Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:41:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248194 puta)
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Vidi, vidi... pa zar najboljim najvjernijim najnajanjanjanajanjanaj... (ostala sranja dopunite po želji) navijačima u univerzumu smeta loš ulaz na tribine?

Smile Smile

Ti si ipak najpametniji... (čudim se da nemas svoj forum)

Ne kažem da mi smeta kažem kako izgleda. Kad se već sve utakmice reprezentacije igraju u Zagrebu i igrat će se ubuduće onda nam definitivno treba novi pravi stadion, a ne da se sramotimo s ovim sada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ti si ipak najpametniji...

To je tvoja interpretacija., Hvala ti na tome.

(čudim se da nemas svoj forum)

Kako znaš da nemam?

Ne kažem da mi smeta kažem kako izgleda. Kad se već sve utakmice reprezentacije igraju u Zagrebu i igrat će se ubuduće onda nam definitivno treba novi pravi stadion, a ne da se sramotimo s ovim sada...

Interesantno s kojom se lakoćom povezuju interesi reprezentacije i interesi najkatoličkijeg i najhrvatskijeg kluba na svijetu.

Da nije otužno, bilo bi gadljivo. 

Doduše, više me to uopće ne iznenađuje. Davno sam ja naučio da neki ljudi nemaju srama... to je tako...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bože ti si stvarno isfrustriran....

« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 13:05:31 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Uopće nisam.

Prije će bit da vi, u svojoj beskrajnoj (a ničim utemeljenoj) aroganciji niste u stanju razlučit reprezentaciju od najkatoličkijeg i najhrvatskijeg kluba.

Ali to je već stara priča...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Nego ima li neko odnos osvojenih titula Dinama i Hajduka posle raspada bivse JUGE?
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Gdje bi ti napravio stadion?

Po meni je jadno da se sve igra na jednom, bilo bi bolje da imamo više manjih dobrih stadiona.. ali to nije tako i nema ih tko financirati.. U Splitu nemaju ni za farbu a kamoli za rekonstrukciju stadiona.

Jel to znači onda da sljedećih 10 godina trebamo igrati na ovakvom šugavom Maksimiru??

Dinamo, Croatia, Hašk koji omjer trebaš?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 13:06:54 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Nego ima li neko odnos osvojenih titula Dinama i Hajduka posle raspada bivse JUGE?

Dinamo ima više titula

Gdje bi ti napravio stadion?

Po meni je jadno da se sve igra na jednom, bilo bi bolje da imamo više manjih dobrih stadiona.. ali to nije tako i nema ih tko financirati.. U Splitu nemaju ni za farbu a kamoli za rekonstrukciju stadiona.

Jel to znači onda da sljedećih 10 godina trebamo igrati na ovakvom šugavom Maksimiru??

ja nisam nikad porica potrebu da Dinamo dobije novi stadion, jer je ovaj sadašnji grozan

pročitaj par strana unatrag...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 13:15:34 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa čemu onda ovo grupiranje, tko smo to mi???

Uopće nisam.

Prije će bit da vi, u svojoj beskrajnoj (a ničim utemeljenoj) aroganciji niste u stanju razlučit reprezentaciju od najkatoličkijeg i najhrvatskijeg kluba.

Ja isto govorim o novom stadionu a ne o tome da se sve prilagođava Dinamu.. I da je Dinamo Hrvatska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                     Mamić odbio 10 milijuna eura za Mandžukića!

U četvrtak je u Belek stigao Ivan Cvjetković, agent nekolicine mladih hrvatskih nogometaša kojima raste vrijednost na europskom tržištu. “Tarzan” otkriva da Sven Goran Eriksson nije jedini zapadnjak zaljubljen u Mandžukićev nogomet.

- Ove zime je Lens nudio 10 milijuna eura za “Mandžu”, ali je Mamić rekao - ne dolazi u obzir. Lensov predsjednik Martel je vrlo bogat čovjek i nije isključeno da će i u budućnosti na meti imati Dinamove ili neke druge hrvatske nogometaše. Sljedeće ljeto je obećao provesti na našim otocima...

Cvjetković ne taji da bi nakon Mandžukića “modrima” htio približiti i drugog klijenta, 19-godišnjeg Domagoja Vidu.

- Prerano je za njegov odlazak u inozemstvo, mislim da bi idealno bilo da u Dinamu odigra dvije ili tri sezone.

Preuzeto s Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                     Soldo trener Dinama do 2010.

Sportski direktor zagrebačkog Dinama Zoran Mamić i trener Zvonimir Soldo dogovorili su sve uvjete oko potpisivanja dvogodišnjeg ugovora po kojem bi Soldo trebao voditi momčad hrvatskog prvaka do ljeta 2010. uz mogućnost produženja još dvije godine.

Soldo o ugovoru: - Zadovoljan sam ponuđenim uvjetima, tako da pregovora nije bilo, odmah smo se dogovorili.

Prema riječima Dinamova glasnogovornika Ade Kožula trener Dinama nije postavljao nikakve uvjete, ali je bio više nego zadovoljan ponuđenim.

Ugovor će formalno biti potpisan po povratku Dinamove momčadi u Zagreb s priprema u Turskoj.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:41:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.