Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 00:50:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248049 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
yeah right

to su sve transferi koji su u potpunosti financirali svaki aspekt klupskog života...

Grad Zagreb (čitaj: svi porezni obveznici u državi) ni slučajno nije arbitrarno, voljom samo jednog čovjeka, usipao (i još uvijek usipa) goleme svote u Dinamo?

HEP (inače državna firma koja zarađuje u cijeloj državi) uopće ne sponzorira klub?

Ma... gadi mi se više ova rasprava... ionako je kasno, a čamim u kancelariji...

Prepuštam vas vašim iluzijama....

Pozdrav! Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 22:32:07 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Ако гледамо традицију оба клуба, онда и јесмо исти. Можда је Звезда чак и гора. Од Звезде су у сваком случају очекује више него од Динама, без обзира колико се у тај Динамо улаже и ко иза њега све стоји.

netko bi pomislio da iza nas stoji abramovič glavom i bradom. vjerovao ili ne dinamo se najvećim dijelom diže zbog transfera, a vama nitko ne brani da proizvedete igrače koje možete prodati preko 10 milja. ili ne možete?

Немате Абрамовића, већ сте на сиси државе и града задњих 15 година.

Кога сте то продали пре Модрића и Едуарда, а да сте на њему зарадили неке паре? Притом је овај ваш директор изнео прилично другачије цифре за Едуардов трансфер, од Арсенала.

Продавали смо и ми играче за велике паре раније, али то је довољно да се преживи, не и за пуно више од тога.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 22:33:43 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
yeah right

to su sve transferi koji su u potpunosti financirali svaki aspekt klupskog života...

Grad Zagreb (čitaj: svi porezni obveznici u državi) ni slučajno nije arbitrarno, voljom samo jednog čovjeka, usipao (i još uvijek usipa) goleme svote u Dinamo?

HEP (inače državna firma koja zarađuje u cijeloj državi) uopće ne sponzorira klub?

Ma... gadi mi se više ova rasprava... ionako je kasno, a čamim u kancelariji...

Prepuštam vas vašim iluzijama....

Pozdrav! Smile
a Kome je ina sponzor bila Smile
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
netko bi pomislio da iza nas stoji abramovič glavom i bradom. vjerovao ili ne dinamo se najvećim dijelom diže zbog transfera, a vama nitko ne brani da proizvedete igrače koje možete prodati preko 10 milja. ili ne možete?

Transfera? Zbog transfera?

Jebote irud, u kojoj ti zemlji živiš?

Da nema Bandića i državne patronaže, vi bi bili u kurcu ko' i Hajduk... Dinamo je tek zadnje sezone prodao dva-tri igrača, i sad ispada da se već "godinama" drži od transfera...

ma daj ne seri, života ti... kako te nije sramota tako bezočno lagat...

I daj nemoj mi molim te navodit cifre za Pokrivače, Da Silve i ostale... tko je financirao klub prethodnih pet-šest-sedam-deset-dvadeset sezona? Tko? Duh Sveti i Blažena Djevica Marija?

P.S. ispričavam se zbog duplog posta... ovakve nebuloze me uvijek iznerede...

pa to kaj grad daje je crkavica. neš ti para 20 milijuna kuna  Smile

a od 2000. na ovamo su sjeli transferi bišćana, balabana, leke, koji nas nisu nikad dovodili u bezizlaznu situaciju kao hajduka. hej, vi ste za stipu i srnu u paketu dobili možda malo preko milju eura. naravno, tu je bio i mamić koji je uvijek mogao uskočiti, ali kako do prije dvije godine nismo puno ni trošili (kad se samo sjetim da su se svi nesvjestali od cifre koju smo dali za andersona - milju dolara), sumnjam da je on neku ozbiljnu lovu uložio.

uostalom, u čemu je problem ako grad financira hladni pogon kluba? kao da se o kriminalu radi. čiji je stadion? čiji je klub na kraju krajeva? prema tome, nemojte se frustrirati što vaši gradovi ili nemaju sredstava ili su nezainteresirani.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
jbt, kako se odmah svi ujedine kad su dinamove financije u pitanju.

naviknite se ljudi, imamo više para nego svi zajedno, čak ćemo i vlastiti stadion financirat  Smile

modri united Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Javier ernesto CHE Guevara

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 5200
Ajde pa shta vi stvrno mislite da ste toliko bolji od drugih klubova u regionu.
U vasoj ligi stvrno nemate konkorece.Al juniorska skola va, je uzas.Vasa se repka vadi od igraca koji su se rodili i odrasli u dijaspori.
U samoj hrvatski i dinamu se malo igraca napravi.Istinito.Evo vasa repka joe simunic-austarila,brata kovac,brdaric ,ilicevic- nemacka,petric,rakitic-svicarska.................Zato primorani ste da kupujete igrace inako dinamo razpolaze solidnom kolicinom novca nemoze se dovesti solidno pojacanje koje bi moglo odvesti klub u evropu.Tako poslovanje kluba se ne isplati....
A i u evropi se utakmice ne kupuju kao i u ovoj regionalni ligi.

Nisam nikakv nacionalista al ovo shto pricam jeste realno.
IP sačuvana
social share
Sunce koje przi, ko da kaze da izdrzim,
vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti,
Po Beogradskom asfaltu te legende nastaju,
ne cvetaju k'o tikve dok u najbolje ne stasaju,
Kroz pukotine nikle u svakom gradskom naselju,
do zvezda su se digle ali pamte sve odakle su,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
kaže mrtvo hladno nakon što smo uzeli 61 milijuna € (šezdeset i jedan) od 5 igrača ove sezone  Smile Smile Smile i zamisli, od tih 5 igrača, trojica su iz naše škole, a za njih smo dobili preko 50. slijedeće sezone u preimershipu ćemo imati 5 igrača iz naše škole (tolko nema ni arsenal), eduardo, modrić, kranjčar, ćorluka, cesar.

realno  Smile

znam što vama smeta. željeli bi da dinamo bude jednako jadan kao i vaši klubovi, a da sam na vašem mjestu molio bih boga da se mamić ne dosjeti kako u zvezdi i partizanu može za male pare uzeti mlade igrače.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Dje su vam tih 61 mil.
Imate ok situaciju,nijeste u krizi,ali zato stedite na pojacanjima..
Da Zvezda ima toliko para(u ovim trenutcima) bili bi smo ponovo prvaci Evrope.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
znam što vama smeta. željeli bi da dinamo bude jednako jadan kao i vaši klubovi, a da sam na vašem mjestu molio bih boga da se mamić ne dosjeti kako u zvezdi i partizanu može za male pare uzeti mlade igrače.

Извињавам се што сам уопште ушао у распвару с навијачем тако успешног клуба као што је Динамо.

Стварно ми је жао. Ваши европски успеси су нешто, на чему вам свако завиди.

Не рачунајући саму чињеницу да иначе урадите у Европи мање него Звезда и Партизан, додатне трагедија је то што сте већ 15 година клуб на сиси државе.

А шта имате од тога? Бољи сте од Хајдука, који се распада задњих 5 година. Браво, свака част. Smile Smile Smile

Из целе ове расправе се заиста трудим искључити било какав српско-хрватски ривалитет. Кад су национални тимови у питању ту су ствари битно другачије.

Кад је клупски фудбал у питању, понављам ваше државно мезимче звано Динамо је светлосним миљама далеко од иоле озбиљног клуба, који може забележити било какав успех ван Хрватске.

додатак:

Што се тиче неке заједничке лиге, мислим да то и није толико добра идеја, иако је на први поглед врло привлачна. Упропастили бисмо сви своја првенства. Циници ће свакако рећи да ту нема шта да се упропасти, али то је врло плитко размишљање.

Наравно требало би знати, шта би нам та удружења поред новца још доносила. Шта је с пласманима? У сваком случају не бих жртвавао оно што већ имам, ма колико јадно било зарад неког несигурног пројекта.

Можда би неко средње решење, којим би се задовољили и присталице националних првенстава и југо-носталгичаре, било одигравање куп такмичења. Изаберемо најјаче екипе и играмо системом елиминације. Неће утицати на првенства, а клубови ће коначно имати прилику да играју пар јачих утакмица у токе сезоне.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 02:19:55 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
kaže mrtvo hladno nakon što smo uzeli 61 milijuna € (šezdeset i jedan) od 5 igrača ove sezone  Smile Smile Smile i zamisli, od tih 5 igrača, trojica su iz naše škole, a za njih smo dobili preko 50. slijedeće sezone u preimershipu ćemo imati 5 igrača iz naše škole (tolko nema ni arsenal), eduardo, modrić, kranjčar, ćorluka, cesar.

realno  Smile

I dobijaćete po 5,6 miliona godišnje od njih.
Jer sve ide na rate. Nek bude i 10 miliona.
I opet nećete dovesti nikakva pojačanja koja vas mogu odvesti u LŠ.

Ali dobro ubijate u Hrvatskoj ligi koja je malo jača od kisele vode, kao i MSL Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 00:50:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.