.
Kad bi se otvorila tema Crvena Zvezda na bilo kom forumu u Cro zna se sta bi bilo jer svi pate od kompleksa Zvezda,bas kao i nasi grobari u Srbiji.
A ako je pitanje Hajduk ili Dinamo,pa naravno uvek Hajduk
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Kad kažem Slovenija mislim prije svega na Maribor.U Mađarskoj ulažu sve više u nogomet  a Debrecen je izbacio Hajduk iz Kupa UEFA( ako se ne varam).Više jakih utakmica sigurno će donijeti bolju igru.Pa zar Zvezdi ne bilo bolje igrati protiv Levskog,Steaue i Vardara nego protiv Banata,Voždovca ilii Bežanije.Što se tiče Zvezde pa naravno da smo imali kompleks kad je bila tako moćna.Srpski političari su vodili kolo u Jugi a to je bio njihov klub, osnovan kao pandan armijskom i jugoslavenskom Partizanu.
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w900
Kad sam na početku topica pričao o regonalnoj ligi mislio sam na ligu sa Mađarima i Slovencima
Bez vredjanja, ali ta liga bi mozda nesto vredela ako bi u njoj bilo max 12 timova. Ne vidim koji bi tim mogao da podigne kvalitet u odnosu na nivo koji vec sad ima vasa liga, dok bi Zvezdi i Partizanu mozda i pomoglo da igraju sa Steauom i Levskim. Vardar  Smile Odakle ga iskopa  Smile
Dobro nisi spomenuo i povratak Buducnosti iz Podgorice    Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2006, 16:35:37 od nemanjini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Srpski političari su vodili kolo u Jugi a to je bio njihov klub, osnovan kao pandan armijskom i jugoslavenskom Partizanu.
[b][/b]

Ти се дечко убиј због ове изјаве  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Što?Nešto ti nije dobro leglo?
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Ma to su ti ti,gore pomenuti kompleksi.
Steaua nece sa nama u regionalnu ligu jer je je Rumunija prilicno velika zemlja(za nase okvire) i u njoj moze da se razvije poprilicno jaka liga,kakva priblizno i jeste. Ovo sa Bugarima ima smisla,ali opet nije to to,nema tu nekog rivaliteta i sl. O makedoncima ne vredi trositi reci.
Pa vi ako verujete da bi vam liga sa Slovencima i Madjarima pomogla,vi igrajte. Problem Hrvatske je sto je jos manja od Srbije,pa i da je ekonomija i bolja nego sad,tesko da bi kvalitet takmicenja mnogo skocio
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Nama treba samo zakon o sportu i privatizacija, a ne regionalne lige..
Ja sam iz Novog Sada navijao za Hajduk iz Splita i Boksicev gol u finalu kupa protiv buduceg Evropskog i Svetskog Sampiona Zvezde je bio zadnji Hajdukov gol koji sam proslavio, od tada navijam za Vojvodinu, mada se nisam nesto naradovao do sada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq c 81
Imaš pravo da je zakon bitan.Samo kod nas se zakoni pišu da bi se kršili.Nogomet je samo refleksija (ili još bolje sukus) svega što se događa u društvu. Upravo to kako se moćnici ponašaju u nogometu meni razbija i zadnju iluziju o nekom boljem doglednom vremenu.Nakon love za Novotnya slijedi lova za stadion (vreća bez dna).Nema veze što su klincim po vrtićima u dotrajalim objektima kojih ionako nema dovoljno.Glavno da ćemo mi imati najljepši stadion u Europi.I nema veze što su Maksimira otjerali atletiku (bazični sport uz plivanje i gimnastiku).Evo danas se Zagreb Grand Prix miting održava na Mladosti na kojoj su se do Univerzijade održavala školska natjecanja a za vrijeme Univerzijade ('87) je služila kao mjesto za trening atletičara.Kad političari ne vide izlaz oni uvijek posegnu za kruhom i igrama.15-ak godina koliko ima što smo istumarali iz socijalizma (uz rat, koji je bio krinka za koješta) i mislim da će trebati još toliko da pohvatamo konce...

Neće biti reda dok Goli otok zjapi prazan.[size=10pt][/size]
IP sačuvana
social share
Moj dom je Hrvatska!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
U pravu si.. u biti, recept za podizanje kvalitete nogometa (a i sporta generalno) jest:

lova + vladavina prava (opdn. zakona) što bi značilo eliminaciju lupeža i korumpiranih političara... ali to je već science fiction...

Dakle - nema spasa  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:02:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.