Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:31:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248849 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 Smile Smile  chestitam bolan ..  njuvz
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Bitno je da Modrić ostaje, kako bi mogao napredovati i unaprijediti svoju igru, visoko motiviran konkurencijom u Hrvatskoj, željan da sa Dinamom napravi europski rezultat.

Ma bljaaak   

možda ako dođe do mamića i zapjeva mu Dalmatinac sam Smile joj da kod mamića to ne pali  Smile

http://www.youtube.com/watch?v=VxCQW5b8aks
« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 17:00:56 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Šta možda?  Smile  Ne kontam...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Šta možda?  Smile  Ne kontam...

ma ništa...rekoh modriću je možda jedina nada da bane mamiću u ured i zapjeva dalmatinac sam  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mandžukić je odigrao jednu tekmu i to protiv Makedonije.Broj nastupa za repku nije jedini kriterij za dobivanje radne dozvole.Radna dozvola se može dobiti ukoliko komisija smatra da je riječ o extra talentiranom igraču(npr.Anderson je potpisao za Man Utd iako je imao samo jedan nastup za repku).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                    Zdravko Mamić: Soldo je novi trener Dinama

Zdravko Mamić je nekoliko sati nakon odlaska Branka Ivankovića prelomio i odlučio da će novi trener Dinama biti Zvonimir Soldo, dosadašnji trener Dinamove omladinske momčadi. Iako pod temperaturom, prvi čovjek Dinama je sipao eksluzivne informacije iz rukava.

"Mogu sa sigurnošću potvrditi da je Zvonimir Soldo prvi trener Dinama i nasljednik Branka Ivankovića", izjavio je Zdravko Mamić.

"On je Ćirino dijete, neokrnjena osoba. Napravio je senzacionalnu karijeru, završio školu u Koelnu, pravi je Zagrepčanec, igraju mu tri sina u Dinamu", dodao je Mamić.

'Ivanković je heroj jer je meni okrenuo leđa'
Mamić je pristao na Ćirinu 'nemoralnu' ponudu i pojavio se u njegovoj televizijskoj emisiji. Pred kamerama Z1 televizije je priznao je da je ušao i psovao svoje igrače u svlačionici, ali i da je iznenađen Ivankovićevom ostavkom.

"Teško me nešto može iznenaditi, to je nemoguće. No, odlazak Ivankovića je iznenađenje broj 1. Ivanković je gospodin kakvog se rijetko sreće u životu, davali smo si modne savjete, međusobno se bodrili, budili i lijegali skupa... Ivanković je mogao birati što će biti u klubu, ako bi morao otići zbog krize rezultata", tvrdi Mamić.

"Branko je najbolji trener u Hrvatskoj, nema boljeg. Za njega bi dao bubreg, oči, sve... Savršen je u svim segmentima, no ja sam mu omogućavao da bude to što je. Iako je najuspješniji trener u povijesti Dinama, nisu ga priznali ni navijači ni novinari. Postao je heroj u trenutku kad je okrenuo leđa Zdravku Mamiću. Heroji su oni kojim mene destabiliziraju", dodao je Mamić.

Izvršni dopredsjednik je ipak Ivankoviću nešto zamjerio: "Da sam bio trener s ovom momčadi, garantiram da bih igrao s Dinamom i dalje u Europi." "Ja sam u stanju otići iz kluba u ovom trenutku. No, samo trebate reći tko će me zamijeniti", ponovio je Mamić svoju dragu rečenicu.

"Jamčim da imam 5000 kuna plaću u Dinamu, kako bi mogao imati socijalno za djecu." A odakle novac? "Prodao sam tvornicu, radi sam od malih nogu, prodavao sam plastičan otpad...", kazao je Mamić te dodao nešto još zanimljivije: "Hrvatskoj su dovoljna dva Mamića da promijenio standard i upeterostručimo ga!" No, Mamić je za kraj Ćirine emisije donio objašnjenje svojih postupaka: "Izgledam kao prostak, no radim to svjesno kako bi ljude pred televizijom nasmijao."

Preuzeto s Večernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Mandzukic i Anderson, igraci istog talenta, nema sta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mandzukic i Anderson, igraci istog talenta, nema sta Smile

Nisam ja da tu procjenjujem,iskreno nisam Andersona previše gledao,a ono što sam vidio nije ništa posebno,a što se tiče Mandžukića on je novi Ibrahimović(ali po ponašanju Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
perica ognjenovic je  bio i ostat che zadnji pravi talenat.. de mi recite gdje zivite vi da otvorimo dizniworld odmah tu imam osjecaj da kostimi i ne trebaju
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Mandžukić je odigrao jednu tekmu i to protiv Makedonije.Broj nastupa za repku nije jedini kriterij za dobivanje radne dozvole.Radna dozvola se može dobiti ukoliko komisija smatra da je riječ o extra talentiranom igraču(npr.Anderson je potpisao za Man Utd iako je imao samo jedan nastup za repku).

da, ali ako ima ispod 20 godina...mandžukić ima već 22.

mamić u elemntu kod ćire  Smile

« Poslednja izmena: 15. Jan 2008, 02:50:13 od latifovich »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:31:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.